Napi horoszkóp november 11.: a Bikák kieresztik a fáradt gőzt, a Szüzek fontos ügyért harcolnak

Borítókép: Napi horoszkóp november 11.: a Bikák kieresztik a fáradt gőzt, a Szüzek fontos ügyért harcolnak Forrás: europress
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Napi horoszkóp november 11.


KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján mihamarabb szeretnél végezni a tennivalóiddal, ezért elképesztő tempót diktálsz, azt gondolván, hogy ha egy pillanatra is megállsz, minden elúszik és garantáltan nem fogsz tudni a tervezett határidőre befejezni mindent. Minél nagyobb sebességgel haladsz azonban, annál kevésbé tudsz megfelelően koncentrálni és fogyasztható eredményt produkálni, így érdemes mérlegelned, hogy kicsit lassítasz, de lehet, hogy ez esetben kicsivel később végzel, vagy fel sem nézel, csak rohansz előre, de nagy valószínűséggel előbb-utóbb meg fogsz botlani és kezdhetsz mindent elölről. Olyan munkát igyekezz kiadni a kezedből, amely miatt nem kell szégyenkezned és a lelkiismeret-furdalás sem fog gyötörni!

BIKA (április 21-május 21)

Nagy izgalommal nézel a mai nap elé, hisz a szürke, monoton hétköznapok után ma végre olyan programod adódik, ahol kiengedheted a fáradt gőzt és nem kell a kötelezettségeiddel foglalkoznod. Időnként neked is szükséged van arra, hogy feltöltődj, hisz nem élhetsz non-stop fekete-fehér életet, néha kell valami, ami megszínesíti a mindennapokat. Használd ki az alkalmat, mert ma valószínűleg maradandó élményben lehet részed! Hidd el, a tennivalók holnap is ott lesznek, a feladatokat ugyanúgy el kell majd végezned, nem mindegy azonban, hogy egyfajta lendület van a mozdulataidban, vagy úgy vonszolod magad előre, hogy azt rossz nézni is. Sokkal hatékonyabban fog menni minden a mai napon, hisz van egyfajta motiváció előtted. Hajrá!

IKREK (május 22-június 21)

Apró botlás miatt bosszankodsz, hisz nem tudod, hogy kerülhetett porszem a szerinted jól olajozott gépezetbe, emiatt sokkal kevésbé tudsz hatékonyan működni, mint annak előtte. Nem érdemes azonban sokáig ebben ragadnod, jobban jársz, ha megoldás centrikusan tekintesz a helyzetre és olyan megoldó kulcsot keresel, amellyel egyszer, s mindenkorra pontot tehetsz a dolog végére. Ha arra koncentrálsz, hogy ezen mérgelődj és megmakacsolod magad, ez esetben számolnod kell azzal, hogy nem fogsz tudni soha más feladatokat elkezdeni és annál lassabbá válik a tempód. Engedd el és lazíts, hisz Te sem vagy tévedhetetlen!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, akiben kifejezett rosszindulatot vélsz felfedezni a saját embertársaival szemben, emiatt mindenki kerüli a társaságát, nincsenek barátai, vagy szimpatizánsai. Mivel ő tökéletesnek, egyenesnek és őszintének érzi magát, az önkritika fogalmát abszolút nem ismerve egyáltalán nem érti, miért ez a hozzáállás, ezért ezt megpróbálja többet között rajtad is számon kérni. Amennyiben nem véletlenül kerülöd a társaságát, neked sem kell titkolnod a véleményed, nyugodtan elmondhatod intelligens formában a róla kialakított képed, hisz elképzelhetően ez lesz majd az a pont, ami ráébreszti arra, hogy nem véletlenül van a pincében a népszerűségi indexe. Hidd el, sokkal jobb az egyenes út, mintha felveszel egy álarcot, csak azért, hogy elkerüld a kellemetlen szituációt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai napon váratlan szituációk sorozatába keveredsz, szinte már-már mentálisan fárasztó, hogy minden fronton úgy kell 100 %-os formát nyújtanod és helyt állnod, hogy ne kelljen később szégyenkezned semmi miatt. Mivel azonban szereted a kihívásokat, ezt is élvezni fogod, találd meg az izgalmat, a motivációt, amely a kétségbeesést kiradírozza és átírja egyfajta kihívássá. Hidd el, sokkal hatékonyabban fogsz tudni minden helyzetben cselekedni, ha nem süllyedsz el a mocsárban, hanem gumicsizmát húzol és igenis megpróbálsz minden nehézség ellenére előrehaladni. Ha a végén visszatekintesz a mai napra roppant elégedett leszel a teljesítményeddel és nyugodt lelkiismerettel eresztheted majd ki a barátaiddal a fáradt gőzt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Számodra kiemelten fontos ügyért harcolsz a többiekkel teljesen szembemenve, akik emiatt már-már kissé flúgosnak tartanak. Téged azonban ez a legkevésbé sem érdekel, csakis arra koncentrálsz, hogy minden áron elérd a célod. Amennyiben valóban ki tudsz tartani a saját álláspontod mellett, nem érdemes feladni, lehet ugyanis, hogy ma még rajtad nevetnek, de később mindenki leesett állal, megdöbbenve fog majd állni, hogy kitartással és akaraterővel elérted azt, amiért olyannyira elvakultan harcoltál. Lehet, hogy ma még Te vagy a kakukktojás, de egy nap majd méltán lehetsz büszke magadra, hisz nem csak magadnak bizonyítottál, de pozitív értelemben mindenki rólad fog beszélni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Régóta álmodozol valamiről, ami jelen pillanatban elég távolinak tűnik, nem nagyon tudod, hogyan érhetnéd el komolyabb fáradozás nélkül. Minél tovább morfondírozol azonban ezen, rá kell jönnöd, hogy a karosszékben ülve nem lehet várat építeni, most érdemes tehát felkelned, megráznod magad és biztos alapot építeni. Lehet, sőt biztos, hogy nagyon fárasztó lesz, hogy nem kevés áldozattal jár majd, hogy kacskaringót út vezet a célodig, de amennyiben valóban úgy gondolod, hogy reális esélyed van elérni azt, ne habozz tovább. Fejben mindent összeraktál már, csak a fizikai kivitelezés hiányzik. Merj tenni a jövődért, hogy később aztán nyugodtan élvezhesd annak gyümölcsét!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Bár a hét utolsó munkanapjára nem terveztél különösebben nagyobb kihívást, mégis olyasmivel kell ma megküzdened, amihez szinte minden energiádat fel kell használnod. Nem minden nap történik ugyanis olyasmi, ami a nyílt vízre sodor, ahol minden erődet és tudásodat összeszedve kell úsznod ahhoz, hogy el ne merülj és bele ne fulladj a helyzetbe. Lehet ugyan, hogy ma teljesen lemerülsz, de ha a nap végén visszatekintesz a művedre és az eredményre, büszkeséggel tölt majd el az, amit látni fogsz. Ezután kifejezetten jól fog esni egy forró fürdő, egy pohár bor társaságában!

NYILAS (november 23-december 21)

Minden erőddel arra törekszel, hogy másokat boldognak láss, hogy Te legyél az, aki mindenkinek fényt hoz az éjszakába és utat mutat, merre is kellene menniük. Így azonban, amíg másoknak egyengeted az útját, csak a saját céljaidra és boldogságodra sem marad időd, sem energiád. Érdemes tehát ezen a ponton elgondolkodnod azon, hogy mi van a fontossági sorrended legtetején: a saját életed, vagy az, hogy mindenki másnak elrendezd a sorsát. Hidd el, azok közül, akiknek ma önzetlenül, önmagad feláldozva segítesz, nem biztos, hogy ha úgy hozza a helyzet, hogy szükséged lesz rájuk, ott állnak majd mögötted úgy, ahogy Te is tetted annak idején. Épp ezért szelektálj és csak olyanok mellé állj, akikre majd Te is számíthatsz, ha úgy adódik!

BAK (december 22-január 20)

Bár nagyon dolgozol egy számodra fontos dolgon, úgy tűnik számodra, hogy valaki mindent megtesz azért, hogy megakadályozza minden egyes lépésed. Ez az első pillanatban rendkívülien felbosszant, ha azonban lehiggadsz és tudsz hideg fejjel gondolkodni, rájöhetsz, hogy mi a célja ezzel. Nem érdemes egy adok-kapok játékba belemenned vele, egyszerűen csak tudasd vele, hogy pontosan tudod, mi a terve és mivel fontos számodra ez a bizonyos cél, így minden tőled telhetőt megteszel majd érte, ennek érdekében bizony hajlandó vagy kesztyűt húzni és ringbe szállni az illetővel az érdekeidért! Ne hagy magad, mert ha átveszi az irányítást, onnantól elúszott a hajód!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, akinek minden mozdulata és cselekedete kifejezetten bizarr számodra, nem érted, mit és miért mond, mindig nagyon titokzatos, de az eredményein abszolút az látszik, hogy fogalma sincs, valójában milyen rendezvényen van, hisz érthetetlen dolgokat művel. Általában elfogadó és toleráns embernek ismernek, vannak azonban olyanok, akikkel kapcsolatban valahogy az első pillanatban érzed, hogy jobb, ha távol tartod magad tőlük. Mivel ez a bizonyos személy nem áll közel hozzád semmilyen szempontból, nem biztos, hogy nagyobb energiákkal kellene abba fektetned, hogy megérted a cselekedeteit és egyáltalán a viselkedését, lépj tovább és olyanokra koncentrálj, akikre érdemes!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje, hatalmas teherként nehezedett rád egy bizonyos dolog, mely minden másról elvonta a figyelmed, gyakorlatilag szinte kizárólag csak ezzel foglalkoztál. Most azonban lehetőséget kapsz arra, hogy végleg lezárhasd az ügyet, felszabadulhass és új utakon indulhass el új élmények felé. Ragadd meg az alkalmat és élj a lehetőséggel, hisz ezúttal minden, hiánytalanul áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy végre megízleld a szabadság örömét. Ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, vagy elvonják a figyelmed, neked csak magadra kell koncentrálnod, mert lehet, hogy holnap már késő lesz!