Adjuk össze!

Borítókép: Adjuk össze! Forrás: Fotó: Varga Attila
Egy fantasztikus mesekönyv hangoskiadásához keresünk támogatókat, hogy minden vak- és gyengénlátó gyerekhez eljuthasson!

Pár hete már írtunk a Kuku és barátai mesekönyvről, mely a segítő kutyákról szól. Ezt szeretnék most hangoskönyv formában is kiadni. Ráadásul az audionarrált mesekönyv létrehozása mellett további cél, hogy az térítésmentesen elérhető legyen a vak- és gyengénlátók számára. Ezért a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület közösségi gyűjtésbe kezdett az Adjuk össze! weboldalon.

„A kitűzött célösszeg 160.000 forint, amelyet egy kilencvennapos kampányidőszak alatt szeretnénk elérni. Ha ez megvalósul, akkor előzetes egyeztetés alapján minden látássérült személynek térítésmentesen juttatjuk el az audionarrált mesekönyvet, illetve terápiás kutyával tartott foglalkozást és meseolvasást szervezünk olyan óvodás/kisiskolás csoportnak, ahova látássérült gyermekek járnak. Ezen felül minden adományozónkat megemlítünk a honlapunkon, valamint az öt legnagyobb összegű adománnyal segítő támogatónkat megajándékozzuk egy Kuku és barátai című mesekönyvvel és vendégül látjuk egy segítőkutya-képzésen” – tudtuk meg Loványi Esztertől, a könyv szerzőjétől.

A tervezett hangos könyvben a mese szövege mellett Jobbágy Bernadett audionarrátor ismerteti az illusztrációk által közvetített vizuális üzeneteket a látássérült gyermekeknek – Simon Tibor grafikus színes rajzai az ő hangján kelnek életre. A hanganyagot Mészáros Gabriella tapasztalati szakértő véleményezte felhasználói szempontból, és a könyv egyik szereplője, Gál Enikő is közreműködött a munkában.

Adjuk össze! közösségi adományozási felület:

https://adjukossze.hu/kampany/384

További információk: http://mesekonyv.segitokutya.net/hangoskonyv/

Forrás: Fotó: Varga Attila
Forrás: Fotó: Varga Attila