Napi horoszkóp november 29.: a Kosoknak nagyszabású terveik vannak, az Oroszlánok magabiztosan oldanak meg mindent

Borítókép: Napi horoszkóp november 29.: a Kosoknak nagyszabású terveik vannak, az Oroszlánok magabiztosan oldanak meg mindent Forrás: Europress
A Bikák pedig a célegyenesbe értek. Izgi napnak nézünk elébe ma is!

Napi horoszkóp, november 29.


KOS (március 21-április 20)

Nagyszabású terveket szövögetsz, amelyhez ugyan nem kevés áldozatra lesz majd szükséged, ám azt is pontosan tudod, hogy a végén hatalmas sikereket érhetsz el. Mivel azonban a jelenlegi életed teljesen fejre állna, mindenképp alaposan végig kell gondolnod és mérlegelned kell minden kockázatot, mielőtt bármibe is fejest ugranál. Amennyiben elakadnál és nagyon tanácstalan lennél, keress egy számodra pozitív értékekkel bíró, megbízható személyt, aki nálad több élettapasztalattal rendelkezik, mondj el neki minden kételyt, amely jelen pillanatban benned van és hagyd, hogy utat mutasson neked. Csak akkor vágj bele, ha teljesen biztos vagy a dolgodban!

BIKA (április 21-május 21)

A hosszú, nem kevés idővel és áldozattal járó munka, amelyet komoly lelkiismerettel, teljes mellbedobással hosszú ideje végzel már, a mai napon igen gyümölcsöző eredményt hozhat számodra. A célegyenesbe értél, gyakorlatilag csupán méterek választanak el attól, hogy átszakítsd a szalagot, épp ezért már most ünnepled a győzelmet. Nincs is ezzel semmi baj, de ahhoz, hogy méltán, nyugodt lelkiismerettel lehess büszke magadra, mindenképp összpontosítanod kell, épp ezért ne hagyd, hogy bármi elterelje a figyelmed, vagy hogy esetleg megrészegítsen a siker. Majd a dobogó legfelső fokán ünnepelsz!

IKREK (május 22-június 21)

Egy vitás kérdésben valaki teljes mellszélességgel kiáll melletted, ami nagyon jól esik, bár nem szorul védelemre. Rá kell jönnöd azonban, hogy nem biztos az őszinteség a másik fél részéről, lehet, hogy több kapura játszik és a hátad mögött teljesen mást mond, ami ellentmond annak, amit feléd kommunikál. Mielőtt azonban kérdőre vonod emiatt, ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, mindenképp győződj meg arról, hogy valóban így történik, majd ha más teljesen biztos vagy a dolgodban, óvatosan utalj rá, háta kiugrik a nyúl a bokorból és önmagától elmondja, hogy mit és miért mondott. Korántsem biztos, hogy igazat a pletykák, ne feledd, mindenkit megillet az ártatlanság vélelme!

RÁK (június 22-július 22)

Teljesen biztos vagy benne, hogy kifogástalanul csinálod a dolgod, épp ezért nem csúszhat semmiféle hiba a számításaidba, emiatt szinte már csukott szemmel mész az úton, nem törődve azzal a sok akadállyal, amivel szembe kell nézned. A sikerhez mindenképp elengedhetetlen hozzávaló a magabiztosság, de ne feledd, hogy egy minimális koncentráció nélkül szögre akaszthatod az egészet, hisz ez esetben elég kevés, hogy te hiszel magadban, ahhoz, hogy végül sikerre vihesd azokat a dolgokat, amelyekről álmodozol, mindenképp tenned is kell értük. Nyisd ki a szemed és cselekedj, amíg lehet! A győzelem rajtad is múlik, ne bízd magad feltétlenül a körülményekre!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nem véletlenül tekintenek rád a többiek úgy minden esetben, mint a két lábon járó megoldókulcsra, te vagy ugyanis az a személy, akire mindenben számítani lehet, aki rendelkezik annyi tapasztalattal, hogy bármilyen nehézségi szintű akadályt le tud győzni, emiatt a környezetedben általános tisztelettel néznek rád. Ma sem alakul ez másképp, olyan szituációt kell megoldanod, amely nélküled és a te közbeavatkozásod nélkül valószínűleg dugába dőlne és komoly következményekkel járna, mindenkire nézve. Szerencsére pontosan tudod, mit kell csinálnod ahhoz, hogy elkerüljétek a detonációt, a többiek pedig rendkívül hálásak lesznek neked emiatt. Még jó, hogy időben érkeztél!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai napon fény derül valamire, amire visszagondolva nem is igazán szerettél volna tudni a dologról, mert alapjaiban rengette meg a biztos helyzetet és ezzel együtt az önbizalmad is. Bár most elég bizonytalanná vált a helyzet, azért azt beláthatod, mégis jobb, hogy most derült ki a dolog, hisz ma még van lehetőséged változtatni és egy másik úton elindulni. Ne arra koncentrálj, hogy ez milyen negatív hatással lehet rád, sokkal inkább arra, hogy mit tanulhatsz belőle, amelyet a jövőben, egy hasonló szituációban fel tudsz majd használni. Gondolj bele, ezek a tapasztalatok is kellenek ahhoz, hogy sikeressé válhass az Élet minden területén!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Állást kell foglalnod egy vitás helyzetben, hisz mindenki előtt kérik ki a véleményed. Mivel azonban te általában véve konfliktuskerülő embernek tartod magad, nem is igen szeretsz ilyen szituációkban a tömeg elé állva vállalni az álláspontod, attól félve, hogy esetleg még jobban összegabalyodnak a szálak és te is kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Mivel azonban akadnak olyan helyzetek, ahol elkerülhetetlen az, hogy hallasd a hangod, bátran merd felvállalni azt, amit képviselsz, hisz így nem csak, hogy nagyobb respekted lesz a többiek szemében, de a lelkiismereted is sokkal nyugodtabb lesz! Ne félj a saját hangodtól!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem úgy sikerült valami, ahogy eltervezted, emiatt nagyon bosszús és feszült vagy, nem-igen tudod feldolgozni ezt a kudarcot, hisz nagyon fontos volt számodra ez a bizonyos dolog. Mielőtt azonban a benned, épp forrásban lévő indulatok felszínre törnének benned és akaratlanul megbántanál olyan embereket, akiket a legkevésbé sem akarnál, tisztázd magadban az egészet az elejétől a végéig. Igyekezz megtalálni az ok-okozati összefüggéseket, vond le a megfelelő konzekvenciát, amelyek a jövőbeni sikerhez kellenek. Ne a kudarcot lásd az egészben, inkább arra koncentrálj, hogy legközelebb biztosan sikerülni fog!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit vár el tőled, amire nem biztos, hogy minden esetben fel vagy készülve és teljesíteni is tudod. Nem kell önmagad meghazudtolva igent mondanod mindenre, csakis olyasmikbe engedd magad belerángatni, amelyek még számodra is a teljesíthető küldetések közé tartoznak, hisz ha a határaidon kilométerekkel túlmutató feladatokra mondasz igent, te magad sem fogsz sikerélményt elérni és a környezetednek is csalódást okozhatsz. Épp ezért határozottan mondd el annak, aki a lehetetlent is elvárja tőled, hogy nagyon sajnálod, de nem tudsz és nem is akarsz ilyesfajta nyomásnak engedni. Miért okoznál saját magadnak álmatlan éjszakákat?!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, ráadásul olyan határidőt szabnak, amelyről az első pillanatban tudod, hogy képtelenség tartani, ám választási lehetőséget nem-igen hagynak, így tehát nincs más választásod, mint a sorsodba beletörődve fejest ugrani a kihívásba. Ne hagyd azonban, hogy a kétségbeesés uralkodjon el rajtad, a legjobb tudásodnak megfelelően igyekezz mindent megtenni azért, hogy a végén ne kelljen lesütött szemmel szégyenkezned. Legyél magabiztos és úgy tedd a dolgod, hogy később, bárhogy alakul a helyzet, ne legyen lelkiismeret furdalásod. A jelenre koncentrálj, ne arra, hogy mit szólnak majd, ha kicsúszol a határidőből!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki téged tesz felelőssé egy olyan dolog miatt, amelyhez nem hogy semmi közöd, de fogalmad sincs az egészről. Épp ezért, mielőtt még rád húzná a vizes lepedőt, határozottan állj ki magadért, ne hagyd, hogy olyasvalamiért kelljen elvinned a balhét, amivel köszönőviszonyban sem vagy. Hidd el, ha kellőképp magabiztos és határozott vagy, nem fog senki a hitelességedben kételkedni, az illető pedig kénytelen lesz vállalni azt, amihez neki sokkal több köze van, mint neked. Ki mondta, hogy hagynod kell magad és a mások által rád ruházott dolgokat csendesen tűrve, bele kell törődnöd mindenbe?!

HALAK (február 20-március 20)

Valami, amin teljes mellbedobással dolgozol, nagyobb áldozatokkal jár, mint amire számítottál és ez eléggé kétségbe ejt az első pillanatban. Azt gondolod ugyanis, ha mindent egy lapra teszel fel, benne van a pakliban, hogy elveszítheted mindazt, amit eddig sikerült megszerezned. Be kell látnod azonban, hogy időnként szükség van arra, hogy kockáztass, hisz nem játszhatsz mindig biztonsági játékot. Néha tizenkilencre is lapot kell húzni, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy fejjel rohansz a falnak és minden, eddig megszerzett győzelmed rögtön odavész. Légy optimistább és higgy abban, hogy a sok küzdés után neked is jár majd a siker íze!