Így lehet olyan otthonod, mint egy Nancy Meyers-filmben

Borítókép: Így lehet olyan otthonod, mint egy Nancy Meyers-filmben Forrás: storyflakes
Melyik nő ne vágyna olyan csodásan berendezett otthonra, mint Amandának volt a Holidayben, vagy Erica Barrynek a Minden végzet nehézben? Ellestük a fő stílusjegyeket! ;-)

Azt egész biztosan kijelenthetjük, hogy a rendező, producer, író Nancy Meyers érti a dolgát! Olyan csodálatos otthonokat varázsolt eddig a filmvászonra, hogy csak ámultunk és bámultunk, és még ha nyíltan sosem mondtuk ki, mindannyian azonnal beleszerettünk egyik-másikba! Hát még ha a saját otthonunk is olyan csodálatosan átgondolt, letisztult és melegséget árasztó lehetne, mint az általa rendezett filmekben.

Forrás: hookedonhouses

Hogy melyek voltak ezek? Nos, például a Minden végzet nehéz a Diane Keaton - Jack Nicholson párossal; az Egyszerűen bonyolult Meryl Streeppel, Alec Baldwinnal és Steve Martinnal; a Holiday Kate Winslettel, Cameron Diazzal és Jude Lawval; és a nemrég moziba csábító Kezdő, Anne Hathawayjel és Robert De Niroval. Pillantsatok be most ezekbe a filmvásznon pompázó otthonokba, és lessétek el belőlük a harmóniát sugárzó stílusjegyeket!

via camillestyles