Közeleg a cipőmánia!

Borítókép: Közeleg a cipőmánia!
Főszerepben a lábbelik az Arena Stílustitkok Workshopján

„Add a megfelelő cipőt egy nő lábára, és meghódítja a világot!” – mondta Marilyn Monroe, és milyen igaza volt! Egy stílusos topánban sokkal magabiztosabbak vagyunk. Ha Te is odavagy a cipőkért, és alig várod, hogy felfedezd a legújabb trendeket, október 20-án az Arena Plazában a helyed! A Stílustitkok Workshopon Orosz Barbara vezetésével megmutatjuk a legfrissebb cipődivatot, segítünk, hogyan válaszd ki a tökéletes fazont, és szó lesz arról is, mit árul el rólad a kedvenc lábbelid!

Beszereztél egy új bőrdzsekit? Egy szuperdivatos buliszerkót? Minden megvan az őszre, csak a tökéletes lábbeli hiányzik? Ha imádod a cipőket, de még nem tudod, mivel koronázd meg az őszi szetted, ez a program Neked szól! Minden kérdésedre választ kaphatsz szakértőinktől október 20-án, az Arena Stílustitkok Workshopon, ahol ezúttal a lábbeliké lesz a főszerep.

Oláh Dóra stylist beavat a legforróbb cipőtrendekbe, segít eligazodni a különböző stílusok között és hasznos tippeket ad, hogy mindig a legkényelmesebb darabot vihesd haza. Takács Bernadett pszichológustól pedig megtudhatod, mit árul el rólad a kedvenc lábbelid. Az esemény háziasszonya a tűsarkak igazi szakértője, Orosz Barbara lesz!

A trendelőzetesek után megismerheted az Arena Plaza mesés cipőkínálatát, ráadásul még apró ajándékokkal is kedveskedünk a résztvevőknek!

A workshop időpontja: 2016. október 20. (csütörtök) 18:00-19:00

Helyszín: az Arena Plaza emelete, rendezvényhelyszín (a Media Markt előtt.) Érdemes sietni a regisztrációval, mert csak az első 50 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani. https://www.arenamall.hu/hirek/cipomania-arena-stilustitkok-workshop-oktober-20/

A regisztráció és a részvétel ingyenes!