Nézz be a hamarosan nyíló IKEA-ba

Borítókép: Nézz be a hamarosan nyíló IKEA-ba
Lenyűgőző méretek, és visszajön valami, amit anno nagyon szerettünk...

Hatalmas élmény egy majdnem kész IKEA-ban bejárni az emeleteket. Az áruház 33 512 négyzetméteres lesz, ezzel nem csak Magyarország legnagyobb, hanem egyben a régió egyik legnagyobb IKEA áruháza is lesz. És számunkra a legjobb hír: Ebben az áruházban helyett kap a raktár is, így nem kell külön elmenni a kiadóba, ha nagyobb termékeket veszünk, például konyhabútort, Soroksáron az árukiadó az áruházon belül kap helyett.

Ez lesz itt a Játszóház. Kicsit hunyorítunk, és már látjuk is magunk előtt. :-) De ennél is jobb hír, hogy ebben az áruházban KÜLTÉRI játszóház is lesz!
Itt lesznek a konyhák, 12 konyhatervező állomással, ahová online is lehet időpontot foglalni.
Bár még nem látszik, itt hatalmas parkoló lesz, nagyobb lesz mint Budaörsön, és a 1142 parkolóhely mellett 11 elektromos autótöltő is helyet kap, a 20 kerékpáros parkoló mellett. A zöld hozzáállást hűen tükrözi, hogy a komplexum fűtésének 99%-át, nyári hűtésének 82%-át környezetbarát geotermikus energiából fedezi.
Nem cicóznak, ahol végeztek a munkások, máris kezdenek a berendezők. Itt már a jól ismert önkiszolgáló raktár polcai is állnak. A tervek szerint olyan kapacitással tudnak majd dolgozni, hogy csak elvétve legyen hiány az árukból.
Egy kis kulissza titok, ilyen menekülési folyosókat is építenek, ha ne adj isteni, bármilyen probléma lenne.