Megérkeztek a prémium kategóriás interaktív Star Wars játékok!

Borítókép: Megérkeztek a prémium kategóriás interaktív Star Wars játékok!

Mostantól Kylo Ren, vagy akár Darth Vader is őrizheti álmodat, elrejtheted a Halálcsillag terveit R2-D2-ban, hű társadként csatlakozhat hozzád BB-8, utazhatsz a Birodalmi Lépegető fedélzetén, és átlépheted a fénysebességet az Ezeréves Sólyommal is!

Állj át a Sötét Oldalra és harcolj a Lázadók vagy az Ellenállás ellen a Darth Vaderrel, Kylo Rennel és az Első Rendi Rohamosztagosokkal. Az interaktív szobaőrök mozgásérzékelő funkcióval és eredeti beszédhanggal és fényeffektusokkal küzdenek meg ellenfeleikkel. A Sötét Oldalt választva a Birodalmi Lépegető minden akadályt leküzd. A távirányítós AT-AT a tárolható parancskombinációkkal nem kegyelmez a Lázadók Főhadiszállásának.

Azonban ha Te is vérbeli Lázadó vagy, akkor droidok mellett a helyed! R2 és BB-8 melletted áll a küzdelemben, reagálnak a beszédedre, sőt, még válaszolnak is Neked. Ha érzi benned az Erőt, R2 kivetíti Neked Leia hercegnő üzenetét. A tárolható parancskombinációkkal nem okoz gondot a Halálcsillag megsemmisítése, és az Első Rend legyőzése sem. Ha a támadás után gyors menekülő utat kell keresni, kapcsolj fénysebességre az Ezeréves Sólyommal! A 18 cm-es drón egy rotorral, dupla propellerrel és teljes távirányíthatósággal őrületbe kergeti a Birodalmi TIE-Fightereket!

Vidd haza a prémium kategóriás Star Wars játékokat és az egyedi Star Wars Rogue One pólókat!

Keresd az interaktív szobaőröket, droidokat, az Ezeréves Sólyom drónt és a Star Wars pólókat online és a