Te is megérdemelsz végre egy csajos estét: ezt imádni fogod!

Borítókép: Te is megérdemelsz végre egy csajos estét: ezt imádni fogod!
Koktélozz és fess egyszerre!

Már régóta szeretnél kiszabadulni a mókuskerékből, de a megszokott beülős estéknél többre vágysz? Akkor a PaintCocktailt neked találták ki! A szórakoztató program keretében nemcsak a város legmenőbb helyein koccinthatsz, de jó társaságban, profi instruktor segítségével festheted meg saját vászonképed. Tapasztalat nem szükséges, az élmény viszont felejthetetlen!

És még mielőtt azt mondanád, hogy semmi kézügyességed: itt nincs is rá szükség! A PaintCocktail lényege éppen az, hogy egy szuper hangulatú estén, a kedvenc italaidat kortyolgatva élheted ki a kreativitásodat. Ezen az estén buli és tartalmas kikapcsolódás egyedi kombinációját kapod – és közben megtapasztalhatod, hogy festeni mindenki tud. Rendeld meg a kedvenc koktélodat, csevegj a barátokkal, és fess!

Steril műterem helyett egy hangulatos étterem, bár vagy szórakozóhely szolgál helyszínként, hogy kötetlenül merülhess el az alkotásban. Ehhez profi segítséget is kapsz egy tapasztalt instruktor személyében, aki lépésről lépésre megmutatja, hogyan lesz az üres vászonból festmény.

Mit szólnál egy saját készítésű Van Gogh-hoz?
Van Gogh, Monet, Afremov: csak néhány név azok közül, akiknek a festményei megelevenedhetnek a vásznadon. Neked csak annyi a dolgod, hogy online kiválasztod a kedvenced, megkeresed a számodra ideális helyet és időpontot, és megveszed a jegyedet. Persze nem árt izzítani a barátnőket is, nehogy lemaradjanak!

Az már csak hab a tortán, hogy a szuper hangulatú este végén hazaviheted saját készítésű festményedet, ami ajándéknak is tökéletes. Ha igazán egyedi meglepetést szeretnél valakinek karácsonyra, megtaláltad. ;)

Ezeket a festményeket alkothatod meg a közeljövőben:

Van Gogh: Út ciprussal – November 29. 18:00, Most Kortárs Bisztró. Részletes infó ITT.

Afremov: Vitorlák – December 8. 18:00, Tinta Art Café. Részletes infó ITT.

További eseményekért kattints, és foglald le a helyed még ma: www.paintcocktail.com