Crocs bélelt hótaposó, a karácsonyi hősök lábbelije

Borítókép: Crocs bélelt hótaposó, a karácsonyi hősök lábbelije

A ház gyönyörűen feldíszítve, a karácsonyfa peckesen áll a helyén, és mézeskalácsillat járja át a szobát. Egy tökéletes karácsonyi idill lenne, ha nem éppen a bejgli sütés kellős közepén jutna eszembe, hogy az utolsó kiló kristálycukrot tegnap odaadtam a szomszéd néninek, hiszen már úgy sem lesz rá szükségem. Lassan a boltok is zárnak, ezért nincs más választásom, mint Supergirl-t megszégyenítő gyorsasággal elrohanni a legközelebbi boltba.
Pillanatok alatt felkapom a farmerem, és már húzom is a Crocs Lodgepoint Lace csizmámat. Imádom, mert könnyen belecsúszik a lábam, nem kell se zipzárral, se fűzőkkel bajlódnom. Eddig minden téli cipőben fázott a lábam, de a Dual Crocs Comfort ™ dupla habos védelmének köszönhetően nemcsak melegen tart, hanem extra könnyű és praktikus viseletet biztosít. Mindemellett hihetetlenül divatos. A fekete szőrös szár, és a lakk betét nem csak hogy mindenhez illik, de feldobja a téli ruhatáramat.
A küldetés teljesítve, megérkeztem a boltba, és diadalittasan állok sorba a kasszánál, kezemben a kristálycukorral. Csörög a telefonom, a férjem az: „Drágám, de jó, hogy a városban vagy. Be tudnál még szerezné egy-két dolgot? Teljesen kiment a fejemből.” Már tudom, hogy hosszú túra áll előttem, még jó, hogy a Crocs Lodgepoint Lace csizmámat vettem fel.

www.tranzitshop.hu