Randikrónikák: Hogyan lehet fiúzni fiúval?

Randikrónikák: Hogyan lehet fiúzni fiúval?
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 28. rész

Most jól összevesztem Gergővel, akivel pedig sose szoktam, ugyanis ő a legjobb fiúbarátom, bár ezzel talán nem mondok olyan sokat, mert nincs másik… Akárhogy is, az eset úgy történt, hogy a péntek esti sörözgetésünket kivételesen mindenki passzolta valami miatt, Elvirának családi programja volt, Zsuzsának randija, amiről kivételesen nem is akart egy óra után elmenekülni, így maradtunk ketten. Ez persze nem jelentett akadályt, végre elmehettünk minimálra, ez ugyanis az a zenei stílus, amit mindenki megrögzötten gyűlöl a csapatban rajtunk kívül, akik viszont odáig vagyunk érte. Ki is néztünk egy helyre kis partit a város közepén. Még a csetben említette is Gergő, hogy egyébként se baj, hogy bulizunk, mert eléggé kivan a csaja miatt, aki már nem is a csaja, hagyjuk… menjünk és csapassuk. Hát nekem legyen mondva. Kipattintottuk magunkat, és beültünk egy bemelegítő körre a közeli kocsmába, mivel a buli csak tizenegykor indult, és rutinos vén rókákként tudtuk, hogy az első órában úgysem éri meg benézni.
Gergő valóban kivolt egy kicsit, és ő az a típus, aki nem nagyon szeret róla beszélni. Kérdezgettem egy kicsit, de nem mondott semmi érdemit. Hát, hogy nem nagyon működik, meg nagyon más világ voltak ők ketten… hm hm… hát sajnálja mert pont kezdte a csaj nagyon megszeretni, ő viszont egyre kevésbé, és hát bűntudata van, de végül dobta, mielőtt túlságosan belementek volna az egészbe. Én inkább hallgattam, mert nekem már az elején sem tetszett a köztük lévő korkülönbség, de végülis szurkoltam nekik. Whatever. Megesik az ilyen. Hozok is egy kört, mondtam Gergőnek, azzal leugrottam a székről és odasétáltam a pulthoz.

"Elvégre mégsem írhatjuk ki magunkra, hogy ő nem a pasim/csajom, igaz? Akkor pedig megette a fene."

Hát ti, akik nem éltek kő alatt gondolom, azért tudjátok, hogy odamenni a pulthoz azt jelenti, hogy egyben fel is mérnjük a terepet. Amíg az ember vár a sorára, kikéri az italokat, elkészítik, fizet, addig pont van idő arra, hogy ráérősen megszemléljük a felhozatalt. Oké, mi menni akartunk tovább, de hát ki tudja. Ki is szúrtam magamnak egy szép magas srácot, rögtön a pultnál, rámosolyogtam, mire ő értetlenül végigmért, és félig elfordult. Mit mondjak, nem erre számítottam. Amikor legutóbb csekkoltam magam a tükörben, még jól néztem ki. Vállat vontam, kivittem az italainkat.
Gergő már durva bevetésben volt. Egy csajjal beszélgetett, aki az asztalánál állt, még sálban, nagykabátban, látszott, hogy most jött be az ajtón. Gergő közel hajolt hozzá, csak úgy vigyorgott, nagyon bejött neki a csaj, és ahogy a lány a haját csavargatta, az érdeklődés kölcsönösnek tűnt. Elmosolyodtam. Odaléptem hozzájuk, és letettem a söröket az asztalra. Ekkor a csaj felnézett rám, kicsit zavarba jött, majd mondott valami gyors szöveget a beszélgetés lezárására, és ezzel ott is hagyott minket. Gergő döbbenten bámult utána, én pedig elnevettem magam. Akkor esett le a szitu.
Most min nevetsz? – kérdezte Gergő kissé sértetten.
Te, ez a csaj azt hiszi, hogy a barátnőd vagyok – feleltem, és belekortyoltam a sörbe.
Ááááá… – morfondírozott el Gergő is, majd gyors pillantást vetett rám. Te hallod Rebi, ezzel a ma estével így bajok lesznek.
Vállat vontam. Elvégre mégsem írhatjuk ki magunkra, hogy ő nem a pasim/csajom, igaz? Akkor pedig megette a fene. Inkább csak bulizzunk egyet. Gergő arca elkomorult, de nem szólt semmit. Megittuk a sört, aztán átmentünk a buliba.
Nem is tudom, szerintem mi még sosem voltunk csak kettesben partizni. Vagy túl rég volt, és már nem emlékeztünk, hogy ez egy kicsit kínos. A gond valójában az lehetett, hogy igazán egyikőnk sem tudta eldönteni mit akar – felszedni valakit, vagy egymással lenni, ezért aztán ide-oda lézengtünk, és bámultunk egymásra. A pultnál kettesben álldogálltunk, nem jött oda senki, aztán a táncparketten is, hiába táncoltunk elképesztően szexin (az alkoholmennyiség növekedésével egyre szexibben), nyilvánvaló volt, hogy mindenki párnak hisz minket. Gergő sóhajtozott, én unatkoztam. Aztán végre valahogy már sikerült annyira orcátlanra innia magát, hogy leszólított egy csajt a pultnál, és rögtön azzal is kezdte, hogy hallod-de szép vagy-meghívhatlak egy sörre-ő amúgy nem a barátnőm-csak egy haverom Rebi, amit nagyon gyorsan hadart el, és olyan cuki módon csinálta, hogy a csaj az első elképedés után elröhögte magát, kezet fogott velünk, és megitta a sört. El is tűntek a táncparkett felé. Én pedig ott maradtam, teljesen egyedül.

"Azt mondtam Gergőnek, hogy szedje össze magát, én most hazamegyek ezzel a fiúval, és majd beszélünk másnap."

Nem tudtam hirtelen, mit csináljak. Most akkor hagyjam itt? Menjek haza? Táncoljak egyedül? Nem szoktam egyedül táncolni. Vagy igyak magamban, mint valami szomorú dizőz? Szopogattam a búzasört, és álltam hülyén pár percig, ami annyira feltűnő lehetett, hogy nagy szerencsémre oda is jött egy szép fekete hajú srác, és megkérdezte, mi van a pasimmal. Az estém meg volt mentve. Az nem a pasim volt-hanem csak egy jó haverom, Gergő, hadartam el a Gergőtől tanult frázist, majd ránevettem a srácra. Táncolunk?
Persze nem kellett neki kétszer mondani. De jó is volt! Aztán ittunk még egy kört… kettőt, megegyeztünk, hogy hazamegyünk hozzá teázni (teázni :)). Körbenéztem, de sehol sem láttam Gergőt. Megnéztem messengeren, órák óta nem volt aktív. Vállat vontam, hagytam neki egy üzit, hogy lépek, és elindultam a ruhatárba, elvégre felnőtt emberek vagyunk, nem vagyunk összekötve.
Ekkor persze rögtön megjelent, és azonnal felelősségre is vont. Mert hogy neki nem jött össze a csaj, meg nem is jött be, és hogy milyen barát vagyok én, miért nem tartok ki mellette. Maradjunk már és táncoljunk még, pattintsam le én is a fiút. Én meg álltam értetlenül, hogy ha Zsuzsával lennék kettesben, ő megértené. Hol az egyikünk lép le, hol a másikunk, és a legritkább esetben csak, hogy ketten együtt. Azt mondtam Gergőnek, hogy szedje össze magát, én most hazamegyek ezzel a fiúval, és majd beszélünk másnap. Azóta is meg van sértődve, pedig ennek már vagy két napja. Fogalmam sincs igaza van-e… valószínűleg inkább az egész világmindenségre dühös, mert éppen nem jött össze neki a csaj, nem csak rám. Ti mit gondoltok a pasizós-csajozós-haver-etikettről?

Alapanyagok a tojáson és liszten túl, amiket érdemes otthon tartanod, ha gyorsan össze kellene ütnöd valami finomat

Neked mi van a hűtődben? És a kamrádban? Ja, hogy nincs is kamrád? Sebaj, nekem sincs, ettől még számtalan olyan ételt szoktam előre bespájzolni, ami kis helyet foglal, sokáig eláll, és amiből számtalanféle kaját összedobhatok pillanatok alatt, ha épp beüt a krach. Következzen most az én szupertitkos túlélő alapanyaglistám, ami bármikor jól jöhet neked is.

Egész hétvégén ingyen lehet letölteni 250 mesét

Április 22-én éjfélig korlátlanul áraszthatod el gyermekedet digitális mesékkel.

Megjelent az Éva magazin májusi száma – természetesen idén is JOY-napok kuponfüzettel!

Hány évesek a gyerekeid? Túl vagy már a leváláson, elengedésen? Hogy ment? Vagy még csak most jön? A májusi Éva több összeállításban is foglalkozik ezzel a bonyolult témával.

Le a nejlonzacskóval és társaival! Piknikezz környezettudatosan a Föld napján (és persze egész évben)

Ha nincs még programod a hétvégére, ajánlunk neked egyet! Föld napja alkalmából, vagy csak mert szuper idő lesz és tök jó, hogy végre időt tölthetünk a szabadban anélkül, hogy megfagynánk, piknikezz! Hogy hova menjetek, mit vigyetek magatokkal és mit egyetek mindeközben, mi már kitaláltuk. Neked csupán annyi dolgod lesz, hogy meghívd a barátaidat erre a szuper programra.

Itthon nyaralni kúl! Komolyan! Íme 7 meghitt, természetközeli hazai úticél

Neked a Balaton a Riviéra? Nekünk is. Továbbá a Galyatető a mi Kilimandzsárónk, a Szigetköz pedig az Amazonasunk. És még sorolhatnánk. Tudjátok mit? Soroljuk is!

15 trükk, hogy te is igazi Jedi lehess a konyhában

Ha úgy érzed, hogy a konyhai rutin hiánya miatt rengeteg időt, pénzt és energiát pazarolsz el, vagy csak nyitott vagy egy-két tippre és trükkre, ez a cikk neked szól! A most következő praktikák nagy részét pillanatok alatt elsajátíthatod, és biztos vagyok benne, hogy némelyiknél még a homlokodhoz is csapsz majd, hogy miért nem jutott neked ez korábban eszedbe.

Cigány utakon – hét magyar romafilm, ami elgondolkodtat vagy megnevettet, de legalábbis tágítja a látóköröd

Április 12-én mutatták be Bogdán Árpád új filmjét, a Genezist, a premier kapcsán pedig összegyűjtöttünk plusz hat emlékezetes alkotást, amely a cigányság helyzetéről tudósít különböző módokon és formákban.

Kovásztól a fonásig – megpróbáltam ellesni Szabi, a pék titkát

A Király utcai Panificio il Basilicoban már javában folyt a munka, amikor szombaton délben megérkeztem, hogy gyenge amatőrként belessek Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi, a pék életébe...

Honnan származik a parafadugó szagolás hagyománya?

Biztosan nem ismeretlen számodra sem az a szokás, hogy az étteremben, amikor a vendég kinyittat egy üveg bort, a felszolgáló megmutatja a dugót, és a vendég megszagolja. Ez a jelenet olyan megszokottá vált, hogy bár sokan ismerik a szokást, kevesen tudják, mit is jelent valójában és miért alakult ki. Épp ezért most elmondjuk.

Egy IT-s mindennapjai, avagy 8 dolog, amit csak egy IT-s érthet

Legyen szó programozóról, szoftvertesztelőről vagy bármilyen, IT szakmában dolgozóról, az alábbi dolgok biztosan ismerősek lesznek számukra, hiszen többségük minden nap találkozik ezekkel a munkájuk során.

Környezettudatos ruhák halászhálóból? Lehetséges! AZ Éva magazin múzsája, Epres Panni mutatja be az új H&M Conscious Exclusive kollekciót - VIDEÓ

Epres Panni, az Éva magazin egyik örök múzsája mutatja be a légies és elegáns H&M Conscious Exclusive ruhákat, amikről szinte el sem hinnénk, ha nem tudnánk, hogy halászhálókból és más nejlonhulladékból készültek.

Te ettél valaha földet? Ha nem, ezt a szuper gyors „Száz év magány ”csokis desszertet ki kell próbálnod!

Ma 4 éve, hogy 87 éves korában elhunyt a Nobel-díjas kolumbiai író, Gabriel García Márquez, akinek többek között olyan remekműveket köszönhetünk, mint a Szerelem a kolera idején, A szerelemről és más démonokról, vagy a Száz év magány. Mivel ez egy igen jeles dátum, és amúgy is egész nap egyedül voltam itthon, egy finom desszert pedig mindig jól jön, elkészítettem egy igazi irodalmi ínyencséget: az általam csak „száz év magány”-ra keresztelt mennyei csokis-pohárdesszertet.

„Ilyenkor már nem gondolunk arra, hogy a magánéletünket játsszuk” – interjú Járó Zsuzsa és Kovács Patrícia színészekkel

Több mint két évtizede találkoztak először: egyszerre lettek az Új Színház stúdiósai, aztán egyszerre vették fel őket a Színművészeti Egyetemre (akkor még főiskolára), Máté Gábor osztályába. Azóta számtalanszor játszottak együtt, de azt mondják, hogy sokáig rendre elkerülték egymást, és a külön töltött idő is meghatározó volt. Jelenleg két közös bemutatójuk is van gyors egymásutánban. Együtt beszélgettünk a két színésznővel, Járó Zsuzsával és Kovács Patríciával.

Kövess minket

Éves előfizetéssel most az Utazó különszámunkat is megkapod, és 6950 Ft helyett csak 3950 Ft-t fizetsz.

Csak 3950 Ft