Napi horoszkóp, november 17.: az Oroszlánok fontos nap elé néznek, a Szüzeknek minden a terveik szerint alakul

Borítókép: Napi horoszkóp, november 17.: az Oroszlánok fontos nap elé néznek, a Szüzeknek minden a terveik szerint alakul Forrás: Europress
Ne feledkezz meg a napi horoszkópodról, hisz mára is üzentek a csillagok!

Napi horoszkóp november 17.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, a sok tennivaló miatt nem jut elegendő időd sem magadra, sem azokra az emberekre, akik fontosak számodra. Emiatt elég frusztrált vagy, egyenlőre ugyanis fogalmad sincs, hogyan kellene felszabadítanod annyi időt, hogy mindennel és mindenkivel legyen lehetőséged foglalkozni. Minden azonban csak és kizárólag rajtad és a szervezésen múlik, az időddel és energiáiddal csakis te tudsz gazdálkodni, épp ezért hiába a frusztráció, amíg át nem alakítod egy kicsit az életed és a fékre nem lépsz. Mérlegelj, hogy vajon mivel járnál jobban, ha egyfolytában futnál a mókuskerékben, vagy ha időnként kiszállnál és olyasmit is csinálnál, amit élvezel és a lelkednek jót tesz?!

BIKA (április 21-május 21)

Fárasztó szerepet kell eljátszanod mindenki előtt, hisz semmiképp nem szeretnéd, hogy rájöjjenek, valami nagyon nincs rendben körülötted. Be kell azonban látnod, ezt az álarcot nem sokáig fogod tudni gond nélkül viselni, hisz van valaki, aki minden apró gesztusodból érzi, hogy bajban vagy. Nem kell egyedül küzdened a problémáiddal, szerencsére akad valaki, akire mindenben számíthatsz és bármi nyomasztja a lelked, egész nyugodtan bizalommal fordulhatsz hozzá. Amennyiben fogalmad sincs, hogyan oldd meg a helyzetet, bátran keresd fel és kérd ki a véleményét, hisz még az is lehet, hogy ő lesz az, aki a megoldókulcsot a kezedbe adja! Ne habozz!

IKREK (május 22-június 21)

Olyasféle feladattal küzdesz, amely ugyan tele van ismeretlenekkel, de pontosan tudod, hogy ha sikerrel abszolválod, nagyot léphetsz előre a ranglétrán. Mivel ez most prioritást élvez az életedben, igyekezz minden idegszáladdal összepontosítani, hogy a végén valóban büszke lehess magadra. Noha elég sokan próbálnak most kizökkenteni mindenféle más dologgal, te mégis igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt, hisz nagyon fontos cél lebeg a szemed előtt. Majd ha átszakítod a finisben a szalagot, egész nyugodtan nyithatsz más dolgok felé, ez még azonban várat magára. Csak menj tovább az úton és bátran fuss neki minden eléd gördülő akadálynak!

RÁK (június 22-július 22)

Túl sok feladatot szeretnél egyszerre, egyetlen nap alatt befejezni, hisz pontosan tudod, hogy máskor nem lesz rájuk időd. Ezzel azonban csak azt éred el, hogy mindenbe kicsit belekezdesz, ezáltal minden hiányos, vagy befejezetlen lesz, amennyiben tehát tökéletes eredményt szeretnél produkálni, készíts egy tervet, amely alapján előre haladsz. Ha tartani tudod magad és szép, sorjában haladsz lépésről lépésre, hidd el, hogy messzebbre fogsz eljutni, mintha rohannál ész nélkül, vaktában. Nem a lehetetlennel küzdesz, de emlékezz a mondásra: „A jó munkához idő kell”!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap elég fontos számodra, olyasminek kerülhet ugyanis pont a végére, amelyre nagyon hosszú ideje vártál már. Bár mindent igyekeztél nagyon aprólékosan kidolgozni úgy, hogy ne kerülhessen porszem a gépezetedbe, mégis az utolsó métereken szembesülsz valamivel, ami teljesen váratlanul csap le, próbára téve ezzel a magabiztosságod. Ne ijedj meg a helyzettől, pontosan tudod, hogy mit kell tenned, aszerint cselekedj tehát, amit az eszed diktál. Ne akarj látványelemekkel dúsított eredményt produkálni, elégedj meg azzal, amit az elején elterveztél! A végén így is komoly elismeréseket zsebelhetsz be!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre minden úgy alakul, ahogy eltervezted, semmi és senki nem szólhat bele abba, hogy a körülötted lévő, mostanában folyamatosan frusztráló ügyek végül mind sínen legyenek és te nyugodtan dőlhess hátra. Most jut időd azokra a dolgokra is, amelyeket korábban félre kellett tenned ahhoz, hogy bele ne gabalyodj teljesen a pókhálóba, így tehát bátran szervezhetsz programokat a barátaiddal, vagy a szerelmeddel, kapcsolódj ki, hisz neked is jár a pihenés! Bár minden jól alakul, egyik szemed azért érdemes mindig a folyamatban lévő ügyeken tartani, mert soha nem tudhatod, mikor van szükség gyors beavatkozásra és villámhárításra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fogytán van a türelmed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem igazán érted, mi tart olyan sokáig, miért áll a folyamat egy helyben, miközben neked egyetlen, vesztegetni való perced sincsen. Ha teheted, próbáld megsürgetni a dolgot, hisz nem várhatsz a végtelenségig arra, hogy mások összeszedjék végre magukat és minden menjen a maga tempójában a cél felé. El kell azonban fogadnod azt is, hogy bizony vannak olyan ügyek is, amelyekre abszolút nincs ráhatásod, akármit is teszel, soha nem tudod őket befolyásolni. Nem is érdemes frusztrálnod magad emiatt, te tegyél meg minden tőled telhetőt és várj kitartóan!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Szorult helyzetben mindenki tőled várja a megoldást, meggyőződéssel gondolják ugyanis, hogy te vagy az a személy, aki mindig minden szituációban tudja a megoldást, folyamatosan rendelkezik többféle alternatívával abban a tekintetben, hogy mit és hogyan kellene hatékonyan cselekedni ahhoz, hogy megmentsen mindenkit a detonációtól. Mielőtt azonban vaktában evakuálnál mindenkit, mérlegelj és ne vállalj olyan dolgokat, amelyek a kompetencia határaidon jóval túlmutatnak, csak azért, hogy hősként ünnepelhessenek. Hidd el, ha gondolkodás nélkül ugrasz a szakadékba, hős helyett maximum a helyzet mártírja lehet belőled! Okosan cselekedj és csak akkor ments meg bárkit is, ha tisztában vagy a menekülési útvonallal!

NYILAS (november 23-december 21)

Érzed, hogy ott lehetőség előtted, csupán csak a karod kellene kinyújtanod érte, valahogy azonban mégis tartasz attól, hogy kudarcot fogsz vallani, emiatt csupán csak álmodozol arról, ami valójában karnyújtásnyira van tőled. A siker érdekében azonban meg kell próbálnod levetkőzni a kishitűséged és fel kell vértezned magad némi önbizalommal ahhoz, hogy ne képes legyél megragadni a kínálkozó alkalmat és ezáltal kiteljesedhess. Ki vagy éhezve a sikerre és a boldogságra, ne hagyd, hogy csak úgy elússzon az árral, te pedig sóvárogva nézd, ahogy viszi a víz. Állj fel és cselekedj, mert ugyan ma még ott van előtted, de holnap már lehet, hogy késő lesz!

BAK (december 22-január 20)

Bár elindultál egy bizonyos úton, jelenleg túl sok akadállyal kell megküzdened, amely lehet egyfajta jel is számodra. Nem biztos, hogy ez az az ösvény amelyen eredeti terveid szerint haladnod kellene, érdemes tehát végig gondolnod, mi a pontos célod és mennyi áldozatot kell hoznod ahhoz, hogy végül elérhesd. Amennyiben többet kell beleadnod, mint amennyit eredetileg terveztél, talán addig kellene másik útvonalat keresned, amíg nem késő. A sűrű sötétség közepéről ugyanis jóval nehezebb megtalálni a fényt, ám most még nem vagy annyira a legmélyén, hogy különösebb nehézséget okozna az, hogy visszafordulj. Olyan célokat tűzz ki magad elé, amelyek a realitás talaján mozogva elérhetőek lehetnek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy hozzád közel álló személy kellemetlen helyzetbe hoz mások előtt, amit az első pillanatban nem is igen tudsz mire vélni. Fogalmad sincs, hogy mire volt jó neki az, hogy mások előtt nevetségessé tett, de mindenképp érdemes hangot adnod a csalódottságodnak, hisz joggal vársz magyarázatot a kérdéseidre és a tettére. Igyekezz megértetni az illetővel, hogy a vicc, mint olyan, az azt jelenti, hogy mindenki nevet, ahol azonban csupán az előadó fogja a hasát a nevetéstől, a másik pedig adott esetben döbbenten áll, az a mások kárára történő élcelődés. Értesd meg vele egyszer és mindenkorra, hogy a jövőben igyekezzen kerülni a hasonló szituációkat!

HALAK (február 20-március 20)

Annyira felgyorsulnak az események körülötted, hogy azt sem tudod, pontosan mi történik és milyen rendezvényen vagy, ám ezt egy cseppet sem bánod, hisz szereted a pörgést és azt, ha végre zajlanak az események. Jól esik most felkavarni kicsit az állóvizet és sodródni az árral, hisz ha minden nap mindig ugyanazok a körülmények, ha folyamatosan ugyanazt csinálod, abból fejlődni és tapasztalatot szerezni biztosan nem fogsz tudni. Épp ezért most tartsd a tempót és adj lehetőséget magadnak arra, hogy új élményekkel gazdagodhass. Természetesen ne ész nélkül vágj bele minden, szemet vonzó kalandba és vigyázz a testi épségedre is!