Így születtek meg a Chrysalis ékszerek

Borítókép: Így születtek meg a Chrysalis ékszerek

A Chrysalis karkötők ötletét egy házaspár, Andrea és David álmodták meg. Olyan ékszereket szerettek volna készíteni, melyek személyesek a viselőjüknek, segítenek a különleges pillanatokra vagy emberekre való emlékezést vagy akár segítenek azoknak a megosztásában a számunkra fontos emberekkel.

A barátságban és szeretetben rejlő energia az, amely az ajándékozást olyan különlegessé teszi, és ez az, ami a márka lényege. Minden karkötőhöz kapsz egy jelentéskártyát, amin leírják, hogy miért különleges az a darab. A Thinking of You kollekcióban, minden karkötő valamilyen közeli kapcsolatnak állít emléket, például az anya és gyermek kapcsolatnak (Mother and Child) vagy a házastársi kapcsolatnak (Wife).

Nem csak másoknak szuper ajándék, magunkat is meglephetjük egy-egy olyan karkötővel, aminek a jelentése közel áll a szívünkhöz. Minél több karkötőnk van, annál változatosabb szetteket tudunk alkotni, de önmagukban is gyönyörű kiegészítők lehetnek. Mivel a karkötők állíthatóak, mindig tökéletesen illeszkednek a csuklóra.

A karkötőkön általában két medál van, kedves szöveggel, vagy spirituális jelképekkel. Azokra is gondoltak, akik jobban szeretik a csillogást, hiszen vannak karkötőik, amiket Swarovski kristályok díszítenek és olyanok, amiket féldrágakövek. Minden karkötő 14 karátos arany vagy ródium bevonatú.

Oszd meg boldogságodat, azáltal, hogy ajándékba adod és emlékszel a különleges pillanatokra és emberekre, akik megfordultak az életedben. Gyűjtsd őket és állítsd össze saját kollekcióidat. Fogadd be az új élményeket, tárd ki a karjaid és a szíved és megtalálhatod az igazi spirituális energiát.

Most pedig a Chrysalis igazán csodás meglepetéssel szolgált! Magyar Facebook oldaluk, @ChrysalisHungary, elindításának örömére játékot hirdettek, melyben öt csodás karkötőt sorsolnak ki!

https://www.facebook.com/ChrysalisHungary/