A 18 legnagyobb meglepetés a Gilmore Girls új részeiből

Borítókép: A 18 legnagyobb meglepetés a Gilmore Girls új részeiből
Vigyázat, rengeteg Szívek szállodája-spoiler!

Aki az elmúlt hónapokban egy kő alatt élt, annak kedvéért elmeséljük, hogy négy új részt mutattak be a Netflixen a Gilmore Girls (magyar nevén Szívek szállodája) című romantikus tévésorozatból. A négy, egyenként másfél órás epizód nem sok a korábbi 154-hez képest. Dehát a legtöbb kedvenc tévésorozatunkból ennyi sem jut. Mi újság a Jóbarátok főszereplőivel 12 év után, megvan-e még a Central Perk? És a Vészhelyzettel mi a helyzet? Na ugye. Szóval örüljünk csak annak, hogy négy évszak erejéig belepillanthattunk Stars Hollow mindennapjaiba, megnézhettük, milyen dögös még mindig Dean...

..., hogy kigyúrta magát Jess...

...és néhány megdöbbentő dologra is fény derült az új Gilmore-részekben. A legjobban persze azt vártuk, hogy kiderüljön az utolsó négy szó. A Szívek szállodája kitalálója és vezető írója, Amy Sherman-Palladino ugyanis egyszer azt nyilatkozta: már rég tudja, mi lesz az utolsó rész utolsó négy szava, de aztán az eredeti sorozatban nem jutottunk el odáig, mert Amy a hatodik évad végén elhagyta a stábot egy szerződésbeli konfliktus miatt. Most a Netflix konkrétan őt bízta meg az új részek elkészítésével, ezért lehetett számítani rá, hogy végre megtudjuk, mi az. Hát megtudtuk. De nem lettünk nyugodtabbak.

Akárhogy is, itt vannak a számunkra legmeglepőbb pillanatok a Gilmore Girls 2016-os minisorozatából. (Utoljára szólunk: SPOILEREK KÖVETKEZNEK! SOK!)