Legyél emléktolvaj!

Borítókép: Legyél emléktolvaj!
Több mint szabadulószoba: ez egy valódi családi élmény

Családbarát környezet! Vár téged Magyarország egyik legkorszerűbb második generációs szabaduló szobája, és valami több… A belvárosban kialakított helyiségbe várjuk a tartalmas és elmés időtöltést kedvelő családokat. Egyedülálló koncepciónk lehetővé teszi gyermekzsúrok rendezését és lebonyolítását modern és kényelmes környezetben, ahol a szoba maga a szórakozás. Tiszta, karbantartott környezetünkben minden a vendégek kényelmét és érdekét szolgálja.

Miért „Az Emléktolvaj”-t választják a családok?
A felnőttek és gyerekek találékonyságát, kombinációs képességét és ügyességét tesszük próbára szórakoztató formában. A hagyományos szabaduló szobákkal ellentétben nálunk nem kell megküzdeni a bezártság, az esetleges kudarc nyomasztó érzésével. Nálunk a feladat végrehajtásán, az okos megoldások kiötlésén, a találékonyságon és a játékon van a hangsúly.

Kicsik és nagyok együtt szórakozhatnak

Hasznos és vidám hétvégi programot keresel a gyerekeknek?

Rossz az idő, és nem szeretnétek a moziban ücsörögni?

Megjutalmaznád a gyerekeket, mert jól teljesítettek az iskolában?

Egy fantasztikus és felejthetetlen szülinapi party-t szeretnél, de nincs hol megszervezni?

Az Emléktolvaj” szabadulószoba prémiumkategóriájú helyisége várja családok, baráti társaságok, vagy a tartalmas szórakozást kedvelő csapatok érkezését. A második generációs szoba kialakítása lehetővé teszi, hogy fiatalok és fiatalos felnőttek is remekül szórakozzanak és sikerélménnyel távozzanak tőlünk. A szoba specialitása, hogy 10-14 éves gyerekek számára is remek kikapcsolódást kínál. A gyerekek fejleszthetik problémamegoldó készségeiket, megtanulhatnak csapatban együttműködni és mindeközben remekül szórakoznak és kikapcsolódnak.

A közös programoktól lesz boldog a család
A sikeres és boldog család titka az együtt töltött idő minőségi kihasználása. „Az Emléktolvaj” játékszobában a család úgy lehet együtt, hogy közösen dolgoznak egy probléma megoldásán, együtt oldanak meg feladatokat és fejtörőket. A közös sikert pedig garantáltan, hosszantartó élményként élik meg a hozzánk látogatók.

Várunk tehát mindenkit, a belvárosban, prémium kategóriájú helyiségünkbe egy közös játéra, ahol gyermekzsúrok professzionális megrendezését is szívesen vállaljuk.

További információ és jelentkezés itt: https://mindcrime.hu/en/