Jaj ne... Beyoncé horrorsérülést szenvedett a színpadon, és a rajongók még ebben is utánozni próbálják!

Borítókép: Jaj ne... Beyoncé horrorsérülést szenvedett a színpadon, és a rajongók még ebben is utánozni próbálják! Forrás: Europress
Brrr, belegondolni is rossz, hogy mi mindenre képesek egyes rajongók.

Afelől eddig sem volt kétségünk, hogy Beyoncé rá se ránt az olyan „apró” színpadi balesetekre, mint ami a szombati koncertjén történt vele, nevezetesen, hogy a fülbevalója kiszakította a fülcimpáját... brr! Ugyanúgy énekelt és táncolt tovább, mint addig, még csak meg sem bicsaklott a hangja! Nézzétek ezt a videót:

Az énekesnő egy brooklyni jótékonysági koncerten lépett fel és éppen a Haunted című dalát adta elő, amikor észrevette hogy vérzik a fülcimpája. A fenti videón jól látható, ahogy a füléhez nyúl, látja, hogy vérzik, és ezalatt rezzenéstelenül folytatja a koncertjét.

Záporoztak is a magasztaló tweetek, amelyek Beyoncé profizmusát dicsérték.

Mindjárt másnap elkezdett terjedni a #CutForBeyonce és a #BleedForBeyonce (vágd meg magad Beyoncéért, vérezz Beyoncéért) hashtag a twitteren.

Az ilyen tweetek azért különösen veszélyesek (akár „viccből” íródtak, akár nem), mert az önvagdosás, önbántalmazás amúgy is különösen elterjedt betegség, főleg tinédzserkorban.