Karácsonyi Schüssler Tippek

Borítókép: Karácsonyi Schüssler Tippek
Három gyönyörű összeállítást ajánlunk natúr kozmetikumokat kedvelő Hölgyek figyelmébe:

A Schüssler Age Protection szettben mind a három prémium ránctalanító Schüssler kozmetikum megtalálható: a magas jojobaolajat és almasűrítményt tartalmazó éjszakai krém, a növényi őssejten túl hyaluronsav tartalmú nappali krém. A szintén natúr szemránckrém fő komponensei a kókuszolaj és damaszkuszi rózsavíz, melyek együttesen védenek az idő előtti bőröregedéstől. Az értékes összeállítás mellé elegáns neszesszer is jár ajándékba!

A második a Schüssler Beauty box szépségdobozban található prémium szemránckrém felveszi a harcot a szarkalábak elmélyülése és a reggeli szemkörüli puffadás ellen. A Schüssler Age Night növényi őssejt és körömvirág kivonat tartalmával feszesíti a bőrt, míg Te pihensz. Most ünnepi díszcsomagolásban kapható, és már teheted is a fa alá! :)

Miért szerethető ajándék a Schüssler Lovely Christmas szett? Mert valódi spa-érzést hoz az otthonodba! A levendulás, narancsos illetve kakaóvajas illatú fürdés után hidratáld bőrödet prémium Schüssler testvajjal. Az arcbőrre kifejlesztett nappali Age Protection krém gazdag ásványi sókban, hyaluronsavban, hibiszkusz kivonatban és regeneráló hatású körömvirágban. Ki ne örülne egy ilyen kedves ajándéknak?

Egyedi vagy. A bőröd is. Schüssler natúrkozmetikumok. Természetesen Neked.
A Schüssler natúrkozmetikumok Patikákban is kaphatóak, a szettek kizárólag a www.schusslerkozmetikumok.hu oldalon.