10 dolog, amit csak egy igazi kávémániás érthet

Borítókép: 10 dolog, amit csak egy igazi kávémániás érthet Forrás: Europress
Nem tudod elképzelni, nem hogy a reggeleidet, de az életed hátralévő részét sem kávé nélkül? Akkor ezek a dolgok is nagyon ismerősek lesznek.

1. Történhet bármi, siethetsz bármennyire, elaludhattál, késésben lehetsz, a reggeled nem indulhat kávé nélkül. Addig ne is próbáljon meg bárki is hozzád szólni.

2. Míg mások csokoládéval, vagy sütivel jutalmazzák magukat nap közben, te a kedvenc kávéddal.

3. Egyes emberek több tízezer forintot költenek havonta smincuccokra, cipőkre, táskákra, vagy ruhákra, te a kedvenc, és természetesen legdrágább kávézódban hagyod ott a fizetésed jelentős százalékát.

4. A koffeinmentes kávé számodra egy örök talány. Hiszen annak ugyan mi értelme van!?

5. Annyira imádod a kávé illatát, hogy az otthonod is tele van kávé illatú dolgokkal. Gyertyák, de még a tisztálkodási szereid, például a szappanod is kávé illatú.

6. Egyszerűen érthetetlen a számodra, hogy nem szeretheti valaki a kávé illatát, vagy az ízét. Meg úgy a kávét magát.

7. Ki nem állhatod, amikor valaki arról faggat, hogy hanyadik kávédat iszod már aznap, majd megjegyzi: "nem túl sok ez?" Nem! Nem és nem! Kávéból sosem elég.

8. Még rosszabb, amikor a leszokásra próbálnak meg rávenni. Ilyenkor fel tudnál robbanni.

9. A legtöbb folt a ruháidon, a szőnyegen, illetve bárhol a környezetedben a véletlenül kiömlött kávé miatt van.

10. Az érzés, amikor egy fárasztó nap végén nem vágysz semmi másra, csak egy kényelmes fotelra, egy jó könyvre és egy bögre gőzölgő kávéra. Még ha ez este 8-kor van, neked akkor is meg kell innod még egy bögrével.

Te is a kávémániások táborát erősíted?