Újra itt az Éva Advent – 8 különböző ajándékkísérő kártyával!

Borítókép: Újra itt az Éva Advent – 8 különböző ajándékkísérő kártyával!
Egy éve már csak erre vártunk: végre itt az Éva Advent, amihez most nyolc mesés ajándékkísérő kártya is jár!

Mivel elég sok karácsonymániás található a szerkesztőségünkben, adventi különszámunk készítése az év egyik legmeghatározóbb fénypontjának számít. Óriási lelkesedéssel vetjük bele magunkat a megálmodásába, megtervezésébe, a tematika összeállításába, és persze a kivitelezésbe. Később pedig ugyanilyen lelkesedéssel lapozgatjuk, forgatjuk, szagolgatjuk (igen, szagolgatjuk, na és?!) a kész lapot – gyakran még karácsony után is. És amikor elmúlik az ünnep és átlépünk az új évbe, már el is kezdjük a visszaszámlálást a következő Éva Adventig. Szerencsések vagyunk: nekünk októbertől decemberig tart a karácsony!
Idén arra törekedtünk, hogy a lehető legpraktikusabb tanácsokkal, tippekkel segítsük a készülődés kevésbé szeretett részeit, hogy minél több idő és energia maradjon a kellemes dolgokra. Szóljon hát az idei ünnep a lelassulásról és a meghitt, közös készülődésről!
A lassulás első lépéseként kirándulást tettünk a múltba és számba vettük, hogyan is nézett ki a régi idők karácsonyi menüje.

Naná, hogy a legnagyobb fejtörést okozó feladatot is megoldjuk helyetted: több mint száz különleges ajándéktippel könnyítjük meg idén a vásárlást!

Emellett természetesen nem hagyhattuk ki a szuper dekorációs tippeket sem, sőt, idén a DIY híveinek pompás csináld magad ajándékötletekkel is szolgálunk.

Az idei éva adventből az egyik legnagyobb kedvenc egészen biztosan ez a babaház lesz:

Az ünnepi étkek összeállításánál mindenkire gondoltunk! Hoztunk egyszerű, elronthatatlan recepteket, igazi mesterfogásokat, sőt, azokról is gondoskodunk, akik idén nem merik bevállalni a karácsonnyal járó plusz három-öt kilót – nekik készült a "clean eating" menüsorunk.

Mi azért amellett vagyunk, hogy legalább most ne számolgassuk a kilókat, kalóriákat, adjuk inkább át magunkat az édes ízek élvezetének. Ha ti is erre vágytok, biztosan örülni fogtok a rengeteg izgalmas desszertreceptnek, amikkel megkoronázhatjátok az estét!

Az Éva Advent már előrendelhető kedvezményesen, november 3-ától pedig az újságárusoknál is elérhető!