HALLOWEEN NAPOK AZ AVALON PARKBAN!

Borítókép: HALLOWEEN NAPOK AZ AVALON PARKBAN!
Idén közel három héten keresztül változatos szórakoztató műsorokkal készülnek a miskolctapolcai Avalon Parkban

Az elmúlt időszakban hazánkban is egyre népszerűbb a jellegzetes angolszász őszi ünnep, a Halloween. Míg a felnőttek inkább a tökfaragás és dekorálás miatt kedvelik, addig a gyermekek számára egy újabb beöltözős buli, csak nem a megszokott hercegnős, pókemberes jelmezekkel. Egyre több helyen várják külön halloween programokkal a kis boszorkákat és drakulákat.

A színes programokról is ismert miskolctapolcai Avalon Park immáron második alkalommal szervezi meg a Hallooween Napokat. Idén közel három héten keresztül változatos szórakoztató műsorokkal készülnek. 2016. október 21. és november 6. között a különleges halloweeni díszekben pompázó parkban minden korosztály megtalálja a számára legideálisabb szórakozást. Minden nap szórakoztató műsor, arcfestés és Rémisztő Ház várja a vendégeket, de a programsorozat alatt idén is lesz éjszakai gokart bajnokság és jelmezverseny is, a Sörkertben pedig „tökös” ételeket kóstolhattok.

Az Avalon-Észak tökfaragó versenyen az animátorok segítségével gyerekek, családok és baráti társaságok is részt vehetnek minden nap 17:00-tól 19:00-ig. Egy csapatban maximum 4 fő faraghat. Az elkészült töklámpások automatikusan részt vesznek a versenyben. Az Avalon Park és az Észak Magyarország zsűrije a Halloween napok alatt elkészült töklámpásokból fogja kiválasztani Miskolctapolca legszebb töklámpását.

A második hétvégén, szombaton jelmezversennyel várják a gyermekeket, akik fel is dobhatják öltözéküket a helyben elkészített arcfestéssel. Gondolva azokra a gyermekekre is, akik a parkban játszva kapnak kedvet a beöltözéshez, lehet választani bérelhető – drakula, szellem, boszorkány, vagy éppen a kislányoknak szánt töktütü – jelmezek közül. Nemcsak hatalmas buli és élmény pár órára a kiválasztott figuránk bőrébe bújni, de minden kategória legötletesebb jelmezét viselője fantasztikus nyereményekkel is gazdagodik. A 6 év alatti és a 7-14 évesek közötti korosztály első helyezettjei 2-2 db belépőt nyernek a november 11.- december 25. közötti „Találkozás az Igazi Finn Mikulással” programra.

A három hét alatt minden délután zenés, szórakoztató családi műsorok közül választhatják ki az érdeklődők a leginkább kedvükre valót. Olyan látványos produkciókat nézhetnek a vendégek, mint a gyermek bábszínház előadás, bűvész- és táncbemutatók. Természetesen nem csak a kicsikre, de a felnőttekre is gondoltak a szervezők, így szombat esténként - október 22-én, október 29-én és november 5-én – fergeteges Halloween maszkabál várja a bulizni vágyókat a Sörkertben.

Az Éjszakai Halloween Gokart Bajnokság a tavalyi évi versenyhez hasonló feltételekkel és szabályokkal kerül megrendezésre. Az október 26-27-i elődöntőkből a legjobb 8-8 fő jut a pénteki, 28-i döntőbe, ahol a legjobb 16 versenyző mérheti össze gyorsaságát és vezetési képességét, ez alkalommal a sötét és éjszakai fényekkel kivilágított HELL Kart pályán.

Az Avalon Park Sörkertje is különleges, Halloween ihlette ételekkel készül. Finomabbnál finomabb, tökökből készült leveseket, főételeket, desszerteket kóstolhatnak a vendégek.

Nem mindennapi programok, nem mindennapi ételek, egy nem mindennapi helyszínen!