Napi horoszkóp, november 23.: az Oroszlánoknak szerencsenapjuk van, a Mérlegek nagy fába vágják a fejszéjük

Borítókép: Napi horoszkóp, november 23.: az Oroszlánoknak szerencsenapjuk van, a Mérlegek nagy fába vágják a fejszéjük
Ma se feledkezz meg a napi horoszkópodról, mert a csillagok mára is üzentek neked!

NAPI HOROSZKÓP, NOVEMBER 23.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap folyamán lehetőséged nyílik arra, hogy olyasmiben mérettesd meg magad, amivel korábban köszönőviszonyban sem voltál. Az ismeretlen miatt az első pillanatban megremeg ugyan a lábad, de a másodikban rögtön rájössz arra, hogy tulajdonképp vonz az izgalmas kaland, tudod, hogy ha nem próbálnád ki magad, biztosan hosszú ideig bánnád a dolgot, emiatt nem érdemes sokáig hezitálnod. Ugorj fejest az ismeretlenbe és legyél nyitott arra, ami veled szembe jön. Ne feledd: semmi nem történik véletlenül, épp ezért az is lehet, hogy te most értél meg erre a nagyobb volumenű kihívásra!

BIKA (április 21-május 21)

Hosszú ideje görcsösen dolgozol valamin, attól rettegsz minden pillanatban, hogy mi történik, ha véletlenül hibázol, illetve ha megbotlasz, az milyen következményekkel járhat. E miatt a folyamatos félelem miatt azonban elfelejted élvezni azt, amit csinálsz, ettől egy frusztrált, erőltetett, kicsikart maszlaggá válik az egész. Nem érdemes ennyire görcsölni az aktuális tevékenységen, mert sokkal nagyobb lehetőséget adsz magadnak a hibázásra. És ha hibázol? Szerinted minden ember tökéletes?! Na ugye, hogy nem! Lazíts, élvezd az életet és a lehetős legtöbbet hozd ki magadból, így akár sikerül, akár nem neked már mindenképp nyugodt lesz a lelkiismereted!

IKREK (május 22-június 21)

Úgy érzed, több ismeretlenes egyenlettel küzdesz, fogalmad sincs a megoldó kulcsról hollétéről, emiatt úgy gondolod, csupán az idődet vesztegeted azzal, hogy egy helyben álldogálva várod, hogy megoldás az öledbe pottyanjon. Be kell azonban látnod, így semmiképp nem fogsz előbbre jutni, a véget nem érő szélmalomharc helyett ideje tehát a sarkadra állnod és megoldás centrikusan gondolkodva olyan logikai fonalat találni, amely elvezet a megoldáshoz. Mennyivel egyszerűbb lenne hátat fordítani és elballagni, de a saját önbecsülésed miatt ne add fel ilyen könnyen, törekedj arra, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető utat!

RÁK (június 22-július 22)

Annyi feladatot kaptál a nyakadba, hogy azt sem tudod, hirtelen mihez kezdj velük, emiatt kétségbeesett kapkodásba kezdesz, hogy minden maradéktalanul beleférjen. Be kell azonban látnod, hogy ez a nap is csak huszonnégy órából áll és neked is véges az energiád. Most azonban nincs idő arra, hogy ezeken a dolgokon meditálj, mielőtt a fejedre omlana minden tokkal, vonóval, válassz jó taktikát, állíts fel egy fontossági sorrendet és úgy haladj végig azokon a feladatokon, amelyekbe belekezdesz, hogy semmit ne hagyj befejezetlenül. Amennyiben nem lankad a figyelmed és megfelelően koncentrálsz az aktuális tennivalóra, nap végére sikerülhet mindennek pontot tenned a végére. Hajrá, tedd oda magad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap a szerencsenapod, olyan lehetőséget kínálnak ugyanis, amely nem mindenkinek és nem minden nap adatik meg. Ne gondolkodj egy percig sem, ragadd meg az alkalmat és ugorj fejest a dologba, hisz ha hezitálsz, lehet, hogy elúszik közben a hajó. Ezzel a lehetőséggel most olyan kapuk nyílhatnak meg előtted, amelyek segítségével végül elérheted a korábban kitűzött céljaid és végre a többiek is elismernek egyenjogú partnerükként. Elsősorban azonban arra törekedj, hogy minél több pozitív élményt szerezz, hogy minél több tapasztalattal gazdagodhass és ezáltal teljesebb és boldogabb életet élhess!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban azt érzed, hogy kissé „túl szeret”, minden pillanatban a sarkadban liheg, az életedben minden egyes felejthető és felejthetetlen momentumáról tudni szeretne, mindent szembejövő akadályt elhárítva előled. Bár nagyon hálás vagy a féltő gondoskodásról, kissé fojtónak érzed ezt a fajta szeretetet, épp ezért, mielőtt még a kapcsolatotokon csorbát ejtene a dolog, igyekezz nagyon finoman és óvatosan közelítve megértetni az illetővel, hogy bár nagyra értékeled a törődést, azért vannak önálló gondolataid és időnként jól esik a saját utad járni, egyedül meghozva számodra fontos döntéseket. Ha egy-egy akadálynál elhasalsz, neked kell felállni és levonva a megfelelő konzekvenciát, továbblépni.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, hatalmas fába vágtad a fejszéd, nem vagy biztos benne, hogy sikerülhet elérni a célod, túl kicsinek gondolod magad ehhez a bizonyos fához, a fejszéd pedig igen törékeny. Amennyiben új kihívásra vágysz, mindenképp érdemes megfontolnod, mielőtt nemet mondanál az egészre, hisz lehet, hogy nagy áldozatot kell hoznod, de mégis hatalmas elismerés vár majd a végén. Ha azonban mégis úgy érzed, nincs még benned, ezt a nagy falatot nem tudnád biztonsággal megrágni és lenyelni anélkül, hogy a torkodon ne akadna, mindenképp érdemes még egyszer fontolóra venned a dolgot, hisz most az a cél, hogy sikerélményt szerezz, ne azt, hogy kudarcot vallj. Tanulj, okulj, figyelj és eljön majd a te pillanatod is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagy versenyhelyzetben észnél kell lenned, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés és mások nehogy elvigyék dobogós helyet előled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, már csak egy ütős taktikát kell felállítanod ahhoz, hogy mindenkinél jobb lehess, ne késlekedj tehát, hisz ma még előnyben vagy, de ki tudja, mit hoz a holnap. Vedd fel a páncélod, indulj a csatába és küzdj meg mindenkivel azért, hogy a tisztességes eszközökkel megnyert küzdelem végén te lehess az, aki a dobogó legfelső fokára felállhat! Ügyelj azonban arra, hogy a saját értékrendeden ne lépj túl, hogy ne legyen később sem lelkiismeret furdalásod, sem a bogárka a füledben, aki folyamatosan azt súgja majd: „Csaltál!”. A fair-play szellemében küzdj a sikerekért!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem szereted a konfliktus helyzeteket, kifejezetten konfliktus kerülő embernek tartod magad, ha bármi olyasmi történik, ahol elveszíted a biztonságérzeted, azonnal kihátrálsz és elmenekülsz a helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületed. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a konfliktusokat, de amennyiben provokatív helyzetben találod magad, nem kell lehajtott fejjel állnod, ha úgy érzed, jogtalanul bántanak. Erős vagy, bátor vagy, ha nincs vaj a füled mögött, miért hagynád magad?!

BAK (december 22-január 20)

A mai nap a lega ttelkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel, ha mindenáron szeretnél elérni valamit. Olyan alkalom adódik ugyanis, amely lehetővé teszi azt, hogy megkapd, amire olyan hosszú ideje vágysz már, az oda vezető út azonban nem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden tudásodra, kreativitásodra és bátorságodra, hogy kiállj minden próbát ahhoz, hogy magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot. Vértezd fel magad az említett erényekkel, állj a sarkadra és indulj el a sikerhez vezető úton, felkészülve arra, hogy komoly küzdelmet kellhet folytatnod! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron igyekszik a szőnyeg alá söpörni egy elég komoly problémát, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg meg nem oldja, mindannyian benne ragadtok a szituációban. Épp ezért igyekezz az illetővel logikus úton megértetni, hogy ugyan megérted, miért szeretné annyira elodázni a probléma megoldását, mégis muszáj lesz szembenéznie vele. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a tiédet sem frusztrálja már tovább.

HALAK (február 20-március 20)

Olyasfajta feladatot kapsz, amelyet csapatban kellene megoldanotok, a legnagyobb bosszúságodra azonban azt veszed észre, hogy szinte egyedül küzdesz, a többiek karba tett kézzel várják, hogy befejezd és pontot tegyél a dolog végére. Mivel neked nem kell egyedül semmit megoldanod, hogy aztán később mindenki bezsebelje a sikert, állj a sarkadra és tudasd a társaiddal, hogy ezt a feladatot együtt kell elvégeznetek, te pedig nem tudsz és nem akarsz egyedül megküzdeni a trójai falóval. Vagy dolgoztok csapatban, vagy mondják meg, ha nem kívánják kivenni a részük a sikerből, ez esetben te sem vesztegeted tovább az időt, egyedül mész tovább az úton, tudatva közben a megbízókkal, hogy az eredmény ilyenformán egyáltalán nem garantált. Ha elég hatékony tudsz lenni, meg tudod őket győzni.