Itt a legújabb Star Wars LEGO!

Borítókép: Itt a legújabb Star Wars LEGO!
Nézd meg a "Zsivány Egyes" LEGO-kat!

Idén kivel lesz az erő?

Megérkeztek a LEGO® Star Wars™ Zsivány Egyes készletek Magyarországra

Míg a világ tűkön ülve várja a legújabb Star Wars film, a Zsivány Egyes december 16-i premierjét, addig a LEGO® rajongói már jóval előbb részesülhetnek a galaktikus élményben: a napokban jelentek meg a Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet LEGO szettjei, amellyel kicsik és nagyok egyaránt átélhetik az űreposz kalandjait.

Történetünk Darth Vader felemelkedésének idején játszódik: a sötét nagyúr azon munkálkodik, hogy létrehozza a valaha létezett legpusztítóbb fegyvert, a Halálcsillagot, amellyel uralma alá hajthatja az egész galaxist. Gonosz terve egyesíti a lázadókat, akik merész küldetésre vállalkoznak: meg kell szerezniük a Halálcsillag tervrajzait, mielőtt a birodalmiak megépíthetnék a tömegpusztító fegyvert.

A legapróbb részletekig kidolgozott LEGO szettek segítségével a történet megelevenedik előttünk: átélhetjük, ahogy a lázadók Jyn Erso őrmester™ vezetésével felveszik a harcot a Birodalom legádázabb harcosai, a Birodalmi Halálcsillag katonákkal™ szemben. A lázadók különleges segítséget kapnak K-2SO™ droid személyében, aki kész a Lázadó Szövetség oldalán harcolni. Nem lesz könnyű dolguk, hiszen a Birodalom Clone Turbo Tankja™ és az AT-ST™ lépegetők ellen kell felvenniük a harcot.

Kedvcsinálóként a széria szuperfanjai leforgatták a saját LEGO Zsivány Egyes történetüket. A kisfilm az alábbi linken érhető el magyar felirattal:

A négy perces klip stop-motion technikával készült, felhasználva a LEGO Zsivány Egyes szettek elemeit, amely során az alkotók az egyesével rögzített képeket fűzték össze egy egész kisfilmmé. A filmet elnézve nehéz választás elé kerülünk: a lázadók vagy Birodalom oldalán vonulunk-e csatába?