Most pedig hallgassátok meg, ahogy Hillary Clinton elénekli Leonard Cohen örökzöldjét, a Hallelujah-t!

Borítókép: Most pedig hallgassátok meg, ahogy Hillary Clinton elénekli Leonard Cohen örökzöldjét, a Hallelujah-t!
És zongorán is kíséri magát, az elmaradhatatlan nadrágkosztümében. Na jó, nem az elnökjelölt az, hanem a színésznő, aki nemrég Emmy-díjat is nyert a HIllary-paródiáiért.

A Saturday Night Live című amerikai tévéműsor évtizedek óta híres arról, hogy rendkívül frappáns módon képes reagálni az aktualitásokra. Nézzétek meg, ahogy Hillary Clinton, pontosabban az őt régóta rendszeresen parodizáló Kate McKinnon előadja a héten elhunyt Leonard Cohen legismertebb dalát:

A végén Kate-Hillary a kamerába néz, láthatóan könnyes a szeme és ezt mondja: „Nem adom fel, ti se tegyétek.”

A 32 éves Kate McKinnon nemrég Emmy-díjat is kapott a Saturday Night Live-ban végzett munkájáért, ahol minden színész számtalan komikus szerepben tűnik fel. Maga Hillary Clinton is gratulált neki.

A politikus egyébként egyszer, 2015-ben fel is tűnt a SNL képernyőjén: egy csapost játszott, aki empatikusan meghallgatja a Kate által alakított Hillary panaszait a bárpultnál.

Az elnökjelölti viták idején pedig Alec Baldwin volt McKinnon „partnere” Donald Trump szerepében. Ebben az adásban történetesen Tom Hanks alakítja a moderátort, Chris Wallace-t.