Hüvelyszűkítéses intimplasztika műtét nélkül. Lehetséges?

Borítókép: Hüvelyszűkítéses intimplasztika műtét nélkül. Lehetséges?
Sokkal több mindenre jó, mint gondolnád!

Ma nem azt jelenti nőnek lenni, mint 100 évvel ezelőtt. Napjainkban a 40 és 60 év közötti nők nagyon aktív életet élnek, a munkában és a magánéletben egyaránt. Egyre többen szülnek 40 év felett és sokan vágynak arra, hogy 60 éves korukban, sőt 70 felett is aktív szexuális életet éljenek. Ennek érdekében nagyon odafigyelnek az ápolt külsőre, igényes öltözködésre. Ehhez az is hozzá tartozik, hogy ne csak az arcuk legyen fiatalos, jogos igényként merül fel az intim területek fiatalon tartása is.

Sajnos a biológiai órát nem lehet megállítani, ezért, különösen 40 év felett, egyre több nőnél probléma a kitágult hüvely, a hüvelyszárazság vagy az inkontinencia. Sokakat zavar az intim területek korral járó bebarnulása is. Mi a megoldás? Műtét? Inkontinenciabetét? Hát elég borzasztóan hangzik. Ennél sokkal jobb megoldást tudunk.

Világújdonság: műtét helyett Petite Lady™ lézeres kezelés
A műtéttől maguk az orvosok is ódzkodnak a hegképződés és a kockázatok miatt, arról nem is beszélve, hogy bár a sebészeti beavatkozás után szűkebb lesz a hüvely, de a szárazság problémája nem oldódik meg. A tág hüvely szülés után vagy a változó korban nagyon sok nőnek okoz problémát. Az örömtelen együttlétek vagy a partner elégedetlensége szépen lassan leépíti az önbizalmat. Az ehhez gyakran társuló hüvelyszárazság tovább növeli a gondot. Eddig csak a műtét volt az egyetlen hatékony megoldás, de az Intimszépség Központban egy éve elérhető Petite Lady™ lézeres kezelés már több mint 150 nőnek nyújtott jobb megoldást. A lézeres kezelőfej gyengéden és teljesen fájdalommentesen, 360°-ban juttatja a hüvelyfalba a lézerfényt, a legmélyebb szöveti rétegig. A kezelés hatására a hüvelyfal kollagénállománya megsokszorozódik, az elvékonyodott szövetek újra megtelnek élettel, megvastagszanak. A hüvelyflóra újra egészséges lesz, megszűnik a hüvely szárazsága és ellenáll a fertőzéseknek. A kezelés fájdalommentes és mindössze 20-30 percet vesz igénybe. Általában három alkalom szükséges a tartós eredményhez.

Elfelejtheted az inkontinenciabetétet
A hüvely megereszkedése szülés után vagy változó korban gyakran okoz inkontinenciát. Egy tüsszentés vagy köhögés során is jelentkezhetnek a kellemetlen tünetek. De ki az a dögös középkorú nő, aki pelenkában akar járni? A Petite Lady™ kezelésnek köszönhetően a stresszinkontinencia tünetei nagymértékben enyhülhetnek vagy megszűnnek, így nem kell többé betét. A lézeres kezelőfej 90°-ban, célzottan azt a szöveti réteget kezeli a hüvelyfalban, amelynek előreesése, megereszkedése az inkontinenciát okozza. A kezelés hatására a renyhe hüvelyfal visszahúzódik, így megszűnnek a nyomás okozta kellemetlen tünetek. Újra élvezhető az inkontinencia előtti élet.

A különleges „duál” mód
A Harvard egyetem tudósainak közreműködésével kifejlesztett Petite Lady™ technológia képes az egész világon egyedül arra, hogy a lézeres energiát két fázisban (duál módban), előbb rövid, majd hosszú impulzus formájában juttassa a célszövetbe. Ez azért fontos, mert a rövid impulzus így képes előkészíteni a szövetet: mintegy „ablakot nyit” a hosszú impulzusnak, ami végül a megfelelő mélységbe, a kollagénállományig hatol. A bejuttatott energia hatására a kollagénrostok újrarendeződnek és feldúsulnak, újra rugalmassá, tömörré téve a kötőszövetet. Más technológiákkal szemben a hosszú impulzus tud igazán mélyre hatolni, stimulálva ezzel a kismedence teljes szöveti állományát. Így érhető el igazán tartós hatás azzal szemben, mintha csupán csak a hüvelyi nyálkahártya felszínét érné a hőhatás. Minden más technológia csupán a felszínt stimulálja, kockáztatva a sérülést, és csupán átmeneti eredményt biztosítva. A duál technológia egyedül a Petite Lady™ kezelésnél érhető el, garantálva ezzel a maximális hatékonyságot és biztonságot.

Európában egyedülálló diagnosztika
Egész Európában egyetlen olyan nőgyógyászati központ muködik, ahol a kezelések előtt és után is egy precíz képalkotó diagnosztikai berendezéssel mérik fel a hüvely állapotát. Ez az Intimszépség Központban működő VTI (képalkotó hüvelyszonda) vizsgálat. Az amerikai készülékkel végzett többlépéses vizsgálat valós időben nyújt 3D-s képet a hüvely belső állapotáról, lehetővé téve a kezelőorvosnak az objektív értékelést, melyre a manuális vizsgálat nem nyújt elég információt. A páciens pedig érthető és értékelhető visszajelzést kap a kezelés előtti és utáni állapotról.

Garancia a hatékonyságra
Az Intimszépség Központ Magyarországon egyedülálló garanciával vállalja az inkontinencia- illetve hüvelyszűkítő kezelésre érkező páciensek terápiáját: amennyiben a szakorvos által értékelt kezelések semmilyen igazolható eredményt nem mutatnak, a páciens sebészeti (műtéti) hüvelyszűkítő vagy inkontinenciakezelésének teljes költségét átvállalják. A Petite Lady™ lézeres kezelésnek köszönhetően nincs többé szükség plasztikai vagy nőgyógyászati műtétre, újra visszatérhet az önbizalmad. A Petite Lady™ kezelésről ingyenes konzultáción kaphatsz tájékoztatást a központ diplomás szülésznőitől, akikkel a problémádról nyíltan, teljes diszkréció mellett beszélhetsz.

www.intimszepseg.hu

AKCIÓ - 100.000 Ft ajándékba!