Randikrónikák: Hogyan lehet fiúzni fiúval?

Randikrónikák: Hogyan lehet fiúzni fiúval?
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 28. rész

Most jól összevesztem Gergővel, akivel pedig sose szoktam, ugyanis ő a legjobb fiúbarátom, bár ezzel talán nem mondok olyan sokat, mert nincs másik… Akárhogy is, az eset úgy történt, hogy a péntek esti sörözgetésünket kivételesen mindenki passzolta valami miatt, Elvirának családi programja volt, Zsuzsának randija, amiről kivételesen nem is akart egy óra után elmenekülni, így maradtunk ketten. Ez persze nem jelentett akadályt, végre elmehettünk minimálra, ez ugyanis az a zenei stílus, amit mindenki megrögzötten gyűlöl a csapatban rajtunk kívül, akik viszont odáig vagyunk érte. Ki is néztünk egy helyre kis partit a város közepén. Még a csetben említette is Gergő, hogy egyébként se baj, hogy bulizunk, mert eléggé kivan a csaja miatt, aki már nem is a csaja, hagyjuk… menjünk és csapassuk. Hát nekem legyen mondva. Kipattintottuk magunkat, és beültünk egy bemelegítő körre a közeli kocsmába, mivel a buli csak tizenegykor indult, és rutinos vén rókákként tudtuk, hogy az első órában úgysem éri meg benézni.
Gergő valóban kivolt egy kicsit, és ő az a típus, aki nem nagyon szeret róla beszélni. Kérdezgettem egy kicsit, de nem mondott semmi érdemit. Hát, hogy nem nagyon működik, meg nagyon más világ voltak ők ketten… hm hm… hát sajnálja mert pont kezdte a csaj nagyon megszeretni, ő viszont egyre kevésbé, és hát bűntudata van, de végül dobta, mielőtt túlságosan belementek volna az egészbe. Én inkább hallgattam, mert nekem már az elején sem tetszett a köztük lévő korkülönbség, de végülis szurkoltam nekik. Whatever. Megesik az ilyen. Hozok is egy kört, mondtam Gergőnek, azzal leugrottam a székről és odasétáltam a pulthoz.

"Elvégre mégsem írhatjuk ki magunkra, hogy ő nem a pasim/csajom, igaz? Akkor pedig megette a fene."

Hát ti, akik nem éltek kő alatt gondolom, azért tudjátok, hogy odamenni a pulthoz azt jelenti, hogy egyben fel is mérnjük a terepet. Amíg az ember vár a sorára, kikéri az italokat, elkészítik, fizet, addig pont van idő arra, hogy ráérősen megszemléljük a felhozatalt. Oké, mi menni akartunk tovább, de hát ki tudja. Ki is szúrtam magamnak egy szép magas srácot, rögtön a pultnál, rámosolyogtam, mire ő értetlenül végigmért, és félig elfordult. Mit mondjak, nem erre számítottam. Amikor legutóbb csekkoltam magam a tükörben, még jól néztem ki. Vállat vontam, kivittem az italainkat.
Gergő már durva bevetésben volt. Egy csajjal beszélgetett, aki az asztalánál állt, még sálban, nagykabátban, látszott, hogy most jött be az ajtón. Gergő közel hajolt hozzá, csak úgy vigyorgott, nagyon bejött neki a csaj, és ahogy a lány a haját csavargatta, az érdeklődés kölcsönösnek tűnt. Elmosolyodtam. Odaléptem hozzájuk, és letettem a söröket az asztalra. Ekkor a csaj felnézett rám, kicsit zavarba jött, majd mondott valami gyors szöveget a beszélgetés lezárására, és ezzel ott is hagyott minket. Gergő döbbenten bámult utána, én pedig elnevettem magam. Akkor esett le a szitu.
Most min nevetsz? – kérdezte Gergő kissé sértetten.
Te, ez a csaj azt hiszi, hogy a barátnőd vagyok – feleltem, és belekortyoltam a sörbe.
Ááááá… – morfondírozott el Gergő is, majd gyors pillantást vetett rám. Te hallod Rebi, ezzel a ma estével így bajok lesznek.
Vállat vontam. Elvégre mégsem írhatjuk ki magunkra, hogy ő nem a pasim/csajom, igaz? Akkor pedig megette a fene. Inkább csak bulizzunk egyet. Gergő arca elkomorult, de nem szólt semmit. Megittuk a sört, aztán átmentünk a buliba.
Nem is tudom, szerintem mi még sosem voltunk csak kettesben partizni. Vagy túl rég volt, és már nem emlékeztünk, hogy ez egy kicsit kínos. A gond valójában az lehetett, hogy igazán egyikőnk sem tudta eldönteni mit akar – felszedni valakit, vagy egymással lenni, ezért aztán ide-oda lézengtünk, és bámultunk egymásra. A pultnál kettesben álldogálltunk, nem jött oda senki, aztán a táncparketten is, hiába táncoltunk elképesztően szexin (az alkoholmennyiség növekedésével egyre szexibben), nyilvánvaló volt, hogy mindenki párnak hisz minket. Gergő sóhajtozott, én unatkoztam. Aztán végre valahogy már sikerült annyira orcátlanra innia magát, hogy leszólított egy csajt a pultnál, és rögtön azzal is kezdte, hogy hallod-de szép vagy-meghívhatlak egy sörre-ő amúgy nem a barátnőm-csak egy haverom Rebi, amit nagyon gyorsan hadart el, és olyan cuki módon csinálta, hogy a csaj az első elképedés után elröhögte magát, kezet fogott velünk, és megitta a sört. El is tűntek a táncparkett felé. Én pedig ott maradtam, teljesen egyedül.

"Azt mondtam Gergőnek, hogy szedje össze magát, én most hazamegyek ezzel a fiúval, és majd beszélünk másnap."

Nem tudtam hirtelen, mit csináljak. Most akkor hagyjam itt? Menjek haza? Táncoljak egyedül? Nem szoktam egyedül táncolni. Vagy igyak magamban, mint valami szomorú dizőz? Szopogattam a búzasört, és álltam hülyén pár percig, ami annyira feltűnő lehetett, hogy nagy szerencsémre oda is jött egy szép fekete hajú srác, és megkérdezte, mi van a pasimmal. Az estém meg volt mentve. Az nem a pasim volt-hanem csak egy jó haverom, Gergő, hadartam el a Gergőtől tanult frázist, majd ránevettem a srácra. Táncolunk?
Persze nem kellett neki kétszer mondani. De jó is volt! Aztán ittunk még egy kört… kettőt, megegyeztünk, hogy hazamegyünk hozzá teázni (teázni :)). Körbenéztem, de sehol sem láttam Gergőt. Megnéztem messengeren, órák óta nem volt aktív. Vállat vontam, hagytam neki egy üzit, hogy lépek, és elindultam a ruhatárba, elvégre felnőtt emberek vagyunk, nem vagyunk összekötve.
Ekkor persze rögtön megjelent, és azonnal felelősségre is vont. Mert hogy neki nem jött össze a csaj, meg nem is jött be, és hogy milyen barát vagyok én, miért nem tartok ki mellette. Maradjunk már és táncoljunk még, pattintsam le én is a fiút. Én meg álltam értetlenül, hogy ha Zsuzsával lennék kettesben, ő megértené. Hol az egyikünk lép le, hol a másikunk, és a legritkább esetben csak, hogy ketten együtt. Azt mondtam Gergőnek, hogy szedje össze magát, én most hazamegyek ezzel a fiúval, és majd beszélünk másnap. Azóta is meg van sértődve, pedig ennek már vagy két napja. Fogalmam sincs igaza van-e… valószínűleg inkább az egész világmindenségre dühös, mert éppen nem jött össze neki a csaj, nem csak rám. Ti mit gondoltok a pasizós-csajozós-haver-etikettről?

5 valóban hatékony módszer szorongás ellen

Előfordult már valaha, hogy csak úgy cikáztak a gondolataid, képtelen voltál megnyugodni, aludni, levegőt venni és mintha a saját elméd csapdájába estél volna? Mutatunk 5 hatékony módszert, ami segít a szorongás leküzdésében!

Mi az a bentó pontosan? + 7 dolog, ami miatt muszáj kipróbálnod

Minél többször állítunk össze bentó dobozt, annál inkább erősödik bennünk a meggyőződés, hogy ez a legjobb dolog a világon. Hogy is nem találtunk rá korábban?!

Az irodában, az iskolában, a Facebookon – 5 film és tévésorozat a zaklatásról

A zaklatás nem tréfadolog. Különösen akkor, ha gyerekek a célpontjai. Szeptember 13-án mutatták be Schwechtje Mihály Remélem, legközelebb sikerül meghalnod :) című filmjét (korábban írtunk már róla), ennek kapcsán gyűjtöttünk össze öt filmet, ami különböző kontextusokba helyezi a kollektív zrikálás vagy molesztálás problémakörét.

French toast roll-up: gyors, kiadós és imádnivaló reggeli

Hallottál már valaha a french toast roll-upról? Itthon egyelőre még nem akkora divat, mint külföldön -, ami meglepő, hiszen a mi is imádjuk a szendvicseket, a bundáskenyeret és a gyorsan elkészülő reggeliket -, így hát itt az ideje, hogy megismerd ezt a szuper harapnivalót.

Az egyetlen dolog, amit mindenképp meg kell tenned, ha a barátnőd vetélésen esett át

Minden negyedik ismert terhesség korai vetéléssel végződik, és a legtöbb nő vagy házaspár titokban tartja a fájdalmát, egyedül vagy nagyon kevés támogatással küzdve a gyásszal, depresszióval. Reméljük, ez a rendkívül gyakori tragédia hamarosan megszűnik tabu lenni, de addig is, ha a közvetlen környezetedben valaki érintett, adunk egy tanácsot, ami minden esetben beválik.

Napi horoszkóp szeptember 23.: a Kosok igaz barátaiktól kapnak segítséget, a Bakok izgalmas kalandot keresnek

A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, ismét izgalmas dolgokat tartogatnak ugyanis a csillagok!

Napi horoszkóp szeptember 22.: a Kosok az álmaik megvalósításán dolgoznak, az Ikrek maradandót alkothatnak

Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

Megfejtettük a KFC mennyei fűszerkeverék receptjét

Ha szereted a KFC-s csirkét, megmutatom, hogyan készíthetsz otthon ízélményre a megszólalásig hasonlító, de jóval egészségesebb, fűszeres panírban sült csirkemellet, - combot és -szárnyat.

#mutiazuzsit: Íme a második hét receptjei és bevásárlólistája!

Az evamagazin.hu #mutiazuzsit iskolakezdő kihívássorozatát szeptember 14-én indítottuk útjára. Az első héten öt szuper uzsonnatippet és a hozzájuk tartozó bevásárlólistát osztottunk meg veletek. De nem állunk meg, robogunk tovább a 2. heti adaggal, a kihíváshoz pedig bármikor csatlakozhatsz!

Egy éven belül a harmadik esküvőt tűzték ki a brit királyi családban, ezúttal Lady Gabriella Windsor megy férjhez

Májusban Harry herceg és Meghan Markle állt az oltár elé, októberben Eugénia hercegnő, II. Erzsébet királynő unokája, András yorki herceg lánya mondja ki az igent Jack Brooksbank borkereskedőnek. Most pedig a királyi család egy újabb tagja, Lady Gabriella Windsor eljegyzését jelentette be a Buckingham palota.

Napi horoszkóp szeptember 21.: az Ikrek elégedettek a jelenlegi életükkel, az Oroszlánok elérhetik végre az általuk kitűzött célt

A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Ki viszi át? Interjút adott az Éva magazinnak Nemes Jeles László

Második nagyjátékfilmjének velencei világpremierje előtt ült le beszélgetni Pataki Katalin a Saul fia Oscar-díjas rendezőjével, Nemes Jeles Lászlóval. Az interjút teljes terjedelmében az októberi Éva magazinban olvashatod – itt van belőle egy részlet:

Az októberi Éva magazinban Nemes Jeles László-interjú és még 138 oldalnyi olvasmány

Mocskos beszéd az ágyban, a nyilvános szoptatás történelmi szemszögből... Legfrissebb számunk szeptember 21-től az újságárusoknál!

Mentsd meg a bolygót – na jó, egyelőre kezdd csak a spirál hajgumikkal

Sokszor hordod copfban a hajadat, ami ezáltal gyakran megtörik és a súlyától a fejed is megfájdul időnként? Akkor biztosan rátaláltál már a spirál hajgumira – a nők hajának barátjára -, amiből valószínűleg nem egy, de nem is két darabot amortizáltál már le.

Napi horoszkóp szeptember 20.: a Bikák komoly elhatározásra jutnak, a Szüzek önzetlenül segítenek valakinek

Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Sírjunk vagy nevessünk? 12 újabb mém a gyereknevelésről

Ezek a mémek segítenek abban, hogy meglássuk a poént abban is, amikor a bébi harmadszor kakilta össze magát az éjjel.

Otthon lenni a gyerekkel nehezebb, mint bejárni dolgozni, állítja egy friss kutatás

Ha valaki eddig alábecsülte volna a főállású szülő státuszát, mostantól tutira nem fogja.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a sófogyasztás veszélyeit: ezekre érdemes figyelned!

Jóval több sót fogyasztunk, mint amennyire a szervezetünknek szüksége lenne. Ennélfogva pedig rengetegen szenvednek ilyen-olyan megbetegedésekben, miközben a sófogyasztás veszélyeit teljesen figyelmen kívül hagyják mint kiváltó okokat.

3 lapszám most csak 1500 Ft! Fizess elő 09.30-ig és a JOY-Napok kuponos lapszám is közte lesz!
Borító

Kövess minket

Fizess elő fél évre az Éva magazinra, és féléves InStyle előfizetést kapsz ajándékba! 5+5 lapszám most 7950 forint helyett csak 3475 forint!

Csak 3475 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem