Ismerd meg a L’OCCITANE 2016-os karácsonyi újdonságait!

Borítókép: Ismerd meg a L’OCCITANE 2016-os karácsonyi újdonságait!
A L’OCCITANE két termékcsaládja újul meg a Karácsonyi szezonban, s ezen felül idén egy új, különleges Adventi Kalendáriummal lepi meg híveit tele új és kényeztető meglepetésekkel!

Az új Arlésienne

Az új Arlésienne ellenállhatatlan virágos illatával azonnal rabul ejti érzékeinket. A bergamot citrusos illata a sáfrány fűszeres jegyeit felfrissíti, ez a pezsgő frissesség pedig finom kontrasztot alkot az illatban a galbánum élénken zöld és a galagonya finom mandulás illatával. Egy egyszerre lány, mégis addiktív kreáció. Az illat mellett elérhető lesz tusfürdő, testápolótej, kézkrém, szájfény és parfümszappan formában.

Az új L’Homme Cédrat

Új illat a férfinak, akinek a vérében van a kaland. A Cédrat férfi telhetetlen utazó, igazi szabad szellem- épp úgy, mint ez a merész és ellenállhatatlan férfias illatkreáció. Az edt kiegészítő termékei a tusfürdő&sampon, az after shave gél, a kézkrém és a szappan.

Adventi Kalendárium

Visszaszámlálás Karácsonyig! Kanako, a My Little Paris illusztrátora idén is egy csodaszép, mesésen színes adventi kalendáriumot tervezett a L’OCCITANE számára. A provence-i meglepetéseket rejtő különlegesség limitált számban lesz hamarosan elérhető a webshopban és üzleteink polcain. Érdemes sietni a beszerzésével!

A termékek 2016. november 2-tól érhetőek el a L’OCCITANE üzleteiben és a www.loccitane.hu weboldalon.