Napi horoszkóp december 9.: a Nyilasok segítőkészségüket bizonyítják, a Bakok ügyei pozitív irányt vesznek

Borítókép: Napi horoszkóp december 9.: a Nyilasok segítőkészségüket bizonyítják, a Bakok ügyei pozitív irányt vesznek Forrás: europress
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz mára is üzentek a csillagok!

Napi horoszkóp december 9.

KOS (március 21-április 20)

Fogytán van a türelmed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem igazán érted, mi tart olyan sokáig, miért áll a folyamat egy helyben, miközben neked egyetlen, vesztegetni való perced sincsen. Ha teheted, próbáld megsürgetni a dolgot, hisz nem várhatsz a végtelenségig arra, hogy mások összeszedjék végre magukat és minden menjen a maga tempójában a cél felé. El kell azonban fogadnod azt is, hogy bizony vannak olyan ügyek is, amelyekre abszolút nincs ráhatásod, akármit is teszel, soha nem tudod őket befolyásolni. Nem is érdemes frusztrálnod magad emiatt, Te tegyél meg minden tőled telhetőt és várj kitartóan!

BIKA (április 21-május 21)

A mai nap olyasfajta lehetőséget tartogat számodra, amelyet okosan kihasználva hosszú távra emlékezetes élményt és hatalmas lendületet kaphatsz. Ha okosan bánsz azzal a kártyával, amelyet a pakliból húztál, csak jól jöhetsz ki a helyzetből, épp ezért minden idegszáladdal koncentrálj addig, amíg azt az eredményt el nem éred, amivel Te is elégedett vagy már. Ne hagyd, hogy mások kizökkentsenek a koncentrálásból, hisz ez most a egy nem mindennapi alkalom arra, hogy magadnak is bizonyíts, mire is vagy képes valójában! Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Mielőbb le szeretnél zárni egy bizonyos szituációt, ennek érdekében nem is tudsz másra figyelni, csak és kizárólag erre összpontosítasz. Így azonban lemaradsz minden olyan lehetőségről, amely maradandó, pozitív élményt okozhatna. Általában véve sok esetben jobb, ha mihamarabb pontot teszel egy-egy bizonytalanságából fakadóan kényelmetlen szituáció végére de nem árt közben nyitott szemmel is járnod, hogy ne csak nézz, hanem láss is bizonyos helyzeteket. Soha nem tudhatod ugyanis, hogy mikor sodor az utadba olyan, vissza nem térő lehetőségeket az Élet, amelyet ha nem ragadsz meg, talán örökké bánni fogsz!

RÁK (június 22-július 22)

Túlbonyolítod a dolgokat, egyszerű nyitott mondatokból is képes vagy több ismeretlenes egyenletet kreálni. Ez azonban roppant fárasztó, hisz mindig azokkal a nehézségekkel kell küzdened, amelyeket saját magadnak okozol. Épp ezért idővel, saját bőröddel fizetve a tanulópénzt, Te is rájöhetsz, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az Életet, nem kell mindig fejjel lefelé tekinteni a dolgokra! Lazíts és változtass a hozzáállásodon, hisz így megnehezíted a sikerélmények szerzésének lehetőségét is! Miért lennél önmagad ellensége?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap igen zsúfoltra sikeredik, egyszerre több feladatban kell ugyanis jól teljesítened. Ez az első pillanatban megrémit ugyan, de pontosan tudod, hogy megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy megfelelőképp helyt állj és végül nem is akármilyen eredményt produkálj. Ha elég jól koncentrálsz és képes vagy kizárni minden zavaró tényezőt, sikerülhet úgy lezárni a helyzetet, hogy arról bizony sokáig beszélni fognak! Szedd össze magad, megvan benned a képesség ahhoz, hogy minden jól sikerüljön, így semmiféle, megugorhatatlan akadály nem kerülhet az utadba!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túl nagy volumenű dologra vállalkoztál, amelyről első pillanatban még nem láttad, hogy mekkora áldozatokkal jár majd, mostanra azonban világossá vált, hogy nem lesz ez egy sétagalopp. Ha úgy döntesz, hogy nem merülsz benne mélyebbre, még nem késő visszafordulnod és levenni a válladról a súlyt, mielőtt összeroppansz alatta. Ha azonban van benned elég kurázsi és hiszel magadban, ne félj felvállalni nagyobb volumenű dolgokat is, hisz az a legfontosabb, hogy Te bízz magadban annyira, hogy meg tudod csinálni, amit bevállalsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Parázs vitába kerülsz valakivel, aki semmiképp nem akarja megérteni az álláspontod, téged pedig rendkívüli módon feldühít az a hozzáállás, amelyet ő képvisel. Mielőtt azonban a kelleténél jobban feldühíted magad, érdemes mérlegelned, hogy mennyire fontos számodra ez a bizonyos személy, hogy látod-e valójában értelmét annak, hogy ráülj a lóra és meglovagold azt. Amennyiben úgy találod, hogy nem olyan nagyon mérvadó számodra a véleménye, ne szállj vele vitába, mert nincs értelmes felesleges energiákat elégetni azért, hogy mindenképp rábeszéld valamire, ha azonban elég fontos számodra, adj lejjebb Te is az elveidből és igyekezz a közös nevezőt megtalálni vele!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, hisz ugyan kiszámítottad az egyenletet, ám most mégis úgy tűnik, hogy valahol mégis elszámítottad magad. Emiatt tart tovább az eredmény felmutatása, amely kissé bosszús hangulatot vált ki belőled. Ha azonban kicsit gondolkodsz a felesleges bosszankodás helyett, rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél a jövőben felmutatni, ebben az esetben sokkal jobban megéri most rááldozni az időd és energiád, semmint a célvonalnál karba tett kézzel várni a serleget valami olyasmiért, amivel szinte köszönőviszonyban sem voltál az egész verseny alatt!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasfajta problémával keres meg valaki, amit egyedül nem tud megoldani és nagyon úgy tűnik, hogy Te vagy az egyetlen, aki meg tudja oldani a helyzetet. Mivel azonban egy elég bonyolult ügyről van szó, igyekezz minden egyes részletét megtudni, mindent kielemezni, mielőtt igent mondasz rá, hisz attól kezdve neked is felelősségteljes szereped lesz a dologban. Csak akkor vállalj bármifajta segítségnyújtást, amennyiben biztos vagy abban, hogy valóban Te vagy az, aki ez esetben kioldhatja a gordiusi-csomót. Ellenkező esetben ne építs az illetőben hamis illúziókat, mert egyrészt az idejét vesztegeted, másrészt pedig csalódást okozhatsz neki!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje dolgozol valamin, amely most végre pozitív irányt vesz és meglátod a fényt az alagút végén. Mivel számodra fontos dologról van szó, ne kapkodj el semmit, az eddig megszokott tempót diktálva próbálj eljutni arra a szintre, amelyet régóta szeretnél elérni. Fontos, hogy minden apró részletet vegyél figyelembe, hisz sokszor minden azon múlik, hogy észreveszed-e azokat a rejtett dolgokat, amelyek, ha elkerülik a figyelmed, akár el is úszhat a siker. Mivel azonban számodra fontos ügyről van szó, igyekezz úgy teljesíteni a táv maradék részét, hogy elmondhasd magadról, mindent megtettél annak érdekében, hogy elérd a hegy csúcsát!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Váratlan fordulat fog nagy lendületet adni a mai napon, pont akkor, amikor már kezdesz végleg lemondani egy bizonyos dologról. Érzésed szerint hiába futod ugyanis minduntalan a maratoni hosszúságú köröket, nagyon úgy tűnik, hogy nem sikerül közelebb kerülnöd a célodhoz. Ez is azt bizonyítja, hogy nem érdemes feladnod, mert lehet ugyan, hogy most egy helyben toporogsz, de bármikor történhet olyasmi, ami megtolja a sárban ragadt szekeret! Ez most egy kiváló bizonyíték arra, hogy a kitartásod átsegíthet a holt ponton, amely a jövőre nézve is példaértékű.

HALAK (február 20-március 20)

Bár megvan a véleményed egy bizonyos dologról, egyelőre nem jött el a megfelelő alkalom arra, hogy hangosan, mindenki előtt kinyilváníthasd. Igyekezz kordában tartani az érzéseid, mert most még nem biztos, hogy megértenének, sőt, meg is bánhatsz másokat, így pedig megspórolod magadnak azt, hogy magyarázkodnod kelljen csak azért, mert túl hamar járt el a szád! Ne aggódj, eljön majd a Te időd is, amikor olyan hangosan hallathatod a hangod, ahogy a csövön kifér, egyelőre azonban próbálj meg uralkodni magadon!