Videó: Ed Sheeran szerenádot ad egy 9 éves rajongójának a kórházban

Borítókép: Videó: Ed Sheeran szerenádot ad egy 9 éves rajongójának a kórházban Forrás: Facebook
A 9 éves Melody eddigi élete 80 százalékát különböző kórházakban töltötte.

Melody Driscoll Rett-szindrómában, egy központi idegrendszert érintő fejlődési rendellenességben szenved és több, mint negyvenszer műtötték meg. Amint édesanyja, Karina írja a Facebookon,

Melody imádja a zenét, amelynek segítségével mindig ki tudott törni a valóságból.

Ed Sheeran a kislány kedvence, és az anya szerint többször előfordult, hogy amikor az énekes zenéjét hallgatta vagy videóját nézte, Melody [nahát, kísértetiesen beszédes név] fájdalmai csillapultak.

Karina sokáig kampányolt a közösségi oldalakon, hogy Sheeran személyesen is látogassa meg a lányát, és annyian megosztották a róluk készült videót, hogy az énekes menedzsere végül kapcsolatba lépett velük és november 9-én sor is került a nagy találkozásra. Ed a Thinking Out Loud és a Photograph című dalait játszottaa Melodynak egy miniatűr gitáron:

This says it all! 😍

Posted by Melody In Mind on Wednesday, November 9, 2016

„Az elején Melody zavarban volt, el sem hitte, hogy tényleg Edet látja maga előtt, aki végül megengedte, hogy a lányom megérintse a tetoválását, hogy elhiggye, tényleg ő az” – számolt be később az anya a Facebookon, aki egy hosszú nyílt levelet is intézett hálája jeléül az énekesnek.

Szó szerint az életét köszönhetem neked. Te tartod őt életben... Nagyon imponált, hogy egyedül jöttél be a kórházba, menedzser, biztonsági őrök, sajtósok nélkül... Csodálatosan bántál vele. Mint egy normális emberrel. A legtöbben úgy beszélnek vele, mint egy csecsemővel. De te annak láttad Melodyt, aki valójában...
lelkesedik az anya a levelében.

Ed még a rózsaszín gitárt is ajándékba hozta a kislánynak, amit dedikált is neki egy pólóval együtt.

Forrás: Facebook