Napi horoszkóp november 26.: a Nyilasok veszélyes kalandra vállalkoznak, a Halaknak megérte kivárni a megfelelő pillanatot

Borítókép: Napi horoszkóp november 26.: a Nyilasok veszélyes kalandra vállalkoznak, a Halaknak megérte kivárni a megfelelő pillanatot Forrás: europress
Hétvégén is érdemes néhány percet szánnod a napi horoszkópodra, hisz ma is izgalmas részleteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

Napi horoszkóp november 26.


KOS (március 21-április 20)

Meg voltál győződve róla, hogy tiéd a győzelem, gondolatban már bezsebelted az aranyérmet, hirtelen azonban egy váratlan fordulat nehezíti meg a helyzeted, amely kissé megingatja a pozíciód, amelyet eddig biztosnak véltél. Mivel gyorsan és a problémához mért legnagyobb hatékonysággal kell cselekedned, ne is késlekedj egyetlen másodpercig sem, hisz most minden pillanat számít. Bízz abban, hogy meg tudod oldani, hogy rendelkezel annyi tapasztalattal hogy pontosan tudni fogod, hogy mit csinálj, a sötétben tapogatózás helyett. Ez most egy kiváló bizonyíték volt arra, hogy ne bízd el magad és csak akkor ünnepelj, ha már ténylegesen a dobogó legfelső fokán állsz!

BIKA (április 21-május 21)

Úgy érzed, kísért valami a múltadból, egy rossz élmény, egy csalódás, amely mindig eszedbe jut és ott van a bogár a füledben, hogy mi lesz, ha ugyanez előfordul, nem fogod tudni kezelni a helyzetet. Így azonban nem fogsz tudni továbblépni, az új felé indulni, benne fogsz ragadni egy olyan szituációban, ami semmi jót nem tartogat már számodra. Határozd tehát el magad, zárj le mindent, ami nem szolgálja a továbbiakban a lelki épülésed és nyiss új ajtókat, mert valahol ott kell lennie a boldogságodnak és a teljes értékű életednek! Az előző negatív élményből tanultál, nem lehet, hogy egymás után kétszer mellényúlj!

IKREK (május 22-június 21)

Egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, nem elég, hogy mihamarabb végezni szerettél volna, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. Kétségbeesett futás helyett állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb manőverrel menteni a menthetőt. Nem lehetetlen, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, észre sem veszik majd, hogy bármi hézag volt a folyamatban, Te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a dolgot!

RÁK (június 22-július 22)

Egy igen kellemetlen szituációban valaki elvárja tőled, hogy Te találd meg a megoldást és mondd ki a végszót, minden felelősség terhét magadra pakolva ezzel. Csak azért azonban, mert valaki ki szeretne bújni a helyzetből, neked még nem kell vállalnod semmi olyasmit, amelyhez egyrészt a legkevesebb közöd van, de az egész balhét neked kellene elvinni, másrészt az értékrendeddel teljesen összeegyeztethetetlen. Állj a sarkadra, legyél határozott és csak olyasfajta zsákot vegyél magadra, amely nem túl nehéz cipelni és nem roskadsz össze alatta! Segítő jobbot nyújthatsz ugyan, de ne vállalt át az egész katyvaszt, amit valaki más okozott!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Annak ellenére, hogy nem feltétlenül úgy alakulnak a dolgaid, ahogy annak idején eltervezted, tulajdonképp így sem érzed rosszul magad a bőrödben. Igazad is van, igyekezz megtalálni a nehézségek között is a szépséget és a pozitív energiákat, ezek fognak ugyanis lendületet és kitartást adni a viharosabb időkben. Alapvető „életigenlésed” átragad másokra is, jó példaként emlegetnek az emberek és előbb-utóbb megfogod találni annak a módját is, hogy az akadályokkal teli pályán a lehető legkevesebb sérüléssel tudj végigmenni. Lehet, hogy most nehezebb egy kicsit, de higgy magadban, hisz ez a siker egyik legfontosabb kelléke!


SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A sok tévút után most tűnik, végre sikerült megtalálnod azt az ösvényt, amelyet érdemes követned ahhoz, hogy kitalálva a sűrű bozótból, megleld a saját boldogságod és kiteljesedhess a végén. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, csakis arra menj, amerre Te gondolod és érdemesnek tartod, mert a következményekkel is neked kell majd számolnod, nem a kéretlen tanácsadóknak, legyen az akár pozitív, akár negatív eredmény. Legyen benned több kitartás és akaraterő, rendezd a gondolataid és magabiztosan menetelj előre. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, ám a végén nagyon boldoggá tesz majd az, amit látni fogsz magad előtt!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, az életednek egy olyan pontjához érkeztél, ahol el kell döntened, merre mész tovább annak érdekében, hogy végül kiteljesedhess és megtaláld a boldogságod. Épp ezért, mivel ez most egy elég fontos döntés, igyekezz kizárni a külvilágot, rázd le a sok kéretlen tanácsadót és csak a józan eszedre hallgass. Akármeddig gondolkodsz azonban, előre úgysem fogod tudni, hogy jól döntöttél-e, az csak a távolibb jövőben fog kiderülni! Ne hezitálj sokáig, dönts és cselekedj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elhamarkodott és meggondolatlan ítéletet mondasz ki valaki felett anélkül, hogy a helyzet minden részletével tisztában lennél. Emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ám ha be tudod ismerni azt, hogy tévedtél, még nem lesz minden veszve. Legközelebb érdemes a dolgoknak alaposabban utánajárnod, mielőtt szóra nyílik a szád és hangosan nyílvánítasz véleményt, mivel azonban Te sem vagy tévedhetetlen, ezért ez a lépés bocsánatos bűnnek számít. Kérj elnézést az illetőtől és legközelebb légy alaposabb!

NYILAS (november 23-december 21)

Mások által veszélyesnek tartott kalandra vállalkozol, mely nem kevés kockázattal jár majd, ennek ellenére mégis igent mondtál rá. Amennyiben biztos vagy a dolgodban, igyekezz megnyugtatni a környezeted, hogy noha nagyra értékeled azt, hogy ennyire aggódnak és féltenek, pontosan tisztában vagy a veszélyekkel, számoltál velük és úgy érzed, mindenre fel vagy készülve. Ne hagyd, hogy mások megingassanak a döntésben, hisz úgy mégsem élheted az Életed, hogy mindig azt veszed figyelembe, mások mit gondolnak majd!

BAK (december 22-január 20)

Olyasmire vállalkoztál, talán kicsit elhamarkodottan, amely még neked is elég nagy falatnak bizonyul. Nem biztos, hogy megvan benned a megfelelő bátorság és tapasztalat ahhoz, hogy hibátlanul megugorhasd az akadályt. Épp ezért, mielőtt mélyebbre ásnád magad benne, alaposan rágd meg ezt a falatot, mert ha megakad a torkodon, még baj is lehet belőle! Nincs azzal baj, ha időben megállsz, az viszont már sokkal kellemetlenebb lehet, ha különösebb mérlegelés nélkül kezdesz bele a dologba. Csak úgy indulj neki, ha teljesen biztos vagy magadban és abban, hogy semmiféle galibát nem okozol vele, ha esetleg nem sikerül!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindenáron ragaszkodsz egy bizonyos dologhoz, annak ellenére, hogy a többiek már rég lemondtak róla, Te még mindig hajtod, inkább magadra vállalva minden felelősséget. Ezen a ponton azonban érdemes elgondolkodnod, hisz egyáltalán nem biztos, hogy érdemes futnod a köröket, nincs ugyanis garantálva a siker a célvonalban. Most még nem késő belátnod, hogy nincs benne megfogható lehetőség, nyiss más kihívások felé, hisz nagyon úgy tűnik, hogy nem a megfelelő ösvényen haladsz!

HALAK (február 20-március 20)

Nagy elégedettséggel nyugtázod, hogy megérte valamire várni, noha a türelmed már igen csak a végét járta. Ám most rengeteg munka és befektetett energia után végre sikerült átszakítanod a célszalagot, ami azért tölt el különösen nagy büszkeséggel, mert a saját, önerődből érted el azt, amit most már senki nem vehet el tőled! Rengeted élménnyel gazdagodtál, próbáld feldolgozni őket és az ünneplés után mihamarabb térj vissza a régi kerékvágásba, mert a malomban őrölni kell ahhoz, hogy bármi teremjen neked!