Napi horoszkóp, december 12.: a Skorpióknak komoly terveik vannak, a Vízöntők kibontakoztathatják a tehetségüket

Borítókép: Napi horoszkóp, december 12.: a Skorpióknak komoly terveik vannak, a Vízöntők kibontakoztathatják a tehetségüket
Hétfő van, de legalább tudjuk, mi vár ránk ma.

Napi horoszkóp december 12.

KOS (március 21-április 20)

Valaki olyan ajánlattal keres meg a mai napon, amely hosszú távra jövedelmező lehet számodra, épp ezért érdemes komolyan fontolóra venned a dolgot. Ebben azonban te egyedül döntesz, épp ezért ne hagyd magad befolyásolni, hisz az, amit mások tanácsolnak, nem biztos, hogy az objektív oldalt képviseli, csupán csak azt mondják, amit ők, kívülállókként tennének. Mivel ennek mind a pozitív, mind pedig a negatív következménye rajtad fog csattanni, így érdemes megfontolnod minden apró részletet, mielőtt feketét, vagy fehéret mondasz. Amennyiben azonban úgy döntesz, hogy belevágsz, ne tegyél fel mindent ez lapra, hagyj biztonsági tartalékot magadnak arra az esetre, ha mégsem úgy sül el a dolog, ahogy megálmodtad!

BIKA (április 21-május 21)

Olyasfajta dologgal kell ma megbirkóznod, amely igencsak meghaladhatja a képességeid, emiatt kissé ijesztőnek találod a rád váró feladatot. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, van ugyanis mögötted valaki, aki mindenben támogat, a legkomolyabb kihívásoktól kezdve a legőrültebb kalandokig. Így sokkal bátrabban futsz neki az akadálypályának, ezen kívül az is fontos, hogy higgy magadban, mert egy kis hittel és önbizalommal a legmagasabb csúcsokat is meg tudod majd hódítani! Ne hagyd, hogy a kishitűség legyen úrrá rajtad, győzd le a félelmed, a kételyeid és bátran indulj neki annak, ami rád vár! Hidd el, ha már benne vagy, nem tűnik olyan nagyon megugorhatatlan akadálynak az egész!

IKREK (május 22-június 21)

Nagyobb társaságban valaki neked szegez egy számodra rendkívül kényelmetlen kérdést, amelyre fogalmad sincs, hogyan válaszolj diplomatikusan úgy, hogy egyrészt ne kerülj kellemetlen helyzetbe, másrészt pedig ne lássák rajtad, hogy litereket izzadsz ki egy okos válaszért. Semmi baj, nem kell kétségbe esned a szituációtól, igyekezz megőrizni a hidegvéred és úgy reagálj, hogy semmiképp ne legyen mások számára feltűnő, hogy jelentősen emelkedett a pulzusszámod. Ne menj azonban bele olyan körökbe, amelyekbe belegabalyodhatsz és aztán még kellemetlenebbül alakul a helyzet, de vállald fel bátran a véleményed. Nincs mitől félned, hisz te is képviselsz egyfajta álláspontot és senkinek semmi köze ahhoz, hogy helyesen teszed-e, vagy nem!

RÁK (június 22-július 22)

Már a hét első napján rögtön a nyakadba szakad a sok feladat, olyasféle felelősséggel, amelyre akárhogy is szerettél volna, egyszerűen nem tudtál rákészülni sehogy sem. Ne ess kétségbe a nagy tehertől, igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet, épp azért, hogy ne csússzon ki a lábad alól a talaj, készíts egy rendszert, amelyben prioritási sorrendben elhelyezed a tennivalókat és ennek alapján haladj lépésről lépésre. Ne kapkodj, mert azzal csak még nagyobb esélyt adsz arra, hogy összeakadjanak a lábaid és nagyot ess, akkor pedig kezdhetsz mindent elölről. Tekint kihívásként a helyzetre, amelynek teljesítésével nagyon elégedett leszel önmagaddal! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, nehezen tudsz túllendülni egy számodra kellemetlen véget ért szituáción, emiatt nem túl jó a közérzeted sem. Egyfolytában azon kattog ugyanis az agyad, hogyan tudsz utolsó leheleteddel mégis küzdeni az ellen, hogy ilyen keserű legyen a szád íze. Időnként el kell azonban fogadnod, hogy vannak olyan helyzetek, amelyeket jobb minél előbb lezárni és elengedni, semmint foggal-körömmel, a saját károdra ragaszkodni hozzájuk. Nyiss új dolgok felé és igyekezz lezárni azokat, amelyek csupán hátráltatnak, de előnyödre semmiképp nem válnak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú idő után olyasfajta sikereket érhetsz el a mai napon, amelyekről korábban álmodni sem mertél volna. Ehhez azonban, akármennyire is merül az akkumulátorod, még egy utolsó nagy levegővel, minden porcikáddal összpontosítva neki kell futnod úgy, hogy mindeközben nem taposol senkit és semmit laposra. Pontosan tudod, hogyan lehetne elérni a célod, melyik a sikerhez vezető út, csak rá kell lépned. A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy a célegyenesbe érve végül büszkén szakíthasd át a célszalagot, amely különösen fontos számodra, nagyon régóta vágyod ugyanis azt az eredményt, amelyet ezzel már senki nem vehet el tőled! Ezután legyen az ünneplésé a főszerep!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Akad egy személy a környezetedben, akivel hosszú évekig bizalmas kapcsolatot ápoltál, akivel osztoztál minden titkodban, örömödben-bánatodban. Az utóbbi időben azonban az az érzésed, hogy nagyon eltávolodtatok egymástól, folyamatosan azt fejtegeted, hogy vajon te hibáztál-e, vagy ő küzd-e valamiféle problémával esetleg. Mivel a kapcsolatotok szinte testvéri, nyugodtan lehetsz őszinte vele, üljetek le, és kérdezz rá, hogy esetleg veled van-e problémája, segíthetsz-e bármiben neki, vagy egyáltalán mi az, ami zavarja. Lehet, hogy olyasmivel küzd, amelyben jól jön egy barát közbenjárása, vagy már csak annak is örülni fog, ha megoszthatja valakivel. Igyekezz mellette állni, hisz ő is ott van neked minden körülmények között, bármiről legyen is szó. Ilyenek az igaz barátok!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Komoly terveid vannak, melyet nagyon logikusan fel is építettél, a legapróbb részletekig kiszámítottál mindent és készen állsz arra, hogy nekiindulj és valóra váltsd a nagy álmod. Lesznek azonban olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik abban a pillanatban, amikor tudomást szereznek arról, mit is tervezel, minden másodpercet kihasználnak majd arra, hogy megváltoztassák a gondolkodásod, hogy lebeszéljenek a kitűzött célodról. Ne engedj a befolyásuknak, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette! Bízz magadban, hisz most nem arra van szükséged, hogy mások higgyenek benned, itt a saját hitedre van szükség!

NYILAS (november 23-december 21)

Annyi mindent vállaltál magadra, hogy azt sem tudod, hogyan állj neki a feladatoknak úgy, hogy a lehető legkevesebb hibával, határidőre teljesítsd a küldetést. A lehető leghatékonyabb munkavégzés érdekében azonban érdemes végiggondolnod, mit mi után fogsz elvégezni, pontosan azért, hogy út közben ne érhessenek olyan váratlan meglepetések, amelyek felboríthatnak mindent és kezdheted elölről az egészet. Nem a megmászhatatlan heggyel küzdesz, csupán egy kis akadálypályán kell végigmenned, az pedig, hogy teljesíted-e, csak azon fog múlni, hogy mennyire vagy edzett a feladatokhoz! Higgy magadban és a tudásodban! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Van valaki a környezetedben, akinek mindenáron bizonyítani szeretnél, ám azt veszed észre, hogy bármit teszel, nem tudsz megfelelni, valamilyen oknál fogva ugyanis bizalmatlan veled szemben. Mivel ez téged rendkívülien frusztrál, egy idő után szinte csak az jár a fejedben, hogy lenyűgözd az illetőt, egyfolytában azon kattog az agyad, hogy mit tudnál tenni, amitől tátva marad a szája. Ne akard azonban az önbecsülésed feladni és mindenáron, a saját határaidat túllépve bizonyítani neki, mert nem biztos, hogy hosszútávon megéri. Fogadd el, hogy nem tudsz mindenkinek megfelelni, engedd el a benned lévő görcsösséget, mert így csak a saját közérzetedre leszel negatív hatással.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon olyan szituáció adódik, amely lehetőséget ad arra, hogy lenyűgözd a környezeted, tehetséged kibontakoztatásával ugyanis egészen elképesztő dolgot tudsz véghez vinni. A helyzet azonban, amelyben minden szempár rád szegeződik, csak úgy oldható meg, hogy megmutatod, milyen talpraesett és kreatív tudsz lenni, ha úgy hozza az Élet. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz megérdemled a környezeted elismerését, sokat tettél ugyanis azért, hogy végre felnézzenek rád. Használd ki a siker minden pillanatát és ünnepeld magad, de ne szállj el túl messzire, mert nagyon nehéz lesz visszatalálnod ismét a hétköznapokba, a halandó emberek közé!

HALAK (február 20-március 20)

Igyekszel minden eshetőségre felkészülni, nem szereted a váratlan szituációkat, épp ezért a részleteket is figyelembe véve mindig rendelkezel egy B-tervvel is. Ez a bizonyos alternatíva most nagyon jól fog jönni, hisz olyan szituáció adódik, amikor ugyan azt gondoltad, minden úgy fog alakulni, ahogy azt korábban eltervezted, mégis rajtad kívül álló okok miatt vagy kénytelen irányt változtatni és másfelé indulni. Bízz magadban, légy magabiztos, ne hagyd, hogy megrémítsen az ismeretlen, hisz nem lehetsz biztos benne, hogy rosszul fog elsülni! Nem véletlenül vagy olyan elővigyázatos és alapos, mely ezúttal kifejezetten előnyödre válik majd!