Brad Pitt-tet nem akarja látni az egyik gyereke, mert „nem igazán tekinti apjának”

Borítókép: Brad Pitt-tet nem akarja látni az egyik gyereke, mert „nem igazán tekinti apjának” Forrás: Europress
Mindezt különböző, „a színészhez közel álló forrásoktól” tudjuk.

Amióta elkezdődött „az évtized válása”, csak úgy kapkodjuk a fejünket, ahogy újabb és újabb botrányos részletekről olvassuk a tudósításokat. Most például kiderült, hogy október 8-án, amikor Brad Pitt először (és mindeddig utoljára) találkozhatott a gyerekeivel a szakítás óta, csak öt gyerek volt jelen a hatból.

Egy, a családhoz közel álló forrás arról pletykált a US Weeklynek, hogy a legidősebb gyerek, a 15 éves Maddox nem volt hajlandó találkozni az apjával.

„Úgy döntött, nem megy és Angie-val marad” – állítja a forrás.

Forrás: Europress
Brad Pitt, három gyereke, Pax (balra), Shiloh és Maddox (középen), valamint Pitt szülei, Jane és William egy filmbemutatón, még 2014-ben.

Egy másik névtelen megszólaló szerint Maddox „nagyon közel áll Angie-hoz” és „nem igazán érzi magát Brad fiának”. Azt is hozzátette, hogy a kamaszfiú „soha többet nem akarja látni Bradet”.

A források azonban hangsúlyozták, hogy Angelina Jolie „nem próbálja Brad ellen hangolni” a gyerekeket, ő is azon van, hogy egészséges kapcsolatot tartsanak fent az apjukkal.

Maga a találkozás Brad és az öt gyerek (Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox) között „érzelmes volt és nem mindig örömteli”, állítják a források. Egy terapeuta is jelen volt a Jolie és Pitt közt létrejött ideiglenes megállapodás értelmében.

A hírek szerint egy Maddox és Brad közti konfliktus volt a kiváltó oka annak, hogy Angelina Jolie beadta a válókeresetet egy hónappal ezelőtt. A tudósítások arról szólnak, hogy Brad Pitt részegen üvöltözött Maddoxszal egy magánrepülőgépen.

Maddoxot 2002-ben fogadta örökbe Angelina Jolie, még a Braddel való kapcsolata előtt. Pitt 2006-ban szintén hivatalosan adoptálta a gyereket.