Lucius Malfoy átállt a jó oldalra

Borítókép:  Lucius Malfoy átállt a jó oldalra Forrás: Europress
Méghozzá a való életben történt mindez, még csak nem is a filmvásznon!

Aki látta Jason Isaacs színészt Lucius Malfoy szerepében, az nehezen hiszi el, hogy ő is csak ember, akinek ráadásul hatalmas szíve van. Pedig ez a helyzet!

Isaacs éppen Indiában utazgat a feleségével és két lányával. Agra városában járva – itt található a híres Taj Mahal is – betértek egy , ahol savtámadások túlélői dolgoznak. Ezzel a tweettel örökítette meg az élményt:

Az egész vacsora alatt egyetlen szót sem szólt a személyzetnek arról, hogy ő egy filmsztár, de másnap – mint erről az egyik alkalmazott beszámolt a The Times Of India napilapnak – visszatért és Harry Potter-könyveket ajándékozott az összes dolgozónak.

Dél-Ázsiában, főleg Bangladesben és Indiában egyre gyakrabban fordul elő, hogy nőket savval önt le a férjük vagy a partnerük – bosszúból vagy más kegyetlen, megmagyarázhatatlan okból. A Sheroes étterem tulajdonképpen az ő foglalkoztatásukra létesült, többek közt azért, hogy felhívja a látogatók figyelmét a problémára.

Az 53 éves Jason Isaacs a Harry Potter-filmeken kívül több, mint 50 mozifilmben és 30 televíziós produkcióban szerepelt.