Sikeresen zárult a dm Mosolygó fogacskák kampánya

Borítókép: Sikeresen zárult a dm Mosolygó fogacskák kampánya
Ezek az osztályok nyertek!

A dm idén is pályázatot hirdetett magyarországi általános iskoláknak, hogy így hívja fel a figyelmet a fogápolás fontosságára. Az iskolák kreatív videókban dolgozták fel a Mosolygó fogacskák kampány dalát. Összesen 135, nagy gondossággal elkészített pályázati videó érkezett. Minden pályázó diák fogápolási ajándékcsomagot nyert, a 10 legkreatívabb osztályt pedig a dm egy egészségnapra invitálja a budapesti Minipolisz gyerekvárosba. A pályázati videók elérhetők a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon.
A Mosolygó fogacskák pályázatán több száz diák vált maga is fogtündérré és foghőssé, hogy megmutassák, miként is kell megóvni a fogakat.
A dm idén az Iszkiri együttes közreműködésével elkészítette a program dalát, amelyet a pályázó iskolák kreatív videó formájában dolgoztak fel. Összesen 135 pályázati videó érkezett, az intézmények igazán színvonalas, nagy gondossággal elkészített videókkal neveztek, a pályázatokba fektetett munkát a dm ez úton is köszöni a gyerekeknek és a pedagógusoknak.

A pályázó diákoknak a dm és szakmai partnere összesen 10 000 fogápolási kezdőcsomagot juttat el. A pályázatra nagyon sok ötletes pályamű érkezett, a 10 legkreatívabb osztályt a dm egy egészségnapra invitálja a budapesti Minipolisz gyerekvárosba.
A pályázat 10 fődíjasa a szakmai zsűri választása alapján:
Lövői Általános Iskola, 2. osztály
Berhidai II. Rákóczi Ferenc Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola, 1.b fogmanói
Mezőkövesdi Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, 1.b osztály
Kazinczy Ferenc Református Tiszaújváros, 2.a osztály
Kazinczy Ferenc Református Általános Iskola, 2.b osztály
Sajóvárkonyi Általános Iskola, 2.a osztály
Kis-forrás Német Nemzetiségi Általános Iskola, 1. osztály
Pető András Főiskola Gyakorló Általános Iskolája, Egységes Konduktív Pedagógiai Módszertani Intézménye és Kollégiuma, 1.a és 1.b osztály
Bodrogkeresztúri Eötvös József Általános Iskola, 2. osztály
Fóti Garay János Általános Iskola, 1.c osztály


Az edukációs programot a dm törzsvásárlói pontadományozással támogathatták, cserébe a dm egy edukációs füzetet adott ajándékba, amellyel a gyerekek játékos formában sajátíthatják el a helyes fogápolás alapjait.
A programmal a családok a pályázat ideje alatt a Minipolisz gyerekvárosban és a Minimax gyerekhajón is találkozhattak.

A dm szakmai partnere a programban a Signal termékeket forgalmazó Unilever Magyarország Kft.
A pályázati videók elérhetők a www.dm-egyuttegymasert.hu oldalon.