Karácsonyi aukció a tappancsosokért

Borítókép: Karácsonyi aukció a tappancsosokért
Vásárolj karácsonyi ajándékot a fa alá úgy, hogy közben 100%-ban támogatsz egy állatotthont!

Adni jó, főleg ha egyetlen ajándékkal nem csak a szeretteidet, hanem további hálás négylábúakat is meglephetsz. Vásárolj karácsonyi ajándékot a fa alá úgy, hogy közben 100%-ban támogatsz egy állatotthont! Nem kell aggódnod, olyan szuper ajándékok között válogathatsz, mint az egyetlen magyar parfümőr, Zólyomi Zsolt személyes parfümtanácsadása, magyar designer ruhadarabok, vagy masszázs.

A Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány, idén is karácsonyi aukciót szervezett, melynek célja, hogy a felajánlott tárgyakért, szolgáltatásokért befolyt összeggel a mentett, befogadott állatok ellátását és orvosi kezeléseit fedezzék. A rengeteg kutyás kiegészítő mellett, olyan izgalmas felajánlásokra is lehet licitálni, mint Zólyomi Zsolt, az egyetlen magyar parfümőr személyes parfümtanácsadása, mely során híres, nemzetközi parfümházak kisszériás, manufakturális illatkülönlegességei és a saját alkotásai közül válogatnak, a szerencsés bőrének, személyiségének, sőt az aktuális életcéljainak legmegfelelőbben. Így amellett, hogy meglepjük szerettünket (vagy magunkat), ezzel az illatos szeánsszal, akár biztosíthatjuk az újévi sikerszériát is.

De nem csak licitálni lehet, egy számodra már megunt könyvvel, régi játékkal vagy egy sosem hordott kiegészítővel is sokat segíthetsz. Ha szeretnél beszállni, örömmel várják felajánlásodat.

További információk: www.szentferenc.hu