Harry herceg új barátnője egy hollywoodi színésznő – 5 dolog, amit tudni akartál róla

Borítókép: Harry herceg új barátnője egy hollywoodi színésznő – 5 dolog, amit tudni akartál róla Forrás: Europress
A kapcsolatot még egyik fél sem erősítette meg; névtelen források szerint Harry herceg és az amerikai színésznő „lépésről lépésre” haladnak előre és aztán majd meglátják.

Harry herceg és Meghan Markle tévésorozatsztár néhány hónapja randizgatnak, tudósított hétfőn a Sunday Express.

Forrás: Europress

Bár óriási titkolózás folyik és még soha nem látták őket együtt nyilvános helyen, bennfentesek szerint „Harry teljesen odavan” és „már nagyon régóta látták ilyen boldognak”.

A pletykákat megerősítik Meghan instagram-posztjai, amelyek tanúsága szerint a 35 éves amerikai színésznő az elmúlt hónapokban többször megfordult Londonban.

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

(Igaz, Madridban, Montréalban, Rómában és New Yorkban is járt közben Meghan – sokat utazgat, na.)

Meghan Markle Los Angelesben született 1981-ben; leginkább a Suits (Briliáns elmék) című jogász-tévésorozatból ismerhetjük. Ebben Meghan az egyik főszereplő, Mike szerelmét alakítja.

Bennfentesek azt is elárulták a bulvárlapoknak, hogy a kapcsolat nyáron kezdődött, és mindketten igen komolyan gondolják – olyannyira, hogy Harry állítólag már be is mutatta a színésznőt édesapjának, Károly hercegnek! De még nem sietnek el semmit, „lépésről lépésre haladnak”; Harry az említett források szerint nagyon vigyáz, hogy ne verje nagydobra a kapcsolatot, „nehogy elijessze” a lányt.

Forrás: Europress

Nézzük, mi mindent tudhatunk Harry herceg új barátnőjéről: