Ínycsiklandó zombik, édes hóemmberek és megható találkozások!

Borítókép: Ínycsiklandó zombik, édes hóemmberek és megható találkozások!
A világszerte ismert és elismert cukrász, Buddy Valastro ismét visszatér a képernyőre: új epizódokkal folytatódik a népszerű Tortakirály című sorozat nyolcadik évada. Amerika talán leglegendásabb cukrásza és hatalmas olasz családja újabb nagyszerű süteményeket és tortákat alkot, a Carlo’s Bakery dolgozói pedig ismét teljesítik a hatalmas kihívásokat jelentő megrendeléseket. A Tortakirály új részei szeptember 7-től 21:00 órától láthatóak a TLC műsorán.

Még egy év sem telt el azóta, hogy Buddy Valastro Magyarországra látogatott és meghódította a magyar rajongók szívét, de a Tortakirály már azóta is számos új szuper tortával örvendeztette meg a TLC csatorna nézőit.

Az új évad epizódjai is számtalan izgalmas, boldog és megható pillanatot tartogatnak számunkra. A New Jersey állambeli Hobokenben található Carlo’s Bakery főcukrásza Buddy, és csapata ismét mindent megtesznek azért, hogy a legkreatívabb, legízletesebb és leghajmeresztőbb süteményeket készítsék el.

Az új őszi évad egyik legmókásabb része éppen Halloween idején készült, így az egyik torta ennek az ünnepnek hangulatát idézi. A sütemények mestere csapatával együtt ellátogat egy kísértetjárta házba is, hogy ihletet merítsenek egy különlegesen rémisztő tortához. Gabby csaknem halálra rémül, amikor Frankie egy koporsós tréfával ijeszti meg őt.

Buddy később találkozik a Feeding America élelmezéssel foglalkozó jótékonysági szervezet képviselőivel, és felajánlja segítségét az önkénteseknek. Ezt követően igen nagy tortába vágja a fejszéjét: vállalja, hogy embernagyságú hóember-süteményt készít egy óvodáscsoportnak.

Az új epizódok egyik legmeghatóbb pillanatának ígérkezik, amikor Buddy egykori tanára meglátogatja a Carlo’s Bakery. A nagy találkozás minden izgalmas részlete a szemünk előtt zajlik majd.

A forgatócsoport ezúttal is szabadon követheti a sorozat szereplőit, így a nézők teljes betekintést nyerhetnek mind az izgalmas tortacsodák elkészítésének legapróbb részleteibe, mind a szereplők olykor nem egyszerű mindennapjaiba.

Nézz bele a beharangozóba!