Marion Cotillard nem felelős Pitt és Jolie válásáért. Dehogyis, hiszen terhes!

Borítókép: Marion Cotillard nem felelős Pitt és Jolie válásáért. Dehogyis, hiszen terhes! Forrás: Europress
A színésznő jól odamondott a „gyűlölködőknek” az Instagramon

Az Angelina Jolie és Brad Pitt válásáról szóló hírekkel együtt rögtön Marion Cotillard neve is a címlapokra került. Az Oscar-díjas francia színésznő ugyanis együtt forgatta Pitt-tel a Szövetségesek című thrillert a nyáron, és az egész világ tudni vélte, hogy kettőjük között románc szövődött a forgatáson. Marion Cotillard most egyetlen huszárvágással, vagyis Instagram-poszttal véget vetett a találgatásoknak:

Ezt írja Marion:

„Ez az első és egyetlen reakcióm a hírörvényre, amely 24 órával ezelőtt kavarogni kezdett és engem is magába szippantott.

Nem vagyok hozzászokva, hogy ilyen dolgokhoz kommentárt fűzzek vagy akár komolyan vegyem őket, de ez egy olyan helyzet, amely számomra fontos embereket érint, ezért muszáj megszólalnom.

Először is sok évvel ezelőtt találkoztam életem férfijával, aki apja lett a fiamnak és a gyermeknek, akit várunk. Ő a szerelmem, a legjobb barátom és az egyetlen férfi, akire szükségem van.

Másodszor üzenem azoknak, akik arról adtak hírt, hogy le vagyok sújtva – nagyon jól vagyok, köszönöm...

Az egész médiának pedig, és a gyűlölködőknek, akik túl gyorsan ítélnek, mielőbbi gyógyulást kívánok.

Végezetül azt kívánom, hogy Brad és Angelina, akiket mélyen tisztelek, békét találjanak ebben a viharos időszakban.”

Szóval Marionról ennyit. Szerencsére még van néhány csinos színésznő, akivel Bradet hírbe lehet hozni, szóval a bulvármédia biztosan nem pihen!

Marion Cotillard és színész–rendező pasija, Guillaume Canet