A 75 éves műsorvezetőnő simán bevallotta a tévében, hogy ő bizony már sextingelt... hogy micsoda?

Borítókép: A 75 éves műsorvezetőnő simán bevallotta a tévében, hogy ő bizony már sextingelt... hogy micsoda?
„Tudod egyáltalán, mi az?” – kérdezték tőle, mire frappáns módon csapta le a labdát.

A kortárs televíziózás egyik legszenzációsabban vicces momentuma a „Never Have I Ever” játék Ellen DeGeneres talkshow-jában. Ebben az amerikai házibulikban bevett játékban Ellen pikáns kérdéseket tesz fel a kanapéján ülő sztárvendégeknek, azoknak pedig őszintén kell válaszolniuk, hogy csinálták-e már ezt vagy azt vagy sem.

A játék nagy múlttal rendelkezik Ellen műsorában – kiderült már, hogy a One Direction mely tagjával fordult elő, hogy összejött egy rajongójával; hogy George Clooney kavart-e már 50 fölötti személlyel; hogy Jennifer Lopez csempészett-e már be egy férfit a házába, miközben a gyerekei aludtak. De minden eddiginél szaftosabbnak bizonyult a keddi adás, amelynek vendégei Martha Stewart tévés műsorvezető és életmód-website-guru, Snoop Dogg rapper és a nagyszerű színésznő, Anna Kendrick voltak. Rögtön az első kérdés az volt, hogy ki sextingelt már életében, azaz küldött erotikus tartalmú sms-t. Ez volt a válasz:

Micsodaaaa? Még hogy Martha Stewart, a háziasszony-blogok és főzős tévéműsorok nagyasszonya?... Ellen rögtön vissza is kérdezett:

Ellen: Martha, te már sextingeltél? Tudod egyáltalán, mi az?

Martha: Már sokkal régebben használom a technológiát, mint te.

Ellen: Oké. Wow! Kinek? Valakinek, aki épp most jelen van az életedben vagy... már régebben volt?

Martha erre frappáns módon csapta le a labdát:

Ellen következő kérdése: ki volt már életében megbilincselve. Anna és Snoop vallották be, hogy velük már előfordult ilyesmi, de többet nem igazán akartak elárulni.

Snoop a következő kérdésnél került igazán elemébe: nevezetesen, hogy ki vett részt már életében tévéműsorban beszívott állapotban.

Még az is kiderült, hogy Martha és Snoop volt már a társaságból nudista strandon. Martha elmondta, hogy aki nyaralt már Saint Barts szigetén, az naná, hogy kipróbálta a homokos tengerpartot.

Nézzétek meg a videót és tudjatok meg többet: