Új, különleges vidámparkkal bővül a világ vidámparkjainak listája

Borítókép: Új, különleges vidámparkkal bővül a világ vidámparkjainak listája
Az öt új LEGO� Friends készlet segítségével bármelyik gyerekszobát különleges vidámparkká varázsolhatjuk.

A világ legrégebbi vidámparkja, a Bakken, Dániában található; megnyitásakor az amerikai Kingda Ka volt a világ legmagasabb és leggyorsabb hullámvasútja a Six Flags Great Adventure vidámparkban; a tavalyi év egyik legjobb vidámparkja pedig a spanyol Port Aventura volt.
Az idei évben a hullámvasút-rajongók figyelme várhatóan Heartlake City-re szegeződik, ugyanis az öt új LEGO® Friends készlet segítségével bármelyik gyerekszobát különleges vidámparkká varázsolhatjuk.

A hat-tizenkét éves korosztály számára remek szórakozást jelent majd az építkezés és a játék, továbbá izgalmas új kalandokra indulhatnak a Heartlake Cityben élő öt jó baráttal.

A LEGO® Friends készlet vidámparkos hullámvasútjával a gyerekek újra átélhetik a hullámvasúton való száguldás élményét. A játék különlegessége, hogy világítani kezd egy fénykocka, ha a hullámvasút első kocsijába egy LEGO® Friends figurát ültetünk.

A hullámvasút után a kis barátokat a forgó óriáskerék várja. A tervezők olyan részletekre is gondoltak, mint a forgókapus bejárat, a belépőjegyek, bankjegyek és egy pattogatott kukoricát árusító kocsi, amely segíti a változatos szerepjátékot és hamisítatlan vidámparki hangulatot teremt a gyerekszobában.

A vidámparki hot dogos kocsi forgó kerekeivel és a levehető tetőn kialakított hangulatos ülőhellyel várja kis vásárlóit. Ezen felül a doboz egy hot dog jelmezbe öltöztetett LEGO® Friends figurát is tartalmaz. A játékos szórakozást görbe tükör, kolbászok és hot dogos kiflik teszik teljessé. Az izgalmas program végén persze nem maradhat el a közös fényképkészítés a barátokkal a fotófal előtt.

A következő izgalmas állomás a LEGO® Friends űrutazás. Minél gyorsabban forgatják a gyerekek a körhintát, annál magasabbra emelkedik a levegőben a csuklós karon rögzített három rakétát formázó ülőhely. A hat-tizenkét évesek megcsodálhatják az űrutazás közben készített fényképet a fotós standon, vagy felfrissülhetnek a jégkrémes pultnál.

A vidámparki szórakozó résznél mindenképp érdemes elidőzni, ugyanis a készlet három különleges játékot tartalmaz. A karos labdavetővel a gyerekek némi gyakorlattal bejuttathatják a kosárlabdát a kosárba, a vízágyúval pontosan célozva eltalálhatják a céltáblákat, a „Csapd le a békát” játékban pedig az győz, akinek sikerül a kalapáccsal elsüllyesztenie a békát.

A vidámparkban eltöltött nagyszerű napot a LEGO® Friends vidámparki dodzsemmel lehet megkoronázni. A készlet része egy pálya két dodzsemmel, valamint egy meglökhető és körbeforgatható hinta lehajtható biztonsági korláttal.

Az új termékeknek köszönhetően Heartlake City újabb kikapcsolódási lehetőséggel gazdagodott. Valamennyi LEGO® Friends készlet könnyen átépíthető és jól kombinálható más készletekkel. A kreatív alkotómunkával járó élményt kiválóan ötvözik a szerepjátékra inspiráló rengeteg ötlettel.

A termékek már kaphatóak a LEGO® Store üzletekben, július 20-tól pedig országszerte elérhetőek lesznek.