A legjobb karácsonyi ajándék: Készíts saját parfümöt!

Borítókép: A legjobb karácsonyi ajándék: Készíts saját parfümöt! Forrás: Europress
Különleges kedvesség lehet magadnak és szeretteidnek is.

Nem könnyű szeretteinknek minden évben olyan ajándékkal kedveskedni karácsonykor, ami igazán különleges, emlékezetes és még személyes is lehet egyszerre. Érdemes ilyenkor olyan dolgokban gondolkodni, melyeket akár saját magad készítesz el és olyan élményt nyújtanak, amit máshol nem kaphat meg senki.

Az egyedi parfüm készítése pont ilyen! Az illatot testre szabhatod, elengedheted a fantáziádat miközben összeállítod és biztos, hogy nem lesz belőle még egy a világon. Ráadásul saját parfümmel magadat is meglepheted, így olyan illat lehet a tiéd, amik tökéletesen illeszkedik hozzád. Nem rossz ötlet ez így az ünnepek előtti rohanó időszakban, amikor nem árt néha magunknak is kedvezni egy kicsit.

Ha kíváncsi vagy a parfümkészítés titkaira és ki is próbálnád magad ebben az izgalmas mesterségben, december 3-án a Helia-D Herba-Kastélyban lehetőséged nyílik rá. Exkluzív környezetben tanulhatsz Zsigmondi Zsuzsa illatszakértőtől egy teljes napon át, akinek segítségével saját illatot is tervezhetsz, amit természetesen utána haza is vihetsz vagy elajándékozhatsz. Közben pedig megismerheted a legendás hazai parfüm, a magyar királyné vize legendáját és napjaink legfrissebb illattrendjeit is. Ha nem hagynád ki ezt a különleges programot, !