Napi horoszkóp, december 13.: a Bikák talpraesettségüket bizonyítják, a Skorpiók egyre közelebb kerülnek a céljaik eléréséhez

Borítókép: Napi horoszkóp, december 13.: a Bikák talpraesettségüket bizonyítják, a Skorpiók egyre közelebb kerülnek a céljaik eléréséhez
Ilyen napunk lesz ma.

Napi horoszkóp, december 13.


KOS (március 21-április 20)

Teljes mellbedobással dolgozol valamiért, ami különösen fontos számodra, eddig azonban nem nagyon láttad eredményét, sőt, a legnagyobb csalódottságodra úgy érzed, inkább hátrafelé haladsz, mintsem előre, a cél felé. Nem érdemes ezen bosszankodnod, érdemes belátnod, hogy nem tehetsz jelen pillanatban többet az ügy előremeneteléért, egyszerűen fogadd el, hogy időnként a sorsod sokkal erősebb nálad. Pontosan tudja, hogy ott kell tartanod, ahol most vagy, te pedig akármennyire is tolod két kézzel előre a dolgokat, mindig ellenállásba fogsz ütközni. Lassíts le, ne görcsölj semmit, csak tedd a dolgod továbbra is alázattal és szorgalommal, meglátod, jönni fog az eredmény is! Légy kitartóbb!

BIKA (április 21-május 21)

Egy bizonyos szituációban mindenki tőled várja a segítséget, nagyon úgy tűnik, hogy te vagy az egyetlen személy, aki tisztában van a megoldás kulcsával, emiatt te vagy az, aki megmentheti a helyzetet. Ne késlekedj, most van itt a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy kibontakoztathasd a benned lévő tehetséget, csak egy kis magabiztosság és talpraesettség szükséges hozzá! Meglátod, mindenkinek leesik majd az álla attól, hogy mikre vagy képes, borzasztóan hálásak lesznek neked, hogy megmentetted a helyzetet! Most állj a sarkadra, hozd azt, amit mindenki elvár tőled és zsebelj be minden elismerést! Méltán lehetsz nagyon büszke magadra!

IKREK (május 22-június 21)

Kissé túlzsúfolt mostanában az életed, azt sem tudod, mit és hogyan kellene rendszerezned ahhoz, hogy végre minden sínen legyen és egy kicsit hátradőlhess te is. Kezdesz kimerülni, úgy érzed, teljesen feleslegesen futsz a mókuskerékben, emiatt legszívesebben ki is szállnál, mert nem nagyon látod értelmét az egésznek. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi depresszív hangulatod irányítson és olyasmit adj fel, amin régóta dolgozol és bizony nagyon hittél benne. Ha túlságosan megterhelőnek érzed ezt a sokféle feladatot, tedd félre a halaszthatóbbakat és koncentrálj azokra, amelyektől gyorsabb és eredményes befejezést vársz! Meglátod, ha kézzel fogható számodra is az eredmény, sokkal motiváltabb leszel!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle dolog terheli a lelked, amelyet nem tudsz és nem akarsz mindenkivel megosztani, azt azonban tudod, hogy valakinek el kell mondanod ahhoz, hogy könnyíthess magadon és esetleg olyasfajta tanácsot kaphass, amely hozzásegít a megoldáshoz. Légy azonban óvatos, hisz nem mindenki a te javadat akarja majd, vannak irigyeid és rosszakaróid, épp ezért érdemes körültekintően megválasztani azt a személyt, akinek bizalmat szavazol. Amennyiben tudod, kihez kell fordulnod, ne késlekedj őszintén elmondani mindent az illetőnek a legapróbb részletekig, hisz így lesz neked is könnyebb és talán a megoldást is megleled!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyobb pénzösszeghez jutottál, örömödben pedig hajlamos vagy felelőtlenül elszórni a pénzt, nem gondolva arra, hogy mi mindenbe tudnál befektetni, amely hosszabb távra, biztos jövedelmet biztosíthat. Amennyiben azonban mérlegelni tudod, hogy vajon mi az, ami jobban megéri, pontosan tudni fogod, hogy most érdemes okosan bánnod a befolyt összeggel ahhoz, hogy a jövőben ne fájjon a fejed anyagi gondok miatt. Ha semmiképp nem tudsz megálljt parancsolni a pénzszórásnak, keress valakit, akinél letétbe helyezheted ezt a bizonyos összeget és tudod, hogy ha a jövőben bármiféle lehetőség adódik, nyugodtan hozzányúlhatsz és biztonsági tartalékként pontosan akkor használhatod fel, amikor szükséged van rá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a környezetedben erőteljesen próbára teszi a türelmed, olyan húrokat penget ugyanis, amelyek nagyon könnyen elszakadhatnak, emiatt eléggé frusztrált vagy. Ne engedd azonban, hogy az illető kihozzon a béketűrésből, egyszerűen és világosan hozd a tudomására, hogy nem akarsz a játékszere lenni valamiben, amihez abszolút semmi köze, épp ezért jobb, ha mihamarabb leszáll rólad, mielőtt te is elkezdesz vájkálni az ő titkai között és olyasmi láthat napvilágot, amelyről nem szívesen beszél. Ne aggódj, ez esetben nem rosszindulatról van szó, csupán önvédelmi céllal hozod a tudomására azt, hogy nem fogsz feltett kézzel várni arra, hogy mikor és hogyan árt majd neked! Légy határozott és magabiztos, hidd el, kétszer meggondolja majd, hogyan viselkedjen a jövőben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad valaki a környezetedben, aki éles kritikát fogalmaz meg veled szemben, emiatt nagyon felbosszantod magad és rendkívüli arroganciával utasítod vissza azt, amit a szemedre olvastak. Amennyiben azonban magadra maradsz és őszintén a tükörbe nézel, rá kell jönnöd, hogy pontosan azért húztad fel magad ennyire, mert olyasmit vágtak az arcodba, aminek bizony van némi alapja és téged az igazság kendőzetlen kimondása az, ami annyira szíven ütött. Bosszankodás helyett azonban igyekezz a megfogalmazott bírálatot építő kritikaként felfogni és a jövőben azon dolgozni, hogy ne érhessen ilyesfajta, éles kritika. Ne akarj azonban többet kihozni magadból annál, mint amire képes vagy, fogadd el, hogy halandó ember lévén te sem vagy hibátlan!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Néhány méter választ el attól, hogy végre elérd és kezedben tarthasd azt, amiért olyan hosszú ideje dolgozol, már-már a zsebedben érzed a sikert, emiatt hajlamos vagy lazábban venni az utolsó métereket. Most kell azonban résen lenned, hisz az utolsó pillanatban is adódhat váratlan fordulat, amely azonnali, gyors és hatékony beavatkozást igényel, épp ezért járj nyitott szemmel, ne lassíts, hidd el, hogy sokkal nyugodtabban fújhatod ki magad, ha már átszakítottad a célszalagot és a győzelmet ünnepelheted! Szedd össze minden erődet és kapcsolj sebességre, hogy mihamarabb elérd és a kezedben foghasd azt, amire annyira vágysz! Ha pontot tettél a dolog végére, ünnepeld méltóképp a sikered!

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívül fárasztónak találsz egy bizonyos feladatot, amelyet a feletteseid bíztak rád, semmiféle motivációt nem érzel arra, hogy egyáltalán nekiindulj és teljesítsd, hogy aztán el tudj feléjük számolni és kézzel fogható eredményt produkálj. Noha rajtad is érezhető az év végi fáradtság, most kell megráznod magad és felébredni, mert előbb-vagy utóbb számon fogják kérni rajtad, hogy miért nem haladsz egyáltalán. Hidd el, ha megtalálod a motivációt és egyfajta kihívásként tekintesz a feladatra, sokkal hatékonyabban és gyorsabban fogod tudni befejezni és nem kell majd sem bujkálnod, sem lelkiismeret furdalással küzdened. Tarts ki, nem sokára jönnek az ünnepek, amikor annyit pihenhetsz, amennyi jól esik, egyelőre azonban nem jött még el a lazítás ideje!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban elég negatív érzéseid vannak, noha semmit nem ártott neked, mégis úgy érzed, ösztönösen kell távol tartanod magad tőle, nehogy ártani tudjon neked. Ne higgy az első megérzésnek és a rosszindulatú pletykáknak, ismerd meg az illetőt egy kicsit jobban, mielőtt még véleményt alkotnál róla, hisz így, ismeretlenül még sem ítélhetsz el senkit. Amennyiben kicsivel nyitottabb vagy és közelebb kerülsz hozzá, rá fogsz jönni, hogy nem kellett volna bedőlnöd a mende-mondáknak, sokkal jobb embert ismerhetsz ugyanis meg a személyében, fenntartva egy hosszabb távú barátság kialakulásának lehetőségét is. Ne ítélj, nehogy a végén téged ítéljenek el!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy izgalommal nézel a mai nap elé, hisz a szürke, monoton hétköznapok után ma végre olyan programod adódik, ahol kiengedheted a fáradt gőzt és nem kell a kötelezettségeiddel foglalkoznod. Időnként neked is szükséged van arra, hogy feltöltődj, hisz nem élhetsz non-stop fekete-fehér életet, néha kell valami, ami megszínesíti a mindennapokat. Használd ki az alkalmat, mert ma valószínűleg maradandó élményben lehet részed! Hidd el, a tennivalók holnap is ott lesznek, a feladatokat ugyanúgy el kell majd végezned, nem mindegy azonban, hogy egyfajta lendület van a mozdulataidban, vagy úgy vonszolod magad előre, hogy azt rossz nézni is. Sokkal hatékonyabban fog menni minden a mai napon, hisz van egyfajta motiváció előtted. Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki ugyan hibát követett el, mégis mindent megtesz azért, hogy kimenekülhessen a helyzetből és megússza a felelősségre vonást. Mivel azonban te pontosan tisztában vagy azzal, hogy mit követett el, igyekezz elsősorban négyszemközt világosan a tudtára adni, hogy átlátsz a szitán és pontosan tudod, mi a célja a menekülésének. Amennyiben tudsz az illető lelkére hatni, be fogja látni, hogy nem érdemes tovább húznia az időt és jobban teszi, ha felvállalja mások előtt is, amit elkövetett, ha pedig mégsem adna igazat neked, ne ásd magad mélyebbre a helyzetben, hisz végső soron semmi közöd az egészhez és nem célod bajba kerülni sem emiatt!