Nézegess fotókat arról, ahogy Kim Kardashian saját pucér viasztestét nézegeti

Borítókép: Nézegess fotókat arról, ahogy Kim Kardashian saját pucér viasztestét nézegeti
Kiállították Kanye West videója, a Famous celeb-szereplőinek meztelen viaszfiguráit, köztük Taylor Swift, Donald Trump, Kim Kardashian és maga West aktszobrával.

Pénteken zártkörű kiállítás nyílt Los Angelesben Kanye West júniusban készült videója, a Famous viaszfiguráiból. Mint biztos emlékeztek rá, a videón 12 celeb fekszik egy hatalmas ágyban anyaszült meztelenül, köztük maga a hip hop szupersztár és felesége, Kim Kardashian. Ha mégsem emlékeznétek, itt a videó:

A videóban szereplő celebekről – egész pontosan balról jobbra George W. Bush, Anna Wintour, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Kanye West, Kim Kardashian West, Ray J (Kim K expasija), Amber Rose (Kanye exbarátnője), Caitlin Jenner és Bill Cosby – Kanye produkciós cége „anatómiailag hiteles” viaszfigurákat készíttetett. Mint a CNN oldalán olvasható, a testek megformálását hosszas kutatómunka előzte meg; egy több tucat tagból álló team hosszan konzultált sztárstylistokkal és elemezte fotók ezreit, ideértve nevüket felfedni nem kívánó exszeretők Instagram-oldalait is.

A kiállítás megnyitójáról készült fotókon jól látszik, hogy Kim tetszetősnek találja saját viaszból készült hátsóját. Nézzétek meg a fotókat galériánkban:

Maga a videó természetesen változatos reakciókat váltott ki a benne szereplő hírességekből, és ennek a dalnak a szövege volt az, amely azóta is tartó ellenségeskedést váltott ki Taylor Swift és a Kardashian West-család között. (Amiről persze nem tudjuk, hogy valójában mennyire komoly.)