Napi horoszkóp, november 28.: a Kosokra kellemes meglepetés vár, a Mérlegek komoly lehetőség kapujában vannak

Borítókép: Napi horoszkóp, november 28.: a Kosokra kellemes meglepetés vár, a Mérlegek komoly lehetőség kapujában vannak Forrás: Europress
A hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Napi horoszkóp, november 28.


KOS (március 21-április 20)

A mai napon olyasfajta kellemes meglepetésben lehet részed, amely bearanyozza az egész napot, ráadásul attól a személytől érkezik, akitől a legkevésbé számítottál rá. Légy hálás ezekért a pillanatokért, hisz hatalmas lendületet képesek adni egy-egy nehezebben induló feladatnál. Jókedved igyekezz másokra is átragasztani, hisz sokkal könnyebben és zökkenőmentesebben megy a munka, ha a jó kedv és a vidámság az, ami meghatározó hangulati elemként van jelen körülöttetek. A lehetős legjobban kezdődik számodra a hét, ennek köszönhetően mindenhez sokkal nagyobb kedvvel állsz hozzá. Így kell ezt csinálni!

BIKA (április 21-május 21)

Nem épp a legjobb hangulatban indul a heted, olyasfajta terheket kapsz ugyanis a nyakadba, amelyekre nem voltál felkészülve, így nincs is nagyon kedved nekifutni egyiknek sem. Mivel azonban nincs más választásod, így kénytelen vagy mégis megerőltetni magad és elindulni a nagy menetre. Ne késlekedj sokáig, hisz minél tovább húzod az időt, annál később végzel a tennivalókkal. Hidd el, a depresszív hangulat csak visszahúz majd és nem hagy érvényesülni, sokkal messzebbre érsz, ha megpróbálsz kicsit lelkesedni és kihívásként tekinteni az előtted álló feladatokra!

IKREK (május 22-június 21)

Számodra kiemelten fontos ügyek alakulnak kedvezőtlenül, te pedig úgy érzed, nem nézheted tétlenül, ahogy az eddig belevetett munka és energia egyszerűen kárba vész. Épp ezért eljött az idő amikor a sarkadra kell állnod és a lehető legnagyobb hatékonysággal közbe kell avatkoznod, hisz korántsem biztos, hogy adódik egyhamar alkalmad arra, hogy sikerre vidd azt, amiért hosszú ideje küzdesz már. Legyen számodra elegendő motiváció az, hogy ha sikerül kibogoznod a gordiusi-csomót, szinte garantáltan el fogod érni a céljaid! Ne hallgass a kéretlen tanácsadókra, ne hagyd magad letéríteni az útról, csak menj, amerre a női megérzésed visz!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, akin ugyan segíteni szerettél volna, ám ő -teljesen félreértve a helyzetet- rendkívül rossz néven vette a segítő szándékú közeledést, így kissé arrogánsan utasított el téged. Mivel azonban teljesen tisztán látszik, hogy két külön úton haladtok, amennyiben mindenképp meg szeretnéd ragadni az illető kezét, az első meglepettségből feleszmélve igyekezz egyfajta logikai vonal mentén megértetni vele a célod, azt, hogy te nem az ellenfél csapatát erősíted, hanem az ő csapattársaként kívánod kivívni a győzelmet. Próbálj úgy tekinteni a szituációra, hogy az, amit most bántónak találsz, valójában nem neked szól, csupán az illető kezd belefáradni a véget nem érő vesszőfutásba. Ne haragudj rá, inkább igyekezz megmutatni segítő szándékod és azt, hogy mindenben számíthat rád! Hidd el, értékelni fogja!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezd kissé kétségbe ejteni a tudat, hogy nem épp a számodra megfelelő tempóban haladnak a dolgaid, rendkívüli módon frusztrál az, hogy jelen pillanatban nem tudod befolyásolni az eseményeket, csak a kispadról figyeled, hogy alakulnak a számodra olyannyira fontos dolgok. Fogalmad sincs, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy minden sínre kerüljön és végre elégedetten tekinthess az eredményre. Ne feledd azonban, magától nem fog semmiféle eredmény az öledbe hullani, akarnod kell a sikert és tenned is kell érte. Hidd el, ha van benned kellő hit, magabiztosság és akaraterő, pontosan tudni fogod, melyik az az ösvény, ami elvezet a sikerhez!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akadnak bizonyos emberek a környezetedben, akik azért nem fogadnak el, mert a ellentétes álláspontot képviselsz az ő véleményükhöz képest. Emiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz velük, hisz eleinte megpróbálnak meggyőzni, majd amikor látják, hogy falakba ütköznek, ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak, a ha a társadalomban elfogadott normákat képviseled, nem kell úgy élned az életed, hogy beleilleszkedj a dominósorba, hogy aztán majd együtt dőlhess a többiekkel. Persze nem árt, ha be tudsz illeszkedni, de ha az értékrendeddel nem egyezik az, amit mások képviselnek, nem is kell egyet értened velük!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta lehetőség kapujában állsz, amely nem kis áldozatokat kíván tőled, el kell döntened, hogy lejjebb adsz bizonyos dolgokból ahhoz, hogy el tudd érni az álmaid, avagy mindenáron mész a már megkezdett úton tovább, de akkor lehet, hogy le kell mondanod az álmaidról. Mérlegeld, hogy mi fontosabb számodra, az, hogy biztonsági játékot játszva menetelj a semmi közepén, vagy tizenkilencre lapot húzz és ezzel kockáztatva ugyan a biztonságot, de mégis elérhesd azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként muszáj fejest ugrani bizonyos dolgokba, még akkor is, ha azok veszélyesnek tűnnek, máshogy ugyanis nem fogsz tudni soha sikereket elérni és tapasztalatokkal gazdagodni! Legyél bátor, hisz aki mer, az nyer!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje menetelsz előre, már azt sem látod, mi a célod, vagy meddig kell még gyalogolnod egyáltalán ahhoz, hogy megláss valamit, ami a sikert jelentheti. Nem is igazán hiszed, hogy van még valami, ami motivál, de a startvonaltól elég messze vagy már ahhoz, hogy visszafordulj. Amennyiben azonban megpihensz egy picit, megpróbálod elterelni a figyelmed és kicsit másra összpontosítani, talán új inspirációkat szerezve motiváltabban tudsz majd továbbhaladni. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de higgy magadban és abban, hogy ha egyszer az út végére érsz, olyasfajta eufóriában lehet részed, amelynek következtében nem fogsz többé kételkedni magadban!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy számodra fontos, csupa pozitív értékkel bíró ember új utat nyit meg előtted, megmutatva, hogy egy fajta dolgot hányféleképp sikerülhet megoldani. Mindig jó látni és hallani, hogy mások milyen -tisztességes- eszközökkel haladnak az útjukon, értékeld, ha valaki tanítómesterként áll mögötted pont azért, hogy az első lépéseknél ne ess hasra, vagy amennyiben elbotlasz, felsegítsen. Légy hálás ezekért az emberekért, értékeld a közelségüket, segítségüket, önzetlenségüket és törődésüket, hisz különösen szerencsés vagy, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyen személyek veszik körül!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta szituációba kerülsz, amelyben valaki a céljai eléréséhez keresztül gyalogol mindenkin, többek között rajtad is. Még mielőtt azonban teljesen kilapítana, első felindulásodból kimondott szavaid helyett mindenképp világosan és egyértelműen tudasd vele, mennyire tisztességtelen eszközökkel próbálja megszerezni a serleget és ha kell, ebben mindenáron meg fogod akadályozni! Ne hagyd, hogy valaki ilyen módon arasson győzelmet mások felett, hisz egyrészt ez nem verseny, másrészt pedig nem ezekkel az eszközökkel lehet ma érvényesülni. Többen vagytok egy ellen, fogjatok össze, hogy mindenképp megtanulja a leckét! Az nem lehet, hogy csak úgy, büntetlenül törtessen előre, mintha senki más nem létezne rajta kívül!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kellemetlen helyzetbe kerülsz mások miatt, emiatt némi magyarázatra szorul, mi és hogyan történt. Ne hagyd, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egész maszlagot. Nem érdemes az illetőt megkeresned ez ügyben, mert később, szorult helyzetében még fel is használhatja ellened a kettőtök között elhangzottakat! Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni -már pedig miért ne tudnál-, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

HALAK (február 20-március 20)

Komoly lépésre szántad el magad, amely eddigi életed talán egyik legnagyobb kihívása. Épp ezért szükséged van arra, hogy kizárd a külvilágot, magányba vonulj és mindent nagyon pontosan kidolgozz. Mivel nagy kockázatot vállalsz, így abszolút biztosra kell menned, nehogy véletlenül hiba csúszhasson a számításaidba. Ha megfelelően koncentrálsz, kellő odafigyeléssel nem okozhat gondot, hogy végigvidd, amit kiterveltél. Ezúttal nem lesz önzőség, ha csak magadra figyelsz, hisz ez most egy veszélyes játék!