Idén ősszel viseld teljesen másként a cipőket!

Borítókép: Idén ősszel viseld teljesen másként a cipőket! Forrás: Europress
Felejtsd el az eddigi kombinációkat! Újulj meg, újítsd meg a stílusodat - az idei ősz a szokatlan, de annál mutatósabb variációk és lábbelik szezonja lesz!

Felejtsd el, amit eddig tudtál vagy véltél arról, hogy milyen típusú ruhákhoz milyen fajta lábbeli passzol! Idén ősztől teljesen új "divatszabályok" léptek érvénybe, amiket sokkal, de sokkal egyszerűbb követni, mint a korábbiak közül bármelyiket. Mostantól ugyanis mindent szabad mindennel, a lényeg, hogy TE legyél, hogy outfiteddel közölj valamit a világgal, hogy az összeállításod tükrözze a személyiségedet. A legfontosabb - szinte egyetlen - szabály, amit követned kell, hogy légy hű önmagadhoz, a te saját látásmódodhoz és a hangulataidhoz! Jöhetnek hát a legőrületesebben jó lábbelik, a legvagányabb kombinációk és persze egy-két új beszerzésre is megérett már az idő. Inspirációnak nézd végig a galériánkat, hogy hogyan is csinálják ezt jól a "nagyok" a divat fővárosainak utcáin, kifutóin!

Október elején jön a hűvös idő! Készülj fel a hidegre: szerezd be a legvagányabb őszi-téli cipőket az október 1-jén esedékes CCC Shopping Day-en! 20%-os kupon az októberi Éva magazinban. :)