Napi horoszkóp, október 26.: az Oroszlánok küzdenek, a Halak elérik a hőn áhított sikert

Borítókép: Napi horoszkóp, október 26.: az Oroszlánok küzdenek, a Halak elérik a hőn áhított sikert Forrás: Europress
Ma se feledkezz meg a napi horoszkópodról, mert ismét izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok!

Napi horoszkóp, október 26.


KOS (március 21-április 20)

Valaki a környezetedből olyan üzleti ajánlattal keres meg, mely igen-igen elgondolkodtató, ugyanakkor elég ingoványos talaj, hisz semmilyen tapasztalattal nem rendelkezel a témában. Az első bizonytalan lépések után azonban ráfogsz jönni arra, hogy abszolút mértékben érdekes és izgalmas a feladat, nem érdemes tehát elzárkóznod előle. Adj egy esélyt a dolognak, hisz ha másra nem lesz jó, de tanulásra és tapasztalatszerzésre biztosan. Legközelebb már sokkal magabiztosabb leszel a témában!

BIKA (április 21-május 21)

Valaki a környezetedben rendkívülien szimpatizál veled, minden fórumon kihasználva a lehetőséget, hogy imponáljon neked. Először nem tudod mire vélni a közeledést, hisz évek óta ismeritek egymást, azt gondolod, talán bebeszéled magadnak. Miután azonban huzamosabb ideje ezt tapasztalod, kezd téged is érdekelni a dolog. Adj egy esélyt az illetőnek, hogy bebizonyíthassa, igen is lehet közös jövőtök. Mivel eddig csak bizonyos szempontból ismerted, kezdj másként tekinteni rá, hogy megláthasd benne azt a bájat és vonzerőt, amely meggyőzhet erről. Lehet, hogy ebből hosszú távon szerelem lesz?

IKREK (május 22-június 21)

Szilárd meggyőződéssel álltál ki a véleményed mellett egészen idáig, még akkor is, ha a környezetedben élőkkel abszolút mértékben szembe kellett menned. Most azonban olyan váratlan fordulatok bizonytalanítanak el, amelyek erőteljesen befolyásolhatják az események alakulását. Most még van időd visszafordulni, ha nem vagy biztos a dolgodban, kérd ki mások véleményét, de vaktában semmiképp ne kezdj bele semmibe! Győződj meg róla, hogy jól látod a helyzetet, és csak akkor indulj el, ha eltántoríthatatlanul magabiztos vagy!

RÁK (június 22-július 22)

Noha rendkívül eredmény orientált ember vagy és nagyon megoldás centrikusan gondolkodsz, ezúttal kissé késleltetve jön az eredmény, melyet igen frusztrálónak tartasz. Attól azonban, mert nem tudsz csettintésre eredményt produkálni, még nem jelenti azt, hogy lehúzhatod a rolót, és csalódottan elkulloghatsz. Kellő akaraterővel és kitartással munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Amennyiben azonban most feladod, soha nem fogod megtudni, vajon milyen közel jártál hozzá! Bízz magadban és menj tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Heroikusan küzdesz valamiért, ami fontos neked, ám akadnak a környezetedben olyanok, akiknek egyáltalán nem tetszik a lelkesedésed. Minden mozdulatukkal és szavaikkal elárulják, hogy mennyire nincsenek odáig a kezdeményezésedért és minden áron, apró szurkálásokkal igyekeznek megakadályozni abban, hogy megvalósítsd, amiért annyit dolgozol. Ne törődj velük, Te rázd le magadról ezeket az embereket és menj tovább azon az úton, amin elindultál, hisz ha eléred a célod, ők is el fognak majd ámulni, hogy kitartással milyen messzire lehet eljutni! Csak így tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Eléggé frusztrál a helyzet, hogy nem tudod befolyásolni az események alakulását, hisz ezúttal nem a Te kezedben van a gyeplő. Próbálj megnyugodni és fogadd el, hogy nem mindig tudsz erősebb lenni a sorsnál, vagy annál az erőnél, ami a történések alakulását befolyásolja. Nyisd ki a szemed és figyelj, mert ez a helyzet arra alkalmas, hogy Te is tanulj és elsajátíts új dolgokat, amelyek eddig ismeretlenek voltak számodra. Ne akard mindig befolyásolni a dolgok menetét, időnként jobban teszed, ha átadod másnak az irányítás lehetőségét, ezáltal a felelősség sem téged terhel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ez a nap az, ami tele van váratlan eseményekkel, amelyekre abszolút nem voltál felkészülve. Nem is mindig tudod eldönteni, hogy épp mi történik, emiatt a nagy káoszban kezd a kezeid közül kicsúszni minden. Most állj meg, mielőtt baj lesz belőle és gondold végig, melyik lábad melyik után teszed, mert ha hasra esel, elég nehéz lesz ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezd maradéktalanul befejezni az általad megkezdett folyamatokat, majd dőlj hátra és egy pohár bor kíséretében fújd ki magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindenáron kötöd az ebet a karóhoz, nem vagy hajlandó engedni a huszonegyből. Ennek érdekében akár kollégáiddal is felveszed a kesztyűt, mert mindenáron ragaszkodsz az elveidhez. Ez azonban sok jót nem terem a későbbiekben, hisz mindenkivel összetűzésbe keveredsz és nem is lehetsz biztos benne, hogy a végén minden a terveid szerint sül majd el. Nem biztos, hogy megéri tehát konfrontálódni, próbálj inkább a kompromisszumra törekedni, hogy olyan megoldás szülessen, amely mindenkit boldoggá tesz majd!

NYILAS (november 23-december 21)

Nagyon keményen dolgozol azért, hogy mindenki elégedett legyen veled, hogy a többséget boldoggá tedd és ne legyen senki, aki bármit kifogásol rajtad. Ez azonban roppant fárasztó, mindig megfelelni, miközben önmagadat teljesen háttérbe szorítod. Gondold végig, mik azok a dolgok, amik igazán számítanak, kik azok az emberek, akiknek valójában adsz a véleményére és döntsd el, így akarod-e leélni az életed, miközben minden élményt és lehetőséget kiengedsz a kezedből. Beláthatod, hogy Te, magad sokkal értékesebb vagy annál, minthogy az életed arra áldozd, hogy megszámláld, hányan ismernek el és hányan nem!


BAK (december 22-január 20)

Magasra tetted a mércét, talán túl sokat is vársz el önmagadtól, ha valami nem a terveid és elvárásaid szerint alakul, kétségbe esel és bármire hajlandó vagy azért, hogy sikerre vihesd a terveid. Az egész életed arra áldozod, hogy mindig megugord a magasságot, ám mivel gyakran levered a lécet, emiatt hajlamos vagy a frusztrációid másokon kitölteni. Mielőtt azonban a népszerűségi indexed elkezdene rohamosan zuhanni, sokkal jobban teszed, ha engedsz az elveidből és inkább az élmények és új lehetőségek felé fordulsz. Hidd el, a kevesebb néha több!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Felkínáltak egy lehetőséget, Te pedig mindenféle habozás nélkül mondtál igent rá. Az első lépéseknél azonban megremeg a lábad, nem gondoltad volna ugyanis, hogy ilyen nehézségi fokozattal kell megbirkóznod. Ne add fel, csak azért, mert kicsit bonyolultabb az egyenlet, amelyet meg kell oldanod, kétségbe esett menekülés helyett sokkal inkább érdemes összeszedned magad, hinni abban, hogy megvan benned a megfelelő tudás ahhoz, hogy sikerrel megoldd a helyzetet és úgy állj hozzá, hogy számodra nincs lehetetlen! Bízz magadban, máshogy ugyanis nem fogsz tudni sikereket elérni!

HALAK (február 20-március 20)

A megfelelő hozzáállással sikerül valami olyasmit elérned, amelyről az első pillanatban egyáltalán nem hitted volna, hogy valaha elérheted. Ne légy kishitű önmagaddal szemben, merj hinni abban, hogy rendelkezel annyi tudással és tehetséggel, hogy nem okoz gondot egy nagyobb falat megrágása sem. Ez a szituáció az elért eredménnyel most egy tökéletes bizonyíték arra, hogy ha bízol abban, amit csinálsz és a megfelelő időben a megfelelő helyen cselekszel úgy, ahogy a helyzet megkívánja, szinte teljesen biztosan zsebelheted be a sikert! Csak így tovább, ez a profizmus!