Történelmi pillanat: Kristen Stewart és énekesnő csaja először jelentek meg a vörös szőnyegen

Borítókép: Történelmi pillanat: Kristen Stewart és énekesnő csaja először jelentek meg a vörös szőnyegen Forrás: Europress
Egy divatbemutató első sorában ültek együtt.

Kristen Stewartról nem lehet elmondani, hogy azon sztárok közé tartozna, akik imádnak nyíltan beszélni a magánéletükről. De azért azt sem lehet elmondani, hogy szégyellné a választottját, ezért nem csoda, hogy az elmúlt hetekben többször is lefotózták új barátnőjével, Annie Clarkkal, aki St. Vincent néven közismert art pop énekesnő.

Igen, véletlenül pont Emma Stone ül Kristen Stewart és St. Vincent mellett!

Szerdán pedig, egy divatbemutatón egyenesen egymás mellett ültek az első sorban, lehetővé téve, hogy immár ne csak paparazzifotó készüljön róluk. Aki kicsit is otthon van a divatvilágban, sejtheti, mekkora előrelépés ez Kristen Stewart részéről!

A történet pikantériája, hogy pár hónapja még mindketten mással jártak: Stewart a volt asszisztensével, Alicia Cargile-lal, St. Vincent pedig Cara Delevingne szupermodellel.

Egyébként egyikük sem vallja egyértelműen leszbikusnak magát; St. Vincent nemrég azt nyilatkozta egy magazinnak, hogy nem érdeklik ezek a kategóriák, és hogy a szexuális fluiditásban hisz. „Bárkibe képes vagyok beleszeretni. Nem titkolok semmit, de azért jobban örülök, ha az emberek a zenémre koncentrálnak” – mondta.

Forrás: Europress

St. Vincent amúgy rendkívül sikeres előadó; 2014-ben Grammy-díjat is kapott a legjobb alternatív albumért folyó versenyben. 20 éve ő volt az első nő, aki Grammyt kapott ebben a kategóriában. Ez az egyik legismertebb dala:

Az alábbi galériában még több fotót találtok erről a szerelmi sokszögről.