A modellek élete sem csak játék és mese: húsbavágóan őszinte jelentések a kifutók kulisszái mögül

Borítókép: A modellek élete sem csak játék és mese: húsbavágóan őszinte jelentések a kifutók kulisszái mögül Forrás: youtube
„Az ügynököm azt mondta, annyira széles a csípőm, hogy muszáj lefogynom annak érdekében, hogy legyen esélyem a London Fashion Weeken. Már amúgy is sovány voltam, ezért úgy döntöttem, hogy nem fogyok le. Így is bejutottam.”

Sokszor tökéletesnek látjuk a modelleket a kifutókon és a közösségi oldalakon, és szeretnénk mi is úgy kinézni, mint ők. De a tökéletesség is relatív, amit mi sem bizonyít jobban, mint Jazz Egger londoni modell instagram-posztjai, amelyek a modell-lét árnyoldalait mutatják meg.

Az Insta-fotók képaláírásaiban általában a #truthbehindthisshot, #azigazságafotómögött hashtag szerepel, és kiderül belőlük, hányféle kritikával kell szembenéznie, miközben fotózzák. Mindez természetesen azt is eredményezi, hogy ugyanolyan önértékelési problémái keletkeznek, mint bármelyikünknek.

Nézegessétek Jazz insta-fotóit galériánkban és próbáljátok meg eldönteni, hogy lennétek-e a helyében! :) Nem? Biztos? Egy napra sem?