Ó, te jó ég! Janice a Jóbarátokból valójában tök normálisan beszél

Borítókép: Ó, te jó ég! Janice a Jóbarátokból valójában tök normálisan beszél Forrás: Europress
Viszont bármikor elő tudja kapni a Janice-hangját! Nézd meg a videót.

Janice a Jóbarátok egyik legemlékezetesebb mellékszereplője. A Chandler, majd később Ross barátnőjeként fel-feltűnő szereplő beszédhangja kacsahápogásra, a nevetése viszont birkabégetésre emlékeztet, amivel mindenkit kikerget a világból.

Hétfőn egy ausztrál reggeli tévéműsorban járt a Janice-t alakító színésznő, Maggie Wheeler, és kiderült, hogy amúgy normális hangon is tud beszélni.

Nézzétek meg a videót:

A rövid beszélgetésből megtudjuk továbbá, hogy

– a Jóbarátok-főszereplők némelyikével ellentétben neki egyáltalán nem derogál újra és újra felidézni a karakterének a legfontosabb szállóigéjét. „Bármikor boldogan elmondom” – jelentette ki a tévéműsorban a most 55 éves Maggie, aki pontosan ugyanolyan meggyőzően mondja az „Oh. My. God!”-ot, mint 20 évvel ezelőtt. (Matt LeBlanc például, akármennyit fizetnek, nem hajlandó újra elmondani, hogy „Na mi a helyzet?”).

– Maggie azért „dolgozta ki” felejthetetlen birkanevetését, mert ezzel próbálta megelőzni, hogy elröhögje magát Matthew Perry (Chandler) jelenlétében. „Matthew annyira vicces, hogy tudtam: muszáj készülnöm valamivel, nehogy kiessem a szerepemből a forgatás alatt” – meséli.

– Először csak egy epizódra szerződtették, de aztán úgy alakult, hogy Janice újra és újra visszatért a sorozatba.

– Az első évadban a forgatások szüneteiben a szereplők pókerezéssel ütötték el az időt, de később, ahogy egyre sikeresebb lett a sorozat és mindenki egyre nagyobb sztár lett, ezek a közös lógások elmaradtak.

– Maggie örülne egy Jóbarátok-mozifilmnek, de a tévéműsorban leszögezte, hogy ez nem rajta áll.

Forrás: Europress

A legmeglepőbb az volt számunkra, hogy pillanatonként volt képes váltani a teljesen emberi hangjáról a Janice-hangra és vissza.

Maggie Wheeler egyébként számtalan tévésorozatban játszott már kisebb-nagyobb szerepeket, például az Ellen címűben, amely Ellen DeGeneres showja volt és a Szeretünk, Raymond!-ban.

Janice-rajongóknak itt egy „Oh. My. God!”-parádé, a régi szép idők emlékére: