Hatékonyság és kíméletesség

Borítókép: Hatékonyság és kíméletesség
Ismerd meg a Curaprox fogkeféket!


A Curaprox fogkefék úgy távolítják el a fogaidról a lepedéket, hogy közben nem sértik fel a fogínyedet. Ehhez társul letisztult formavilága, amely üdítően egyedi színekkel párosul. Mikor a kezedbe veszed, már imádod.
Mikor végzel a fogmosással, úgy érzed majd, hogy ez az a fogkefe, amire egész életedben vágytál.

Kíváncsi vagy a titkára? Nézzük sorra, mivel képes elcsábítani rajongóit.
A maradéktalan tisztaság érzése, ami lenyűgöz.
A Curaprox CS 5460 fogkefék feje több mint 5400 CUREN® sörtét tartalmaz, így legalább tízszer olyan sűrű, mint a 300-500 szálat tartalmazó, hagyományos fogkeféké. A CUREN® szálak ráadásul rendkívül rugalmasak, így biztosítják a hatékony tisztítást, hiszen sokkal több helyre elérnek, mint a kemény és rugalmatlan fogkefe sörték. Nemcsak ennek köszönhető azonban az eredményes tisztítás, hanem a Curaprox fogkefék kisméretű fejének is, amely mindenhova befér, sőt, a nyélnek is, amelynek nyolcszögletű kialakítása elősegíti, hogy a kefét mindig olyan szögben tartsd, amellyel a fogaid minden oldala elérhetővé és könnyen tisztíthatóvá válik.

Teszteld Te is a végeredményt!
Simítsd végig a nyelveddel a fogaid mosás után, mintha políroztad volna őket, olyan simák lesznek. Simogató sörték kényeztetése, ami elbűvöl.
A rugalmas CUREN® szálak azonban nemcsak hatékonyan tisztítanak, hanem rendkívül puhák is, mintha folyamatosan masszíroznák a fogaid és ínyed. Hagyd, hogy a Curaprox ultrasoft élményben részesítsen Téged is!

A puhaság pedig ne tévesszen meg!
Nem attól lesz hatékony egy fogkefe, ha dörzsöl, vagy ha minél jobban rányomod. Sokkal fontosabb, hogy kíméletes legyen, ne sértse fel az ínyed, így hagyva kisebb támadási felületet a szádban lévő baktériumok számára.

Teljes körű gondoskodás, ami bámulatba ejtő
A fogaidat a fogkefe egyedül nem képes teljes mértékben megtisztítani. A fogakra ártalmas lepedék egyharmada ugyanis a fogközökben rakódik le. A Curaprox Prime fogköztisztító azonban mindig résen van! Rendkívül rugalmas szálai minden kritikus helyre elérnek, a fogközbe érve szétnyílnak, mint egy pici ernyő, és kitöltik a fogaid közötti rést. Ennek az ernyőhatásnak köszönhetően elérik a fogközök homorú felületét is, így a fogselyemhez és egy rövidebb sörtéjű fogköztisztítóhoz képest hatékonyabban és gyengédebben tisztítják a fogközt.

Meggyőztünk? Ugye tudod már, ki lesz az ideális partnered a tökéletes szájápolás felé vezető úton? Igen, ő!

Örökkön-örökké Curaprox. Keresd a drogériákban vagy rendeld meg online: sagerdental.hu/webshop

sagerdental.hu