Ryan Gosling: Az apaság jobb emberré tett

Borítókép: Ryan Gosling: Az apaság jobb emberré tett Forrás: www.gettyimages.com
A színész elmondása szerint álomvilágban érzi magát, mióta apa lett.

Ryan Gosling szerepel a januári GQ címlapján. A nemrég Magyarországon is forgató színész terjedelmes interjút adott a lapnak, amelyben arról is beszél, mennyire megváltozott az élete, mióta apa lett.

„Egész életedben azt hallgatod, milyen érzés szülőnek lenni és azt kell, mondjam, a klisék igazak. Annak idején úgy éreztem, tudom, mennyiben lesz más az életem az apává válással, de az ember csak akkor tapasztalja meg, mire is gondolnak mások, amikor maga is szülővé válik.”

Forrás: www.gettyimages.com

Gosling 2011 óta alkot egy párt Eva Mendesszel, két közös gyermekük van, Esmeralda kétéves, míg Amada nemrég múlt nyolc hónapos.

„Eva a tökéletes anya, a lányaink pedig szintén tökéletesek. Egy valóra vált álmot élek meg most. Az apaság jobb emberré tett. Amikor az ember találkozik a gyerekeivel, belátja, hogy jó szülőket érdemelnek és ezáltal hozzájuk igazítja az életét és igyekszik azzá az emberré válni, akit érdemelnek.”

A színész kifejtette, korábban nem is gondolta, hogy ekkora öröm éri, hisz nem tervezte a babát.

„Ironikus módon korábban nem igazán gondolkoztam az apaságon, nem is hittem, hogy akarom-e ezt egyáltalán... Meglepetésszerűen, ugyanakkor természetes módon jött a dolog. Nem volt benne semmi szándékosság, egyszer csak megtörtént és az egész életemet megváltoztatta, amiért minden egyes nap hálát adok Istennek” - örvendezett a GQ-nak.