7 apró ok, amiért titkon szeretjük az őszt

Borítókép: 7 apró ok, amiért titkon szeretjük az őszt Forrás: europress
Valljátok be, azért biztosan nektek is van olyan kedvenc időtöltésetek, ami az őszhöz kapcsolódik! Összegyűjtöttük mik azok, amiket mi sosem hagynánk ki ősszel.

Amikor véget ér a nyár, még hetekig hallani, hogy mennyire hiányzik mindenkinek az a fajta szabadság, amit a meleg idő biztosít számunkra. De valljuk be, az ősz is különleges helyet foglal el a szívünkben, hiszen rengeteg kellemes élményünk, emlékünk fűződik hozzá! Összeírtuk, hogy mi miért tartjuk az őszt remek évszaknak, és hogy mi mindent szoktunk ilyenkor csinálni. Talán kicsit nektek is meghozzuk a kedveteket az átálláshoz!

1>> Takaró és kakaó. Ezzel a két szóval talán mindent el is mondtunk a kanapén, vagy a kedvenc fotelünkben való kuckózásról, ami a hűvösebb időkben sokunk egyik kedvenc időtöltése.

2>> Ó, azok a csodás töklámpások! Bizony, hamarosan eljön a tök szezonja, ilyenkor pedig nem csak rengeteg finomságot készíthetünk belőle, hanem szemet gyönyörködtető töklámpásokat is faraghatunk. Nincs is ennél jobb móka ősszel!

3>> Folytatódnak a kedvenc sorozataink! Juhú, a sorozataink is visszatérnek a nyári szabadságról és ismét a képernyő elé szegeznek minket. Keress te is egy jó kis csajos, vagy rém izgalmas sorozatot az őszi hónapokra!

Forrás: europress

4>> Enyhe időben nagyokat túrázhatunk, kirándulhatunk! Ilyenkor talán még jobban is esik, mint a nagy melegben, csak egy kicsit rétegesebben kell felöltöznünk! A gyerekek és a kutyusunk is biztosan díjazzák a rögtönzött kültéri programokat.

5>> Esténként elmélyedhetünk egy romantikus könyvben, vagy sokadszorra is újra olvashatjuk azt, amit minden évben ilyenkor szoktunk! Mert az annyira jó érzés!

Forrás: europress

6>> Jó sok testet-lelket melengető levest, és csípős egytálételt ehetünk. Hopp, itt is van egy jó recept!

7>> Végre ismét rengeteg termést és színes falevelet gyűjthetünk, hogy aztán lepréseljük őket, vagy azzal dekoráljuk az otthonunkat. Ez még felnőttként is remek kikapcsolódás, nem beszélve az esztétikai élményről!

Hát ezekért imádjuk az őszt! És ti még miért? Írjátok meg, mi a legjobb dolog az őszben!