Tejet a tejre, tojást a tojásra, brokkolit a brokkolira! Hogyan fejlesszünk egy másfélévest?

Borítókép: Tejet a tejre, tojást a tojásra, brokkolit a brokkolira! Hogyan fejlesszünk egy másfélévest?
A képzelet csodálatos erejével alakulhat át a nappali egy kis farmmá, ahol megjelenik a teherautó telis tele finomságokkal, amik sajnos összekeveredtek...

A kicsik számára is élvezetes lehet a vásárlás, ha tudják, hol kell keresni a tejet, a tojást, vagy épp a lekvárt. A képzelet csodálatos erejével alakulhat át a nappali egy kis farmmá, ahol megjelenik a teherautó telis tele finomságokkal, amik sajnos összekeveredtek. Ezeket össze kell párosítani, hogy a vezető továbbhaladhasson, és máshova is eljussanak az élelmiszerek. Ilyen és ehhez hasonló kalandok várnak a kicsikre a LEGO® DUPLO® Első teherautóm szett dobozát kibontva. A játék során nem csak kis kezeik válnak egyre ügyesebbé, ahogy az építőelemeket egymásra rakják, és ahogy a készlet apró részleteit felfedezik, de memóriájuk fejlesztésével az élelmiszereket is ügyesebben ismerik fel.

Mivel a gyermekek egyik meghatározó tanulási, fejlődési módszere az utánzás, érdemes követendő példákat mutatni nekik, játékos formában. Például a napi vagy heti nagy bevásárlást elgyakorolni a játék keretein belül, így később már együtt indulhatunk velük a boltba, ahol a kicsik már önmaguktól is feltalálhatják magukat a végtelennek tűnő sorok között.

Segítsünk a gyermekeknek megtanulni, hogyan alkossanak párokat a LEGO DUPLO Első teherautóm szettel! A tömzsi DUPLO elemekkel a teherautó könnyen megépíthető, úgy tervezték, hogy szórakoztató és biztonságos legyen az apró kezekben. A szett tartalmaz nyolc pár színes, étellel dekorált elemet is, amelyek tökéletesen használhatók párosításhoz vagy memóriajátékokban. Egy piaci pult is van a készletben, amely sokféle szerepjáték lehetőséget kínál. A dobozban két gyermek DUPLO figura mellett egy cica is található. A kicsiket könnyedén elszórakoztatja ez a készlet, amellyel egyszerűen megépíthetik első teherautójukat, és a különböző szerepjátékokon keresztül interaktívan játszhatnak.

A LEGO DUPLO építőelemeket kifejezetten a másfél és öt év közötti korosztálynak tervezték, mert a nagy elemek és a figurák könnyen illeszkednek a legkisebbek kezébe is, így a könnyű összeillesztés garantált sikerélményt biztosít.